• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülşah & Arda nın Nikah Fotoğrafları 27.02.2011

gülümsemen çok hoş:16: çokta begenilesi bi gelin olmuşsun maşAllah:21:damat bey sizden gözlerini alamamış gelin hanım:9::9: Allah daim etsin.. Mutluluğunuz katlanarak bi ömür devam etsin inşAllah:71:

Maşallah cok cok begendim :nazar:
umarım ömür boyu mutlu olursunuz yüzünüz hep güler mutlu olursunuz:nazar:

Ne güzel bir gelin olmuşsun , çok beğendim..:nazar:
Çokta güzel bir çiftsiniz , eşiniz çok yakışıklı sizde çok güzelsiniz (nazar değmesin aman :)) )
Gelinliğiniz ise ayrı bir güzel..

Nikahta da düğünde de çok güzel olmuşsun. Mutluluklar dilerim

gelinliğine tek kelimeyle ba-yıl-dım harika :nazar:
Allah mutluluğunuzu daim etsin

resimler harika canim yaaa

allah mesut etsin

mutluluklar...cok guzel bir cift olmussunuz..

çok yakışmıssınız :29: ömür boyu böyle gülmen dileğiyle :nazar::16:

gülümsemen çok hoş:16: çokta begenilesi bi gelin olmuşsun maşAllah:21:damat bey sizden gözlerini alamamış gelin hanım:9::9: Allah daim etsin.. Mutluluğunuz katlanarak bi ömür devam etsin inşAllah:71:

Maşallah cok cok begendim :nazar:
umarım ömür boyu mutlu olursunuz yüzünüz hep güler mutlu olursunuz:nazar:

çok güsel olmussunuz çok yakışmıssınız bir ömür boyun mutlulukkar diliorum:nazar:

maşallah allah nazarlardan korusun, utandırmasın gurur duyun hep kararınızla. muhteşem görünüyosunuz.

Ne güzel bir gelin olmuşsun , çok beğendim..:nazar:
Çokta güzel bir çiftsiniz , eşiniz çok yakışıklı sizde çok güzelsiniz (nazar değmesin aman :)) )
Gelinliğiniz ise ayrı bir güzel..

Allah hepinizden razi olsun canlarim benim yaaa. gercekten cok mutlu oldum yorumlari okuyunca.. cok tesekkur ederim.. Allahim hepimize nasip etsin insallahhhh o mutluluguu. :69:

Back