• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler gülsuyu sivilce?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

diyabul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
155
0
46
İzmir
mrb hanımlar. bi kaç gndür yüzümü niveanın sabnyla ykıyorum ve ardından tonk niyetine gülsyunu elime döküp yüzüme uguluyorum gece yatrken faln. ama yanağımda büyük büyük sivilvelern çıktığını fark ettim dedim ki gülsuyu işe yarar devam ama gülsuyu kullandıkça sanki bunlar azıyo sabah saydım 18 tane faln çıkmış yuh bi kaç tanesi kocuman bi kaç tane si kuçççk sempatiksalakcinni şaşrdım açıkcası öve öve bitmeyen bu gülsyuy yüzünden mi ki böyle kullanmaya başladığım zamndan itibaren çıktı sizcede öylemidirkafamçokkarıştı

aynısı bende de oldu tonik kullanmıyım doğal olsun diye gül suyu kullanmaya başladım 4-5 gün sonra 3-4 tane sivilcem çıktı hemen bıraktım gülsuyunu.okuduğuna göre bi çok kişiye iyi gelmiş ama demek bizim cildimize iyi gelmedi sende bırak bir an önce....

yağlı cilt icin hic uygun diil gül suyu
bende de siyah nokta yapmıştı :/

aaaaaaaay yemin ederim ya bnde de azdı sihay noktalr 4 gn flan oldu kullanalı kocuman kocuman cildim yağlı sanırım ondan oluyo sağolun kızlar millet de öve öve bitiremememiş dedim iyi bişy heralde ama hiç de değil mi yani kokusu fln hoş ama o kadarkaydirigubbakcemile4

aynısı bende de oldu tonik kullanmıyım doğal olsun diye gül suyu kullanmaya başladım 4-5 gün sonra 3-4 tane sivilcem çıktı hemen bıraktım gülsuyunu.okuduğuna göre bi çok kişiye iyi gelmiş ama demek bizim cildimize iyi gelmedi sende bırak bir an önce....

evet tatlım 4 gn bile olmadı 3 gn anca hemende sivilce yaptı yaa peki sen nasıl temizlyosun yüzünü ?sivilce oluşumuna karşıbilmiyorumkismile

ayy aceba bende mi bi sorun var diye düşünüyodum sempatiksalakcinni
bende de sivilce azdırdı sempatiksalakcinni bide yağlanma yapıyo ya :kızgın:

kizlar bu gercekmi gulsuyu sivilcemi yapio ??

bende 3 haftadir gulsuyu ile temizliyorum cildimi ve inanilmaz sivilcelerim cikti aceba bundanmi?

bende gül suyunun yağlı ciltler için uygun olmadığını duymuştum sivilceler bundan dolayı artıyor olabilir

gülsuyu kullandığımdan beri benimde sivilcelerim azdı üstelik ben iyi geldiğini zannederek rosense nin gülsuyunu aldım 2 haftadır falan kullanıyorum anlım da hiç çıkmadığı kadar kırmızı sivilceler çıkmaya başladı bida asla kullanmam.yağlı ve sivilceye meyilli ciltler kesinlikle gülsuyu kullanmasın!

gülsuyu kullandığımdan beri benimde sivilcelerim azdı üstelik ben iyi geldiğini zannederek rosense nin gülsuyunu aldım 2 haftadır falan kullanıyorum anlım da hiç çıkmadığı kadar kırmızı sivilceler çıkmaya başladı bida asla kullanmam.yağlı ve sivilceye meyilli ciltler kesinlikle gülsuyu kullanmasın!

inanmıyorum:53:şoklaardayım
bir ay önce ısparta yapımı %100 doğal gül suyu aldım tonik niyetine kullanıyorum ve benimde alnımda sivilceler çoğaldı bundan mı ki:53:
benimde cildim yağlı birde emin misiniz:53:

gülsuyu sivilce yapar mı bilmem ama ,yağlı ciltlere önerilmediğini okudum, gözenekleri genişletiyormuş:31:

gulsuyu sıvılce yapmaz .aksıne sıvılcelerı kurutur
demek kı sızın cidinize yaramadı.
ayrıca her gulsuyu adında satılan urun ,orjınal gulsuyu degıldır .
olur olmaz urunlerı surmeyın yuzunuze.
yuzde yuz orjınal olanlarından kullanın

Son düzenleme:
Yanlis degil arkadaslar, gulsuyu oyle bir sivilce yapiyor ki!!
Bircok cilde iyi gelmis olabilir, ama bazi ciltlerde felaket sivilce yapiyor. Benim de cildimi mahvetmisti. Ben bir de gulsuyundan suphelenmeyip aylarca kullanmaya devam ettim! Cildimi gorseniz kusardiniz, yuzum hayatinin en berbat donemini gulsuyu kullandigimda yasadi. Psikolojim de bozulmustu bir genc kiz olarak oyle bir ciltle gezmekten. Bunu farkedip gulsuyunu birakali 1 seneyi gecmistir, ama hala ondan kalma lekesiydi bilmemnesiydi gecirmeye ugrasiyorum. Gulsuyum da Rosense idi, hakiki gulsuyu, oyle sagdan soldan buldugum birsey degildi.

Gulsuyu kullanirken sivilcelerinizin cogaldigini gorurseniz aninda birakin!! Benden tavsiye.

Ay inanmıyorum yaaa...
Bende bu sabah aynaya baktım yüzüm sivilce dolmuş hemen buraya attım kendimi sivilceleri nasıl yok edicem diye bu sayfayı gördüm...
2 haftadır yüzümü tonik niyetine gül suyuyla siliyorum yağlandırdığını fark ettim ama sivilce bundan değildir dedim çünkü herkes çok memnun falan...
ama 2 haftadır sivilcelerim azınca şimdi anladım ki gül suyundanmış offf daha da kulllanmam ya bi doğru ürünü bulamadım :50::50::2:

nasıl ilaç kullanırken başka bişeyler içemiyoruz yada dikkat ediyoruz bu onun gibi bişeydir gül suyunu doğal kullananlar mesela rosense gibi öncesi sonrasi kimyasal bişeyle yüzünüzü yıkarsanız kremlerseniz sivilce çıkması çokk normal bir ölçü tutturmak gerekiyor benim cildim aşırı yağlıyken rosense ile dengeledim bebek gibi oldu cildim ama doğalsabun kullandım kremde fazla sürmemeye özen gösderdim sürdüğüm kremde salyangoz birde kayısı çekirdeği kremim vardı hiç sivilce çıkmadı hatta gözeneklerimi gülsuyu tertemiz yapıp küçülttü diyebilirim yani siz kimyasal sabunlarla yüzünüzü yıkayıp gül suyuda süreyim derseniz cildin yapısı bozuluyor haberiniz olsun sivilce sebebide budur yüzünüzü ya doğal ürünlerle bakımı yapın yada bildiğiniz ürünleri set olarak kullanın herşey birbirine karışmasın

gulsuyu sıvılce yapmaz .aksıne sıvılcelerı kurutur
demek kı sızın cidinize yaramadı.
ayrıca her gulsuyu adında satılan urun ,orjınal gulsuyu degıldır .
olur olmaz urunlerı surmeyın yuzunuze.
yuzde yuz orjınal olanlarından kullanın

ben aktardan aldım %100 doğal yazıyor orjinaldir heralde
ama bende şaşıdm yani burda okuduklarıma arkadaşlar acaba sentetik gülsuyu mu sürüyosunuz yüzünüze şu marketlerde satılan yapay olandan o yüzden olmuş olabilir yüzü nüzde sivilce dolduysa eğer

Daha önce okumuştum forumda gül suyu iyi geliyor diye. hemen denemiştim ama sabah kalktığımda yüzümde 3 tane sivilce çıkmıştı. kuzenimde kullandı ona gayet iyi geldi. bıraktım bende kullanmayı.

Burun ve çenem yağlı. Ama bana bir etki etmei. belkide gülsuyum kalitesizdi. Bilemeyecğimm.

Benimde cildim yağlıdır her sabah akşam yüzümü yüz yıkama jeli ile yıkadıktan sonra tonik yerine gülsuyu kullanıyorum bende öyle bir sorun olmadı şimdiye kadar birde gül suyu+bebe pudrası maskesi inanılmaz işe yarıyor yağlı ciltler için çok iyi bir maske tavsiye ederim :)

benim yüzümden gül suyu yüzünden mahvolmuştu.bi sürü sivilce çıkartmıştı.sivilceye meğilli ciltler kesinlikle kullanmamalı.

Back
X