Mutfak Dekorasyonu gülsenin kendi elleriyle çektiği yemek odası

çok güzelmiş canım güle güle eskit :lepi:
özellikle konsolun değişik şekli ve aynann uyumu çok hoşuma gitti
mutlulukla huzurla kullanın inşallah opuyorumnanaktan

çok güzelmiş canım güle güle eskit :lepi:
özellikle konsolun değişik şekli ve aynann uyumu çok hoşuma gitti
mutlulukla huzurla kullanın inşallah opuyorumnanaktan

tşk ederim canım sende koyda resimleri bende bakim merak ettim ayna ve konsola bende bayıldım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tşk ederim canım sende koyda resimleri bende bakim merak ettim ayna ve konsola bende bayıldım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yemek odamız bambaşka canım ama salon takımımız aynı
ben sadece berjerleri kollu sevdiğim için değiştirdim ama modelin orjinali seninkibuyrunnnnnnnnn

ben parça parça eklemiyorum ki zaten ekimde evleneceğim için daha yeni yapmaya başladılar inş ekimde evimi ekleyince ilk sana haber vericem canım
yaşasın salon kardeşliği :lepi:kaydirigubbakcemile3

yemek odamız bambaşka canım ama salon takımımız aynı
ben sadece berjerleri kollu sevdiğim için değiştirdim ama modelin orjinali seninkibuyrunnnnnnnnn

ben parça parça eklemiyorum ki zaten ekimde evleneceğim için daha yeni yapmaya başladılar inş ekimde evimi ekleyince ilk sana haber vericem canım
yaşasın salon kardeşliği :lepi:kaydirigubbakcemile3

oleeeyyy oleeeyyy ilk bana haaa çok sevindim :lepi: salon takımı aynı waaayy beee daha çok sevindim hihoyyythihoyyyt benim düğünde temmuzda 2 günden beri balayı yerini ayarlamaya çalışıyoruz öldüm yaa ev dizmekten daha zormuş para sınırlı olunca:çok üzgünüm:

çok güzel tatlım Rabbim hayırlı günlerde güle güle kullanmak nasip etsin

beyaz takım almayı bende ciddi ciddi düşünüyorum. ama kayınvalidem beyaz lake kulanışsız olur dedi. aslına bakılrsa lake kulanışsız olurmuş. böyle bişey duymusmuydunuz.

baypipo
bence artı olarak da gümüşlük al enazından çok sade olmasın sadece tavsiye tabi maddi açıdan da düşünmek lazım
çooooooooooook beğendim aman nazar değmesin :nazar:

Back
X