gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Universiteye mi gecmeyi duusnuyosun canim yoksa sadece yuksek lisans yapim mi diosun maasina etki edio sanirim dimi
açıkçası üniye geçme niyetim yok alanım bana iyi geliyor beni toparlasa toparlasa alanım toparlar bir de meşkuliyet iyi gelir belki

açıkçası üniye geçme niyetim yok alanım bana iyi geliyor beni toparlasa toparlasa alanım toparlar bir de meşkuliyet iyi gelir belki
Bencede iyi edersin üni cok zor ben daha yolun basindayim ne kadar ezildim goruyosun. Sürekli calismak zorundasin gecen gunduzun olmuyo. Hayirlisi olsun hakkinda

Kizlar ya bu zarin acilmamasini yine kafama taktim ben ya boyle parmaklarimla acmaya calisirken kalin bi deri var orda imkansiz iliskide yirtilmasi. Esnicek desem kucuk bi yer degilki nasil esner ben dugunden once actrsammi ya ya da esime soylesem doktora gittim adet duzensizliginden doktor alttan kontrol etti senin boyle biseyin var basit bi operasyon dedi yapti desem nolurki acaba ya da hicbisey demesem.
Kasap et derdinde koyun can derdindeye doncek ama iliskide zevk de alamiyorum yani nasil anlatsam dusunun bi halka var giriste tam gircek giremiyo tamami. Ya da ben oyle saniyorum gerildigi icin. Esim giriyo dio ama ben ilk iliskimdeki gibi zevk alamiyorum psikolojikmi onu da bilmiyorum ya

Sen rahatını düşün kuzum yapabiliyorsan eğer yaptır

Sen rahatını düşün kuzum yapabiliyorsan eğer yaptır
Peki esime söyleyeyimmi yoksa dugunden once belki alisveris icin istanbula gitme durumum var o zaman turgay beye mi actirsam ama iste 3 hafta falan iyilesmesi var esime ne dicem

Cnm sen ne hissettiğini daha iyi bilirsin ama eşin giriyor diyorsa giriyordur yanı oyle degil mi giremese anlar zaten bir de acıyo mu hala girerken

Zar yapısındandir belki cnm aci veriyor mu

Cnm sen ne hissettiğini daha iyi bilirsin ama eşin giriyor diyorsa giriyordur yanı oyle degil mi giremese anlar zaten bir de acıyo mu hala girerken
İlk zamanlar cok aciodu simdi aci azaldi o zamana göre %70 diyebilirim..aynen ya girmese o hissederdi benden önce sanirim

İlk zamanlar cok aciodu simdi aci azaldi o zamana göre %70 diyebilirim..aynen ya girmese o hissederdi benden önce sanirim
Bence de hisseder o bir de görüyordur zaten cnm illa anlar bence ama sen bilirsin tabi. Açtırsan sadece acısı azalacak başka bir seye faydası olacak mı ki zevk olayına fln etkisi olmaz gibime geliyo

Peki esime söyleyeyimmi yoksa dugunden once belki alisveris icin istanbula gitme durumum var o zaman turgay beye mi actirsam ama iste 3 hafta falan iyilesmesi var esime ne dicem
Canım acı olayına iyi geleceğini düşünürsen eğer böyle böyleymiş illa demen gerekir 3 hafta yoksa nasıl olcak o iş kuzum :) yaptırmak istersen mantar olmuşum ile idare edebilir misin bilmiyorum

kızlar işemi yaptıralı 23. günüm oldu ve 4 gün önce hasta olmam gerekiyordu olmadım normal mi gerçi hasta olmaktan korkuyorum çok ağrım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…