• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler gülsuyu sivilce?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
aa neden öyle oldu ki ,ben 2 aydır cildimi gülsuyuyla siliyorum cildimdeki kızarıklıklara iyi geldi ayrıca yumuşacık yaptı.Ama benim cildim karma,yanaklarım kuru sadece burnum ve alnım biraz yağlı,alnımdaki sivilceleri de gerçekten geçirdi ( çok az vardı gerçi).

benim cildim karma bi kaç haftadır gül suyunu tonik olarak olarak kullanıyordum sivilcelerim çoğaldı hala bitmediler stresten sanıyordum demek bu yüzdenmiş hatta birazdan yine kullanmayı düşünüyodum ama iyi ki bu konuyu okumuşum :119: bundan sonra maden suyu kullanıciim:106:

aa neden öyle oldu ki ,ben 2 aydır cildimi gülsuyuyla siliyorum cildimdeki kızarıklıklara iyi geldi ayrıca yumuşacık yaptı.Ama benim cildim karma,yanaklarım kuru sadece burnum ve alnım biraz yağlı,alnımdaki sivilceleri de gerçekten geçirdi ( çok az vardı gerçi).

Bazi ciltlere iyi geliyor benm ananemde hep gulsuyu ve acibadem kullanir bebek gbi cildi

bende bugün annemle gittm gül suyu aldım öve öve bitiremiyolar çok iyi çok iyi diye bende bi alim kullanim ddim clindoxyl ilaç kullanıyrm sivilcelerim için sabahta yüzümü yıkadıktan sonra kullanırım dyodum bugn kullandım cildimde kızarıklık vardı zaten iyi gelir diye ama kullandktan snra kızarıklıgım arttı bende ne bilim iyi diyolar ama bende kullanmim o zamn.

şaka mı bu 20 gündür yüzümü gül suyu ile siliyorum uzun zamandır yüzümde görmediğim kadar büyük sivilceler çıkmaya başladı, gül suyunun dışında kullandığım ne varsa suçluyorum hay allah diyorum yediklerimden heralde diye daha da dikkat ediyorum, aklıma gelecek en son şeydi gül suyu ama yok başka bir şey olamaz çünkü kullanmaya başladığımdan beri oldu, üstelik gayet bilindik bir markanın %100 saf ürününü kullanıyorum, neye inanacağımızı şaşırdık artık doğala yönelim diyoruz ama problem içeriden geliyorsa yapacak bir şey yok heralde bazı insanlar ne şanslı yüzüm düzelsin diye çikolatadan en sevdiğim şeylerden uzak duruyorum günde 2 litreden fazla su içmeye çalışıyorum midem bulanıyo artık su içmekten elimden şişe düşmüyo ama yok yok, yararlı dedikleri başkalarına iyi gelen gül suyu da geldi bende sivilce yaptı e ben daha ne diym ya:)

Biz Isparta'da gül ürünleri satıyoruz. Ayrıca 15 yaşımdan beri gül suyu kullanıyorum.

Gül suyu kullanımında cilt tipinizin bir önemi yok. Yağlıysa da kuruysa da kullanabilirsiniz. Ama kullanma şekliniz sanırım yanlış. Gül suyu kullanırken başka bir cilt temizleyici ya da cilt problemi için herhangi bir ilaç kullanmamalısınız. Mesela sabun,tonik,köpük,sivilce kremi ya da hapı vs. Çünkü gülsuyu bunların hepsinin görevini tek başına görüyor. Cildinizi germe özelliği olduğu için diğer ürünlerle birlikte kullanıldığınızda cildinizin üst tabakasını fazlaca tahriş etmiş oluyorsunuz.Cilt de kendinde bir problem olduğunu göstermek için sivilce çıkarıyor.

Onun yerine şunu deneyin:Tüm cilt temizlik ürünlerinizi kullanmayı bırakın.Gece yatmadan önce bir miktar pamuğa 8-10 damla doğal gül suyu damlatın.Cildinizi bu pamukla güzelce temizleyin.Pamuk simsiyah olacak.Gül suyu kuruduktan sonra cildiniz aşırı geriliyorsa avuç içinize küçük bir nohut kadar gül kremi sürün ve elinizi de yüzünüze sürün.

Yağlı ciltler gül losyonu,karışık ciltler soft gül kremi,kuru ciltler de klasik gül kremi kullanmalı.

Bu temizliği günde sadece 1 kere ve özellikle gece yatmadan önce yapmanızı tavsiye ediyorum.Çünkü cilt kendine geceleri bakım yapar.Kısa sürede cildiniz kendini toparlar.

Biz Isparta'da gül ürünleri satıyoruz. Ayrıca 15 yaşımdan beri gül suyu kullanıyorum.

Gül suyu kullanımında cilt tipinizin bir önemi yok. Yağlıysa da kuruysa da kullanabilirsiniz. Ama kullanma şekliniz sanırım yanlış. Gül suyu kullanırken başka bir cilt temizleyici ya da cilt problemi için herhangi bir ilaç kullanmamalısınız. Mesela sabun,tonik,köpük,sivilce kremi ya da hapı vs. Çünkü gülsuyu bunların hepsinin görevini tek başına görüyor. Cildinizi germe özelliği olduğu için diğer ürünlerle birlikte kullanıldığınızda cildinizin üst tabakasını fazlaca tahriş etmiş oluyorsunuz.Cilt de kendinde bir problem olduğunu göstermek için sivilce çıkarıyor.

Onun yerine şunu deneyin:Tüm cilt temizlik ürünlerinizi kullanmayı bırakın.Gece yatmadan önce bir miktar pamuğa 8-10 damla doğal gül suyu damlatın.Cildinizi bu pamukla güzelce temizleyin.Pamuk simsiyah olacak.Gül suyu kuruduktan sonra cildiniz aşırı geriliyorsa avuç içinize küçük bir nohut kadar gül kremi sürün ve elinizi de yüzünüze sürün.

Yağlı ciltler gül losyonu,karışık ciltler soft gül kremi,kuru ciltler de klasik gül kremi kullanmalı.

Bu temizliği günde sadece 1 kere ve özellikle gece yatmadan önce yapmanızı tavsiye ediyorum.Çünkü cilt kendine geceleri bakım yapar.Kısa sürede cildiniz kendini toparlar.

gülhane bir şey soracağım. eşim ısparta'da asker. birkaç kez gittim yanına. gül suyu almak istedik ama her yerde aynı markalar var. saf gül suyu bulamadım. doğal sıkma yani, üzerinde bir firmanın etiketi olmayan... nerelerde satılıyor bilgilendirebilir misin?

Siz direkt olarak fabrikadan istiyorsunuz anladım ama o şekilde piyasada satılmaz. Çünkü onlar tahriş edici derecede yoğundur ve zaten parfüm,kozmetik gibi ürünlerin hammaddesidir. Günlük kullanım için uygun değildir. Oyüzden de satışlar gül ürünü satan dükkanlarda,firmaların etiketleriyle yapılır.

Siz direkt olarak fabrikadan istiyorsunuz anladım ama o şekilde piyasada satılmaz. Çünkü onlar tahriş edici derecede yoğundur ve zaten parfüm,kozmetik gibi ürünlerin hammaddesidir. Günlük kullanım için uygun değildir. Oyüzden de satışlar gül ürünü satan dükkanlarda,firmaların etiketleriyle yapılır.

cevabınız için teşekkür ederim.

Güllü su yani SENTETİK gül suyu doğal değildir. Sentetik gül suyunu alkolsüz kolonya gibi düşünün, ikramlıktır yani. Cilt temizliğinde kullanılmaz, tatlılara konmaz.

mrb hanımlar. bi kaç gndür yüzümü niveanın sabnyla ykıyorum ve ardından tonk niyetine gülsyunu elime döküp yüzüme uguluyorum gece yatrken faln. ama yanağımda büyük büyük sivilvelern çıktığını fark ettim dedim ki gülsuyu işe yarar devam ama gülsuyu kullandıkça sanki bunlar azıyo sabah saydım 18 tane faln çıkmış yuh bi kaç tanesi kocuman bi kaç tane si kuçççk sempatiksalakcinni şaşrdım açıkcası öve öve bitmeyen bu gülsyuy yüzünden mi ki böyle kullanmaya başladığım zamndan itibaren çıktı sizcede öylemidirkafamçokkarıştı

canım cildin hassas demekki birde nivea dove v.s yani bunlar market ürünü bunları cildine sürme hatta evine bile sokma derim ben. daha beter yapar. Gül suyununda orjinalını almak gerekiyor bende üzüm çekirdeği yağı ile makyajımı gece temizleyip tonik yaptıktan sonra gül suyu uygulardım cildim bebek gibi oluyordu .. demekki kişiden kişiye arkadasların dediği gibi fark ediyor

Dove'un reklamlarında söylediği 'dove cildinizi sabun gibi kurutmaz' sözüne kanıp kullanmaya başladıktan sonra pürüzsüz cildim pütür pütür ve kupkuru olmuştu.
Hemen bırakıp sadece gül suyu kullanmaya devam ettim. Bir daha da yüzüm için sabun kullanmadım. Sadece gül suyu ve gül kremi. 15 yıldır aynı şekilde devam ediyorum. Cildinizi yormadan bakım yapın. Çok fazla şeyi birbirine karıştırmamak lazım.

benim de gül suyu kullanmaya başladığımdan beri sivilcelerim ve siyah noktalarım arttı, bunu okuduğum iyi oldu derhal bırakıyorum :S

Ya bu yazılanları okuyunca sasırdım vede cok ıyı olduu bı tane sıvlcem cıkmıstı o kurusun dıe bayadır gulsuyu kullanıyorum ve yuzumde sıvılce dolduu benım.bu kadar cıktıgını ılk defa gordum cok rahatsızım yaa ıgrenc gozukuoo napmam gerek yardımmm❓

ispartadan gül suyı tonik kullandım orjinal olmasına ragmen düzelen cildimi mahvetti. internette arastırınca doğal olan sabunlarla birlikte kullanılırsa fayda sayladığı yazıyordu ama doğal olan sabunlarda cildi çok kurutuyo o yüzden bıraktım bir dahada güllü hiçbirsey kullanmam

Back
X