gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Anlaşılmıyor kuzum evet gören bile anlamıyormuş kalıcıda daha kalın ip kullanılıyor anladığım kadarıyla ve araştırmalarıma göre bir de daha sert ama geçicide daha ince ve yumuşak ip.

Anlaşılmıyor kuzum evet gören bile anlamıyormuş kalıcıda daha kalın ip kullanılıyor anladığım kadarıyla ve araştırmalarıma göre bir de daha sert ama geçicide daha ince ve yumuşak ip.
Zaten kalıcı da son yıllarda çıkmış önceden hep geçici yapılıyormuş anlaşılıyor olsaydı çok büyük sıkıntılar çıkardı canım benim eftikligimden yaptım bende :)

Zaten kalıcı da son yıllarda çıkmış önceden hep geçici yapılıyormuş anlaşılıyor olsaydı çok büyük sıkıntılar çıkardı canım benim eftikligimden yaptım bende :)
Aynen bana yaptığı ip çok kalın yorgan ipi gibi
Kalıcı ya da geçici kurtuluşu var siz de kurtuluyorsunuz bakın.. geçici eski yöntem ve başarılı evet ama kalıcıda da sonuç alan çok arkadaşımız var çok şükür. Araştırdım ben bayağı evet kalın ip kalıcıdaki geçicidekine göre ama geçicideki 10 günde düşüyor ya da eriyor zaten anladığım kadarıyla o yüzden çok ince. Vücudun emme gücüyle de alakalı geçici yaptıran arkadaşın biri de 1 ayda yok olmayınca aldırmıştı ama ayna ve cımbız ile biz bile alabiliriz acı sızı da olmamış zaten kendi korktuğu için ellememiş doktora gitmiş

3 hafta icinde eriyebilir yada dusebilir dedi cnm dr

Kalıcıdaki daha kalın yani kuzum o yüzden sizin geç düşüyor geçicinin tamamen emilimi daha kısa sürede
Edilenler emilecekmis cnm emilmeyen düşermiş ben dusen olursa korktum acaba dikiş tutmadı demek mi diye ama normalmiş. Geçicice mantıklı ince olması zaten çok dayanıklı olmayacağı için adı üstünde

Haklisin canım çok.kurtulan var kaliciyla inşallah biz de onlardan oluruz hepimiz kurtuluruz

Cnm dikerken gördüm krem gibi renkteydi ve kalındı dikerken geçişleri hissettim hatta acımasada patır patır hissediliyo ipin gecisi
Onları ben hiç görmedim hissetmedim işte canım yani ne zaman düşecek bana bisey de demedi hepsi aynı mı ki benimde mı 3 hafta da düşer ya da erir ki aynı ip mı kullanıyorlar ki

Bilmiyorum aynı mi cnm çeşit çeşit numaralı ipler var dr hangisini kullanır bilmiyorum

Ya bu damarlılık damarsızlık olayı işlemden sonraki oluşan yerde de geçerli mi acaba oyle bir yere denk gelirse kanamayabilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…