- Konu Sahibi Masalruya6
- #3.821
Ya banada yaparmisin bi taneeeeSütlü Türk kahvesi cnm hadi yapayım koş gel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya banada yaparmisin bi taneeeeSütlü Türk kahvesi cnm hadi yapayım koş gel
Kizlar bana sonunda pskytr yolu gozuktu biliyodum sonumun orasi olcaginiCnm iyileşsen bile hiç içecek halde olmuyorsun İnan boyle gelmiş boyle gidecek Allah sonumuzu hayra çıkarır güzel bir şekilde inş
Canin akinti cok normal bende oyle bi oluyoduki durmak bilmiyodu kendimi yikamaktan halim kalmiyodu kokmuyosa rengi tuhaf bi renk degilse hic sknti yok korkmaKoku yok cnm. Her zamanki gibi değil. Aniden geliyor bildiğin su bazende bebekler kusar ya onun gibi. Normalki akıntı az gelir benim bu fazla geliyo ondan korktum. Dr a mesaj attim ama iyileşme sırasında normalmiş
Canim cok normal bunlar bazen akintiyla beraber kan geliyo icerde biriken kan oluyo batikondan oluyo bazen korkmaKızlar bozulmuş yani tutmamış olsa kırmızı olur kan değil mı bende bugün yoğun değil sms kahverengi akıntı oldu tencere kaldırmıştım ondan mı oldu ki diye korktum
Allah yardimcin olsun canim insallah kurtulursun sendeKızlar bende biletimi aldım salı günü diyorum dua edin banada sıkıntı olmadan döneyim bir tek ben mi bu kadar telaş yapıyorum acaba![]()
Canim instgrmda oluyo bi baksana onlara ipek kirpik onlar bide boy boy oluyoKizlar Allah askina bana takma kirpik söyleyin ya. Watsonstakileri taktim yapmacik durdu ve gozum kucucuk kaldi takinca.. böyle gelinlere takiolar fotolarda harika duruo ne o kirpigin markasi bulamiyorum ya.
Mac falan güzel diolar ama onca parayi verip memnun kalmazsam kahrolurum![]()
Canım otogardan arabayla 15 dk falan taksiyle gidebilirsin var zaten sürekli sevinc pastanesi dersen herkes bilir taksiden iniyosun 10 adım falan atıyosun orda :)Oylemi izmirin yabancisiyim otogara falan yakinmi peki
Canım otogardan arabayla 15 dk falan taksiyle gidebilirsin var zaten sürekli sevinc pastanesi dersen herkes bilir taksiden iniyosun 10 adım falan atıyosun orda :)Oylemi izmirin yabancisiyim otogara falan yakinmi peki
Aynen canım istanbula benimkine yolunu yaptım sim okumuyor bazen servis yok falan diyor dedim zaten ucağım 8 de erken olcağından bi sorun yaşamam inşallah işim var diye ellemiyor işteyken :)Hangisine canim istanbula mi
Allah yardımcın olsun telaş etme iyi olur inş her seyKızlar bende biletimi aldım salı günü diyorum dua edin banada sıkıntı olmadan döneyim bir tek ben mi bu kadar telaş yapıyorum acaba![]()
Canim sen mi gitmistin izmirde alihanogluydu doktorun adini hatrlamiyorum T TatliDusler355 bende yakinim su an izmire mi gitsem bi kontrole acarsa actrrm cunku manolya da 6 gunlukken mecbur iliskiye girmis ben 6 gub idare edebilirim.. ama aileme ne diyip gitcem
Kızlar bende biletimi aldım salı günü diyorum dua edin banada sıkıntı olmadan döneyim bir tek ben mi bu kadar telaş yapıyorum acaba![]()
cnm ben geçenlerde bi kullandım ama rastgele aldım biryerden bilindik bir yer de degil kuaför olur deyince tamam diyip aldım hemen düğünde olur mu bilemem tabiKizlar Allah askina bana takma kirpik söyleyin ya. Watsonstakileri taktim yapmacik durdu ve gozum kucucuk kaldi takinca.. böyle gelinlere takiolar fotolarda harika duruo ne o kirpigin markasi bulamiyorum ya.
Mac falan güzel diolar ama onca parayi verip memnun kalmazsam kahrolurum![]()
Kiz gercekten tasiniyomu
Sen kesin karar verdin yani dimEşim de gelmeye kalkabilir yakin bize izmir beraber gidelim hem gezeriz falan deranca iste diplomami almaya trabzon tarafina giderkn izmir ustunden gidiyorum demem lazim ona da kimse inanmaz dur bi konusuyum bakim mustafa alihanoglu daha uygun ucret teklif ederse ne gitcem trabzondakine 1000 tl vercem
![]()
Yaparım tabi sen de bu akşam gel :)Ya banada yaparmisin bi taneeee
Bence hepimiz gitmeliyiz zaten de noldu birsey mi olduKizlar bana sonunda pskytr yolu gozuktu biliyodum sonumun orasi olcaginibukadar beklemem hataydi
Çok rahatlattiniz beni teşekkür ederim kızlar hepinizeCanim cok normal bunlar bazen akintiyla beraber kan geliyo icerde biriken kan oluyo batikondan oluyo bazen korkma
Cnm namazı kılabiliyor musunÇok rahatlattiniz beni teşekkür ederim kızlar hepinize
Ben salıya aldım bileti ama sorun yaşamam heralfe dimi canım ya sonucta sefer yapmazlardı öyle bişeydeevet ben 2 hafta önce dış hatlarda çalışan biriyle görüştüm de o söyledi zaten reklamlarıda var kuzum
Ben salıya aldım bileti ama sorun yaşamam heralfe dimi canım ya sonucta sefer yapmazlardı öyle bişeyde
Dogrudur o zaman hic haberim yoktu ya ay bide actirmami cikti basimiza bu ne ya zaten benim kafa gidikevet ben 2 hafta önce dış hatlarda çalışan biriyle görüştüm de o söyledi zaten reklamlarıda var kuzum