• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Gülsuyu+vitamin

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Kookie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
73
0
86
İstanbul
Merhaba kızlar,

Ben de burdan okuduklarım sonucu cildimi gülsuyu ile silmeye başlamıştım. 2 hafta boyunca sadece gülsuyunu tonik olarak kullandım. Sabahları yüzümü yıkadıktan sonra gülsuyu ile siliyorum ve nemlendiricimi sürüyorum. Akşamları da yatmadan önce yine yüzümü yıkıyor ve gülsuyu ile siliyorum. 1 hafta önce de aklıma bu gülsuyunun içine vitamin ampüllerinden kırmak geldi. Bepanthen, Bemiks ve Evigen ampülden birer tane kırdım yaklaşık 150 ml'lik gülsuyunun içine. Ve sonuç gerçekten süper. Özellikle sivilce izleriniz geç iyileşiyorsa, sürekli kırmızı kırmızı geziyorsanız bu tonik çok işinize yarayacak. Resmen 2 gün içinde sivilcelerim kuruyor ve iyileşiyor. Açıkçası öyle çok sivilcem yok, tek tük çıkıyorlar. O yüzden çok sivilceli ciltlerde işe yarar mı bilmiyorum ama bende gerçekten işe yaradı.

Back