- 14 Mayıs 2018
- 2.682
- 4.641
- 83
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #3.681
Anlaşılmıyor kuzum evet gören bile anlamıyormuş kalıcıda daha kalın ip kullanılıyor anladığım kadarıyla ve araştırmalarıma göre bir de daha sert ama geçicide daha ince ve yumuşak ip.Inşallah canım
Hayalet ip diyorlar zaten normal ip değil yani çok dikkatli bakmak gerekir hatta anlamak mümkün değil bilmeyen biri için ve anladığım kadarıyla zaten minik parça zaten küçük yer işlem yapılan sanmam anlayacaklarini ben dedim ya rüyalarına girdi etkilendim yoksa geçici yaptırmaya karar vermiştim garanticiyim galiba biraz ondan da oldu
Zaten kalıcı da son yıllarda çıkmış önceden hep geçici yapılıyormuş anlaşılıyor olsaydı çok büyük sıkıntılar çıkardı canım benim eftikligimden yaptım bende :)Anlaşılmıyor kuzum evet gören bile anlamıyormuş kalıcıda daha kalın ip kullanılıyor anladığım kadarıyla ve araştırmalarıma göre bir de daha sert ama geçicide daha ince ve yumuşak ip.
Aynen bana yaptığı ip çok kalın yorgan ipi gibiAnlaşılmıyor kuzum evet gören bile anlamıyormuş kalıcıda daha kalın ip kullanılıyor anladığım kadarıyla ve araştırmalarıma göre bir de daha sert ama geçicide daha ince ve yumuşak ip.
Nasıl anladın canımAynen bana yaptığı ip çok kalın yorgan ipi gibi
Zaten kalıcı da son yıllarda çıkmış önceden hep geçici yapılıyormuş anlaşılıyor olsaydı çok büyük sıkıntılar çıkardı canım benim eftikligimden yaptım bende :)
Kalıcı ya da geçici kurtuluşu var siz de kurtuluyorsunuz bakın.. geçici eski yöntem ve başarılı evet ama kalıcıda da sonuç alan çok arkadaşımız var çok şükür. Araştırdım ben bayağı evet kalın ip kalıcıdaki geçicidekine göre ama geçicideki 10 günde düşüyor ya da eriyor zaten anladığım kadarıyla o yüzden çok ince. Vücudun emme gücüyle de alakalı geçici yaptıran arkadaşın biri de 1 ayda yok olmayınca aldırmıştı ama ayna ve cımbız ile biz bile alabiliriz acı sızı da olmamış zaten kendi korktuğu için ellememiş doktora gitmişAynen bana yaptığı ip çok kalın yorgan ipi gibi
Cnm dikerken gördüm krem gibi renkteydi ve kalındı dikerken geçişleri hissettim hatta acımasada patır patır hissediliyo ipin gecisiNasıl anladın canım
3 hafta icinde eriyebilir yada dusebilir dedi cnm drKalıcı ya da geçici kurtuluşu var siz de kurtuluyorsunuz bakın.. geçici eski yöntem ve başarılı evet ama kalıcıda da sonuç alan çok arkadaşımız var çok şükür. Araştırdım ben bayağı evet kalın ip kalıcıdaki geçicidekine göre ama geçicideki 10 günde düşüyor ya da eriyor zaten anladığım kadarıyla o yüzden çok ince. Vücudun emme gücüyle de alakalı geçici yaptıran arkadaşın biri de 1 ayda yok olmayınca aldırmıştı ama ayna ve cımbız ile biz bile alabiliriz acı sızı da olmamış zaten kendi korktuğu için ellememiş doktora gitmiş
Kalıcıdaki daha kalın yani kuzum o yüzden sizin geç düşüyor geçicinin tamamen emilimi daha kısa sürede3 hafta icinde eriyebilir yada dusebilir dedi cnm dr
Edilenler emilecekmis cnm emilmeyen düşermiş ben dusen olursa korktum acaba dikiş tutmadı demek mi diye ama normalmiş. Geçicice mantıklı ince olması zaten çok dayanıklı olmayacağı için adı üstündeKalıcıdaki daha kalın yani kuzum o yüzden sizin geç düşüyor geçicinin tamamen emilimi daha kısa sürede
Haklisin canım çok.kurtulan var kaliciyla inşallah biz de onlardan oluruz hepimiz kurtuluruzKalıcı ya da geçici kurtuluşu var siz de kurtuluyorsunuz bakın.. geçici eski yöntem ve başarılı evet ama kalıcıda da sonuç alan çok arkadaşımız var çok şükür. Araştırdım ben bayağı evet kalın ip kalıcıdaki geçicidekine göre ama geçicideki 10 günde düşüyor ya da eriyor zaten anladığım kadarıyla o yüzden çok ince. Vücudun emme gücüyle de alakalı geçici yaptıran arkadaşın biri de 1 ayda yok olmayınca aldırmıştı ama ayna ve cımbız ile biz bile alabiliriz acı sızı da olmamış zaten kendi korktuğu için ellememiş doktora gitmiş
Onları ben hiç görmedim hissetmedim işte canım yani ne zaman düşecek bana bisey de demedi hepsi aynı mı ki benimde mı 3 hafta da düşer ya da erir ki aynı ip mı kullanıyorlar kiCnm dikerken gördüm krem gibi renkteydi ve kalındı dikerken geçişleri hissettim hatta acımasada patır patır hissediliyo ipin gecisi
Bilmiyorum aynı mi cnm çeşit çeşit numaralı ipler var dr hangisini kullanır bilmiyorumHaklisin canım çok.kurtulan var kaliciyla inşallah biz de onlardan oluruz hepimiz kurtuluruz
Onları ben hiç görmedim hissetmedim işte canım yani ne zaman düşecek bana bisey de demedi hepsi aynı mı ki benimde mı 3 hafta da düşer ya da erir ki aynı ip mı kullanıyorlar ki
Anladım canimBilmiyorum aynı mi cnm çeşit çeşit numaralı ipler var dr hangisini kullanır bilmiyorum
Almio canim benim bildigimTurgay hoca kontrole para kalmiyo dimi sordunuz mu hiç
Bence artık bir sıkıntı olmaz ama ben doktorun dikkat edilmeli dediği şeyleri tam 6 hafta sonunda bırakmıştım nolur nolmaz diye bot tarzı flnsa onlar zaten kalın topuk oluyo bir sıkıntı olmazkızlar bir ayım doldu artık topuklu ayakkabı giyebilir miyim
Evet almıyoTurgay hoca kontrole para kalmiyo dimi sordunuz mu hiç
Ya bu damarlılık damarsızlık olayı işlemden sonraki oluşan yerde de geçerli mi acaba oyle bir yere denk gelirse kanamayabilir yaniYok canım geçicide problem olanı görmedim. Bir de bana da 2 doktor farklı şeyler söyledi kanamam hiç olmadı esnektir ilkinin dediği gibi düşünürken başka doktor damarsız yerden yırtıldı demek ki dedi bende haliyle yaptırmaya karar verdim. :/
evet bot kalın topuk iki hafta daha beklerim ben de ne olur ne olmazBence artık bir sıkıntı olmaz ama ben doktorun dikkat edilmeli dediği şeyleri tam 6 hafta sonunda bırakmıştım nolur nolmaz diye bot tarzı flnsa onlar zaten kalın topuk oluyo bir sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?