- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #3.361
Yok canim denettiriyolarmis beni keklemislerHadi ya denettirmiyolarmi alala ilk kez duydum bunu
Allah senin iyiligini versin yaYok canim denettiriyolarmis beni keklemisler
Benim çok ihtiyacım var aslındaKizlarr ben geldim ve bugun cok çok iyiyim terapiye gidiyordum hatirlarsaniz eski ilişkilerden dolayi ( tek fark bekaretim bozlmamis) ama pskolojim bozuktu. Herkese tavsiye ederim su an oyle iyiyim ki daha sonu bile gelmedi terapinin . Hemen size yazmak istedim eger bu olaylardan dolayi sucluluk pismanlik yalan soylemenin vicsan azabi vs yasiyosaniz durmayin kzlar emdr arastirin gidin seansi 250 tl ama deger inanin
Cidden hic su ana odaklanamiyordum hep aklim geçmişteydi simdi aci vermiyor fazla ve amaan diyorum gectiBenim çok ihtiyacım var aslında
Anda kalabilmek o kadar önemli ki aslındaCidden hic su ana odaklanamiyordum hep aklim geçmişteydi simdi aci vermiyor fazla ve amaan diyorum gecti
Canim benim de cok ihtiyacim var da iste su an her seansa 250 tl vercek durumum yok ama bi ise girince duzenli olarak gidicem insallahKizlarr ben geldim ve bugun cok çok iyiyim terapiye gidiyordum hatirlarsaniz eski ilişkilerden dolayi ( tek fark bekaretim bozlmamis) ama pskolojim bozuktu. Herkese tavsiye ederim su an oyle iyiyim ki daha sonu bile gelmedi terapinin . Hemen size yazmak istedim eger bu olaylardan dolayi sucluluk pismanlik yalan soylemenin vicsan azabi vs yasiyosaniz durmayin kzlar emdr arastirin gidin seansi 250 tl ama deger inanin
kaçıncı seansınızdı?Kizlarr ben geldim ve bugun cok çok iyiyim terapiye gidiyordum hatirlarsaniz eski ilişkilerden dolayi ( tek fark bekaretim bozlmamis) ama pskolojim bozuktu. Herkese tavsiye ederim su an oyle iyiyim ki daha sonu bile gelmedi terapinin . Hemen size yazmak istedim eger bu olaylardan dolayi sucluluk pismanlik yalan soylemenin vicsan azabi vs yasiyosaniz durmayin kzlar emdr arastirin gidin seansi 250 tl ama deger inanin
Cok sevindim kendini iyi hissetmene darısı bize inşKizlarr ben geldim ve bugun cok çok iyiyim terapiye gidiyordum hatirlarsaniz eski ilişkilerden dolayi ( tek fark bekaretim bozlmamis) ama pskolojim bozuktu. Herkese tavsiye ederim su an oyle iyiyim ki daha sonu bile gelmedi terapinin . Hemen size yazmak istedim eger bu olaylardan dolayi sucluluk pismanlik yalan soylemenin vicsan azabi vs yasiyosaniz durmayin kzlar emdr arastirin gidin seansi 250 tl ama deger inanin
Aynen ne gecmiste nede gelecektw yasamamaliyiz bunu once kendimiz istemeliyizAnda kalabilmek o kadar önemli ki aslında
Git mutlaka ihmal etme cnm kendimz icin biseyler yapmaliyiz ki acilan yaralar kapansin onumuze bakalmCanim benim de cok ihtiyacim var da iste su an her seansa 250 tl vercek durumum yok ama bi ise girince duzenli olarak gidicem insallah
5 falan bitti cnmkaçıncı seansınızdı?
Hersey elimizde aslinda gecmis insani yaralasa da su anda bulunabilmek lazim şükretmek lazimCok sevindim kendini iyi hissetmene darısı bize inş
Canim peki sen ozel muayenehanesi olan bi psikologa mi gidiyosun yoksa ozel hastane mi devlet degildir ucret aldiklarina goreGit mutlaka ihmal etme cnm kendimz icin biseyler yapmaliyiz ki acilan yaralar kapansin onumuze bakalm
Devlette pskilog yok malesef kuzm ozel ofis benim gittigim yer. Ozel hastanelerden de yapan yerler var ama emdr egitimi almis olmaso gerekiyor uzmaninCanim peki sen ozel muayenehanesi olan bi psikologa mi gidiyosun yoksa ozel hastane mi devlet degildir ucret aldiklarina gore
Bi seans ne kadar sürüyo? Ben oyle 10 dk konussun sonra alelacele biraksin istemiyorum benim kendimi acmam 10 dk zaten ancaDevlette pskilog yok malesef kuzm ozel ofis benim gittigim yer. Ozel hastanelerden de yapan yerler var ama emdr egitimi almis olmaso gerekiyor uzmanin
Aa yok cnm bu zaten sadece konusulam biseu deil. Emdr açılımı zaten goz hareketleri ile beyni cift tarafli uyararak duyarsızlaştırma . 1 saatten fazla sürüyor seanslarBi seans ne kadar sürüyo? Ben oyle 10 dk konussun sonra alelacele biraksin istemiyorum benim kendimi acmam 10 dk zaten anca
Allah Allah ilginc biseymiş toplu terapiyi falan duymustum uygulamali terapi falan biseyler yapildigini biliyorum da bunu ilk kez duydum..Aa yok cnm bu zaten sadece konusulam biseu deil. Emdr açılımı zaten goz hareketleri ile beyni cift tarafli uyararak duyarsızlaştırma . 1 saatten fazla sürüyor seanslar
Netten bi oku cnm çok ilgimc bi yontem daha oncede faydasini gördüm benAllah Allah ilginc biseymiş toplu terapiyi falan duymustum uygulamali terapi falan biseyler yapildigini biliyorum da bunu ilk kez duydum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?