Gülşah & Arda nın Nikah Fotoğrafları 27.02.2011

inş hep böyle mutlu olursun cnm.

çok yakışmışsınız birbirinize ayrıca arabanızda harika Allah hep böyle gülmenizi nasip etsin mutluluklar

Fotoğraflar çok güzellll,maşallah ikinize de ama daha eklersin de bizm de gözümüz gönlümüz açılır diye de bekliyoruz

cok cok cok cok cok cok cok tesekkur ediyorum benim canlarim.. ayyy nasil mutlu oldum bu sabahhh simdi bu yorumlari okuyunca... bitanesiniz yaaa. tatlim leylass, bu hafta sonu senin icin bir kac tane daha eklerim canim.. cok foto var ama bir kac tane ekleyebildim sadece... cok optummm.. cok sagolun tekrarrr

çoooooooook muhteşem bir gelin olmuşsunuz.....çok yakışmışsınız birbirnize....Allah mutluluğunuzu daim etsin.........

Gelin arabanız süper ötesi birşey,çok sempatik...

ayyy ne kadar uyumlu bir çiftsiniz...öyle güzel ve öyle mutlusunki tanımadığım halde o heyecanını hissettim..çok mutlu olun....

harika, bayıldım

çok güzelsinizz.tebriklerrr.. :)

Massallah bir ömür boyu mutluluklar

ömür boyu mutluluklar canım bi yastıkta kocayın inşallah allah mutlu mesut etsin

ayyy ne kadar uyumlu bir çiftsiniz...öyle güzel ve öyle mutlusunki tanımadığım halde o heyecanını hissettim..çok mutlu olun....

Hepinize teker teker teker teker cok tesekkur ederim kizlar... cok sagolun iyki varsiniz..

ayyyy eşinde sende çok şirinsiniz yaaa nazar değmesin size gelinliğin duvağın saçın çok güzel olmuş :)))

Allah bir ömür ayırmasın sizi inşallah :)))

bayıldımmm sana gelinginde çok güzell sende öyle allah mutluluğunu daimm eylesin.

ayyyy eşinde sende çok şirinsiniz yaaa nazar değmesin size gelinliğin duvağın saçın çok güzel olmuş :)))

Allah bir ömür ayırmasın sizi inşallah :)))

cok tesekkur ederim kizlar, o sizin guzel gozlerinizden oyle gorunusumdur.. Cok sagolunn

harika gözüküyorsunuz maşallah çokda yakışmışsınız birbirinize
Ömür boyu mutluluklarrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…