Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzelmiş güle güle kullanın ama benim size nacizane bir önerim olucak mesela benim vitrim çok işe yarıyor özellikle yemek takımım bardak tabaklarım kadehlerim falan içinde dolu o olmazsa koyacak bir yerim yok hem görüntüsüde çok hoşuma gidiyor ben vazgeçemem...
bence vitrin almamak daha mantikli ben istemiyorum kadeh vs. koymak icin..Kendim naparim bilmiyorum ama..Gule gule kullanin..
bi de ne kadara mal oldu ogrenebilir miyim beyazsever biri olarak, fikir olsun bana da..:kedi:
masa sandalye konsol ayna 4000 canım oda sıkı bir pazarlıkla oldu yanlız benim sandalyelerim öyle değil daha güzel koltuklarıma uygun yarın gidicem mobilyacıya resmini koyarım mutlaka sandalyelerin.. koltuklarıma bakarmısın salon takımı bölümünü içinde bakalım onları beğenecekmisin??yerimseniben
valla senin mobilyalar sayesinde nisanlimin vitrin istedigini ogrendim az once...ici dekore edilebilir diooo...alsanaalsanasmile napcas bakalim...
iyide nişanlınmı vitirini temizleyip bardakları yerleştirip alacak bence gereksiz sen bilirsin ama benim nişanlım karışmaDI al yada alma demedi bilmiyorum ama erkekler kullanmıyo esasında:dilcikar:
cnm çok beğendim güle güle kullan bende vitrin istemiyordum ama banada aldırttı nişanlım bakalım iyi mi oldu kötümü oldu bakıcaz daha sonraklava:
vitrinle ugrasmak bir dert.. zaten artık herkes evinden atma derdinde fazlalıkları.. tıkış tıkış yapmamak lazım evi diye düşünüyorum..
güle güle kullan canım.. beyazın asaleti cok başkadır.
cnmmmmmmmmmmmmmm yemek odamızda< aynı desem dogrudur çok sveindimmmm valal acaba benden başka böle alan yyokmu diyordum..ben de sadece masanın iki sandalyesini siyah yaptırdım koltukla uyum olsun diye geri kalanı aynı evim yerleştiginde resim çeker koyarım inş:)
yalnız cnm vitrini niye almadınki zaten bu yemek odasının vitrini çok sade ve kibarrrr normalde bende sevmem ama acaip güzel di hoşuma gitit kibar oluşu ondan aldımmmm bence iyi düşün sonra bulamıyabilirsinnn almanı tavsiye ediyorummm...sonucta salon takınım ve yemek odan agırr bence hepsini tam al..senin deidigin şekil genelde spor ve solunu oturma odası diye kullanan kişiler yapıyor öyle mantıklı ama böyle çok boş bence:)yinede sen bilirsin tabi içine sinmesi önemli:)hayırlıı oslun cnm çok ama çok güzel:)
cnmmmmmmmmmmmmmm yemek odamızda< aynı desem dogrudur çok sveindimmmm valal acaba benden başka böle alan yyokmu diyordum..ben de sadece masanın iki sandalyesini siyah yaptırdım koltukla uyum olsun diye geri kalanı aynı evim yerleştiginde resim çeker koyarım inş:)
yalnız cnm vitrini niye almadınki zaten bu yemek odasının vitrini çok sade ve kibarrrr normalde bende sevmem ama acaip güzel di hoşuma gitit kibar oluşu ondan aldımmmm bence iyi düşün sonra bulamıyabilirsinnn almanı tavsiye ediyorummm...sonucta salon takınım ve yemek odan agırr bence hepsini tam al..senin deidigin şekil genelde spor ve solunu oturma odası diye kullanan kişiler yapıyor öyle mantıklı ama böyle çok boş bence:)yinede sen bilirsin tabi içine sinmesi önemli:)hayırlıı oslun cnm çok ama çok güzel:)
canım evet vitrini çok şirin diğer takımlara göre daha sevimli ama odam o kadar da büyük değil o an öyle düşündüm aslında dediklerin mantıklı ne bilim yaa offf kafam karıştı şimdi CADIARZUCADIARZU ama odam sıkış tıkış olur o zaman da off yaa kafam karıştı nem
senin salon takımındamı aynı yoksa sadece yemek takımınmı??
çok sevindim yemek masamın aynı olmasına:1hug:a.s.
cnmm bende iki hafta sonra resimleri çekip ekliycemaklinialirimsmiletabi birebir aynı deil ama tarzı aynı koltuklarım düz siyahhh yemek odam beyaz:)ciddenn vitrini al bence zaten çok yer kaplamazkiii en kötü ihtimalle masanın tek sandalye konuşan kısmın arkasına koyarsınn...ama inan alll kesinlikle en basiti evini yerleştir bi bak olmadı hemen geri gidip tamamlarsın..çünkü bu takımın o parçası eksik olursa baya fark edilirrrr olmuşken tam olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zatennn vitrini çok ucuz hatat en ucuz parcası vitrini oluyor bu takımlardaaklinialirimsmilekeisnlikle al cnmmmmmm salonun tammmmm anlamıyla kusursuz olsun:)