- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #3.841
Bende bi cok alintiyi beceremiyorum halaaŞu alıntı yapıp cevaplamayı hiç beceremiyorum
Yanlis yeri cevapladimSen kesin karar verdin yani dim
Gelirim ay cok severimYaparım tabi sen de bu akşam gel :)
Ben sana ozelden biseyler anlatmistim ya aslinda benim duzenli olarak ta o zaman gitmem gerekiyodu sanirim sonra hersey ust uste geldi birkti saclarimda sonra biseyler oldu diye anlatmistim doktor vucudun artik tepki vermeye baslamis sen farktmemissin dedi pskytra yonlendirdi beni mutlaka gitmem lazimmisBence hepimiz gitmeliyiz zaten de noldu birsey mi oldu
Rica ederiz canim ne demekÇok rahatlattiniz beni teşekkür ederim kızlar hepinize
Kızzz bulursan ben de Geleyim beraber gidelimBen sana ozelden biseyler anlatmistim ya aslinda benim duzenli olarak ta o zaman gitmem gerekiyodu sanirim sonra hersey ust uste geldi birkti saclarimda sonra biseyler oldu diye anlatmistim doktor vucudun artik tepki vermeye baslamis sen farktmemissin dedi pskytra yonlendirdi beni mutlaka gitmem lazimmis
Cnm o ruhsal olarak kötü hissettiğin için oyle geliyordur sanaKızlar sizde de yorgunluk bitkinlik hali oldu mu işlemi yaptırdıktan sonra ben bi tuhafım yani yatsam yatarim sürekli dışarı çıkınca falan dizlerim tutmayacak düşecekmisim gibi hissediyorum sürekli başım dönüyor gibi bi fena oluyorum
Ben her daim kendimi oyle hissediyorum cnm çabuk yoruluyorum zatenKızlar sizde de yorgunluk bitkinlik hali oldu mu işlemi yaptırdıktan sonra ben bi tuhafım yani yatsam yatarim sürekli dışarı çıkınca falan dizlerim tutmayacak düşecekmisim gibi hissediyorum sürekli başım dönüyor gibi bi fena oluyorum
kızlar ben de namazı ayakta kıldım Rabbim kabul etsin üçüncü haftamda secde edeyim dedim ama gerildi sonra tekrar ayakta kıldım ama ayım doldu 6 hafta olsun normal kılacağım artık içime sinmiyor böyleCnm namazı kılabiliyor musun
3 hafta olmasına rağmen mi cnm ya ben bugün bi denedim çok acıdı bisey oldu mu diye de düşünmeden edemedim kan filan gelmemiş şükür. Ben sehpa koyuyorum önüme ona secde ediyorum cnmkızlar ben de namazı ayakta kıldım Rabbim kabul etsin üçüncü haftamda secde edeyim dedim ama gerildi sonra tekrar ayakta kıldım ama ayım doldu 6 hafta olsun normal kılacağım artık içime sinmiyor böyle
Cnm o ruhsal olarak kötü hissettiğin için oyle geliyordur sana
Emin olamıyorum psikolojik mı canım paranoyak oldum iyice puffBen her daim kendimi oyle hissediyorum cnm çabuk yoruluyorum zaten
iyi yapıyorsun canım ben ailemle yaşıyorum ya kalabalığızda evde o işlere giremedim neden böyle yapıyorsun demesinler diye yoksa dediğini yapmak daha uygun3 hafta olmasına rağmen mi cnm ya ben bugün bi denedim çok acıdı bisey oldu mu diye de düşünmeden edemedim kan filan gelmemiş şükür. Ben sehpa koyuyorum önüme ona secde ediyorum cnm
Pskolojik galiba canim bende hep yatip uyumak istiyodumKızlar sizde de yorgunluk bitkinlik hali oldu mu işlemi yaptırdıktan sonra ben bi tuhafım yani yatsam yatarim sürekli dışarı çıkınca falan dizlerim tutmayacak düşecekmisim gibi hissediyorum sürekli başım dönüyor gibi bi fena oluyorum
Tamam kuzum olur arastiriyorum iyi bi pskytr bulursam gidelim beraberKızzz bulursan ben de Geleyim beraber gidelim
iyi yapıyorsun canım ben ailemle yaşıyorum ya kalabalığızda evde o işlere giremedim neden böyle yapıyorsun demesinler diye yoksa dediğini yapmak daha uygun
Aaa oyle miKızlar babam nisana istanbula ucak bileti almıştı mesaj gelmiş taşınıyor biletinizi değiştirin diye yani taşınması çok yakım haberiniz olsun :)
Beni kabız biliyor annem cnm basur olduğumu düşünüyor ben oturamıyorum kanıyı aciyo demistim. O yüzden gördü ama sormadıiyi yapıyorsun canım ben ailemle yaşıyorum ya kalabalığızda evde o işlere giremedim neden böyle yapıyorsun demesinler diye yoksa dediğini yapmak daha uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?