- 14 Mayıs 2018
- 2.682
- 4.641
- 83
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #3.341
Ah o işsizlik nolcaz böyle bilmiyorum. İşkura üzüldümHic bisey icimden gelmiyo bi canomla bulusuyorum gorusuyorum o beni anliyo cnku bugunde kendimi temizlige verdimiste bulamiyorum kafayi yiycem iskur egitim kurslari zamanida gecmis of of
Ne guzel canim insallah biterde sakin kafayla butun hazirliklarini halledersin gelinlik isini ne yaptin:))Napim kuzum bende tezin son asamalari insallah bitcek bi iki haftaya bu cile.. su tez bitsin yogun bi sekilde kosturcam esyalari falan yavastan aliyoruz ama
Amin insallah canimCnm vardır her seyde bir hayır sabrın güzel günlere yol Acar inş
Valla ya kotu oldu is kur valla bu issizligimiz nolcak bizim bende bilmiyorum allah yardim etsin bize calismak zorundayizzzzzAh o işsizlik nolcaz böyle bilmiyorum. İşkura üzüldümKafanı dağıtacak bir şeyler bul canım hobi falan
Ayy bakamadimki daha bi ay onceden alirsin dio herkes bakmaya ciksam tek basima olmaz cikmasam son dk ya birakmak istemiyorum bilmiyorum yani :))Ne guzel canim insallah biterde sakin kafayla butun hazirliklarini halledersin gelinlik isini ne yaptin:))
Canım benxe o kadar geçe bırakma ya prova falan sıkıntı olmasın al erkenden çıksın kafandan :))Ayy bakamadimki daha bi ay onceden alirsin dio herkes bakmaya ciksam tek basima olmaz cikmasam son dk ya birakmak istemiyorum bilmiyorum yani :))
Kiralamayi dusunuyorum canim aslindaCanım benxe o kadar geçe bırakma ya prova falan sıkıntı olmasın al erkenden çıksın kafandan :))
Son dakika ya birakma genis genis bak seç bence canimAyy bakamadimki daha bi ay onceden alirsin dio herkes bakmaya ciksam tek basima olmaz cikmasam son dk ya birakmak istemiyorum bilmiyorum yani :))
Evet canim denemek lazim da buyukler olmayinca denettirmiyolar sanirim ciddiye almiyolarSon dakika ya birakma genis genis bak seç bence canim
Yok artıkEvet canim denemek lazim da buyukler olmayinca denettirmiyolar sanirim ciddiye almiyolar
Öyle duydum kız hakkaten :)Yok artık
Öyle duydum kız hakkaten :)
Yok kuzum ya ben kuzenimle gittim büyükler fln yktu denettirdiler sorun yapmadılarÖyle duydum kız hakkaten :)
Allah Allah tabi bunu taa bikac yil önce duymustum ben kuzum demekki benim akrabalarda sorun varmis bana öyle diolardiYok kuzum ya ben kuzenimle gittim büyükler fln yktu denettirdiler sorun yapmadılar
Ben de denedim cnm belki onalr tatsız bir olay fln yaşadılarsa ona istinaden söylemişlerdirAllah Allah tabi bunu taa bikac yil önce duymustum ben kuzum demekki benim akrabalarda sorun varmis bana öyle diolardi
kuzum sen korkma kanaman olcak senin cunku uzulme sende kurtulcaksin emin olİnş kuzum sen de içini ferah tut
Olabilir kuzum :)Ben de denedim cnm belki onalr tatsız bir olay fln yaşadılarsa ona istinaden söylemişlerdir
Hadi ya denettirmiyolarmi alala ilk kez duydum bunuEvet canim denemek lazim da buyukler olmayinca denettirmiyolar sanirim ciddiye almiyolar
Hecveslenip bakanlarda vardi kesinhobi olarak gelinlik bakanlar var demek ki kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?