gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Bence hepimiz gitmeliyiz zaten de noldu birsey mi oldu
Ben sana ozelden biseyler anlatmistim ya aslinda benim duzenli olarak ta o zaman gitmem gerekiyodu sanirim sonra hersey ust uste geldi birkti saclarimda sonra biseyler oldu diye anlatmistim doktor vucudun artik tepki vermeye baslamis sen farktmemissin dedi pskytra yonlendirdi beni mutlaka gitmem lazimmis

Kizlar napoyorsunuz bi bakiyim dedim muhabbetinze bir suru birikmis hepinizi pozitif gördüm okurken sevindim allsh daim etsin bnm de pskiloji hala duzelmedi operasyonu sanki geçiren benim gecmisi düşünüp duruyorum dvmli

Kızlar sizde de yorgunluk bitkinlik hali oldu mu işlemi yaptırdıktan sonra ben bi tuhafım yani yatsam yatarim sürekli dışarı çıkınca falan dizlerim tutmayacak düşecekmisim gibi hissediyorum sürekli başım dönüyor gibi bi fena oluyorum

Kızzz bulursan ben de Geleyim beraber gidelim

Cnm o ruhsal olarak kötü hissettiğin için oyle geliyordur sana

Ben her daim kendimi oyle hissediyorum cnm çabuk yoruluyorum zaten

3 hafta olmasına rağmen mi cnm ya ben bugün bi denedim çok acıdı bisey oldu mu diye de düşünmeden edemedim kan filan gelmemiş şükür. Ben sehpa koyuyorum önüme ona secde ediyorum cnm

3 hafta olmasına rağmen mi cnm ya ben bugün bi denedim çok acıdı bisey oldu mu diye de düşünmeden edemedim kan filan gelmemiş şükür. Ben sehpa koyuyorum önüme ona secde ediyorum cnm
iyi yapıyorsun canım ben ailemle yaşıyorum ya kalabalığızda evde o işlere giremedim neden böyle yapıyorsun demesinler diye yoksa dediğini yapmak daha uygun

Pskolojik galiba canim bende hep yatip uyumak istiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…