Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gayet hoş görünüyor ama bazı mobilyalar katalogdan farklı olur
gidip bizzat gördün mü yada evin belli mi geniş bir salonun varsa gerçekten güzel
güle güle kullan özellikle masası çok güzelmiş
güzel bir takım canım, ama arkadaşın dediğine katılıyorum
gidip görmen en iyisi, tabi görmediysen
Allah içine sindirsin[/
öncelikle güzel dilekleriniz ve uyarılarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.. çok araştırdım, ilk gördüğüm buydu ve bundan sonra gördüklerim içime sinmedi.. kendi evimiz olacağı için zaten ona göre mobilyalarımız aldık..:)))
sürekli toz almak zorunda kalabilirsn ama gayet hoş bi takım..iyi günlerde kullan
açık kahverengimsi yerler krem olsa tam benlik olurdu ama yinede güzel
seviyorum böyle koyu renkleri salonda koyu mobilya yatak odasında açık renk mobilya tercihim
güle güle kullan cnm
benm beğendiğim takım da buna çok benziyo... gördüğümden beri emin olmak için başka mobilyalara bakıyom ama yok daha iyisi yok.. çok güzel yani güle güle kullan
çok hoş mobilya ama rengi çok koyu boğar odayı ve toz gösterir.yerimseniben
çok güzelmiş canım güle güle kullan
güzelmiş canım güle güle kullanın ama koyu renkte toz sıkıntısı olur.
teş.edeirm canım, beğenmene sevindim.. tv sehpasını almadık zaten...belki garip gelicek ama salonda tv sevmiyorum... oturma odasına ayrı bir tv sehpası veya tv ünitesi almayı planlıyoruz canım..Gayet şık görünüyor ancak merak ettiğim bütün parçalarını alıcak mısınz? çünkü Tv sehpasıyla konsolu birbirine çok benziyor ama geniş bir salonun varsa evet hoş durur boğmaz salonu.. Allah güle güle oturmayı ve iyi günlerde kullanmayı nasip etsin yerimseniben
çook teşekkür ederim schekercim:))süper gözüküyor vavvvvvv dedim bakar bakmaz