gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Benim eski erkek arkadaşım sevgili yapmış bendeki eşyalarını napayım kendi özel eşyaları vardı sözde hatıra kalsın diye vermişti
Canim yirt parcala at tabiki su ana kadar saklaman hata. Ne hatirasi ya biraksin bu isleri

Aynen ya hiçbişey açıklamadan dört dörtlük istemeleri yok mu delirtir insanı inşallah bi sıkıntı çıkmayacak canım ne zaman son teslim tarihi
Benim eski erkek arkadaşım sevgili yapmış bendeki eşyalarını napayım kendi özel eşyaları vardı sözde hatıra kalsın diye vermişti
O eşyaların hepsinin enerjisi var sende çok olumsuz etkiler oluşturur kötü enerjili eşyalar yakılıp yırtılıp imha edilip yok edilmeli hemen kurtul onlardan canım

18 mart kuzum ama ciltletmek 1 hafta süruyo bide kargoyla gondercem gitmicem yani 10 gununu cik

Ciltlemek 1 hafta mı nasıl cilt istiyorlar canım ya o süreyi sayma sen hiç Bogazmanzarasi
Aynen öyle canim hoca yine duzeltme verirse ne halt yicem bilmiyorum Allahin cezasi Allah belasini versin onun insallah valla cekinmeden söylüyorum artik herseye tamam hocam diyorum herdeye saygili davraniyorum deveye diken insana .... yaranio valla dogru diolar. Canim cildi özel oluyoya tezlerin kapagi falan normal kagittan degil kumas gibi ondan bi hafta..yani 4 gundede gitse anca iste

Küçük enişteye terfi mi oldun kız sen

Canım aman sakin ol delirmeye çalışıyorlar kim sağlam kalırsa diyorlar resmen az kalmış az sık dişini biraz daha

Normal her zmn olan akıntı degil mi bahsettigin koku fln yok dimi
Koku yok cnm. Her zamanki gibi değil. Aniden geliyor bildiğin su bazende bebekler kusar ya onun gibi. Normalki akıntı az gelir benim bu fazla geliyo ondan korktum. Dr a mesaj attim ama iyileşme sırasında normalmiş

Kızlar bozulmuş yani tutmamış olsa kırmızı olur kan değil mı bende bugün yoğun değil sms kahverengi akıntı oldu tencere kaldırmıştım ondan mı oldu ki diye korktum

Kızlar bozulmuş yani tutmamış olsa kırmızı olur kan değil mı bende bugün yoğun değil sms kahverengi akıntı oldu tencere kaldırmıştım ondan mı oldu ki diye korktum
Kahverengi akıntı genelde Batikondan dolayı oluyor . Kırmızı da olsa cok olmadığı sürece bir sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…