gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Koku yok cnm. Her zamanki gibi değil. Aniden geliyor bildiğin su bazende bebekler kusar ya onun gibi. Normalki akıntı az gelir benim bu fazla geliyo ondan korktum. Dr a mesaj attim ama iyileşme sırasında normalmiş
Canin akinti cok normal bende oyle bi oluyoduki durmak bilmiyodu kendimi yikamaktan halim kalmiyodu kokmuyosa rengi tuhaf bi renk degilse hic sknti yok korkma

Kızlar bozulmuş yani tutmamış olsa kırmızı olur kan değil mı bende bugün yoğun değil sms kahverengi akıntı oldu tencere kaldırmıştım ondan mı oldu ki diye korktum
Canim cok normal bunlar bazen akintiyla beraber kan geliyo icerde biriken kan oluyo batikondan oluyo bazen korkma

Kizlar Allah askina bana takma kirpik söyleyin ya. Watsonstakileri taktim yapmacik durdu ve gozum kucucuk kaldi takinca.. böyle gelinlere takiolar fotolarda harika duruo ne o kirpigin markasi bulamiyorum ya.
Mac falan güzel diolar ama onca parayi verip memnun kalmazsam kahrolurum :KK70:
Canim instgrmda oluyo bi baksana onlara ipek kirpik onlar bide boy boy oluyo

Kızlar bende biletimi aldım salı günü diyorum dua edin banada sıkıntı olmadan döneyim bir tek ben mi bu kadar telaş yapıyorum acaba :KK43:
Allah yardımcın olsun telaş etme iyi olur inş her sey
Canim sen mi gitmistin izmirde alihanogluydu doktorun adini hatrlamiyorum T TatliDusler355 bende yakinim su an izmire mi gitsem bi kontrole acarsa actrrm cunku manolya da 6 gunlukken mecbur iliskiye girmis ben 6 gub idare edebilirim.. ama aileme ne diyip gitcem

Kızlar bende biletimi aldım salı günü diyorum dua edin banada sıkıntı olmadan döneyim bir tek ben mi bu kadar telaş yapıyorum acaba :KK43:

Kizlar Allah askina bana takma kirpik söyleyin ya. Watsonstakileri taktim yapmacik durdu ve gozum kucucuk kaldi takinca.. böyle gelinlere takiolar fotolarda harika duruo ne o kirpigin markasi bulamiyorum ya.
Mac falan güzel diolar ama onca parayi verip memnun kalmazsam kahrolurum :KK70:
cnm ben geçenlerde bi kullandım ama rastgele aldım biryerden bilindik bir yer de degil kuaför olur deyince tamam diyip aldım hemen düğünde olur mu bilemem tabi

Eşim de gelmeye kalkabilir yakin bize izmir beraber gidelim hem gezeriz falan der :KK70: anca iste diplomami almaya trabzon tarafina giderkn izmir ustunden gidiyorum demem lazim ona da kimse inanmaz dur bi konusuyum bakim mustafa alihanoglu daha uygun ucret teklif ederse ne gitcem trabzondakine 1000 tl vercem:63:
Sen kesin karar verdin yani dim

Back