Gülşah & Arda nın Nikah Fotoğrafları 27.02.2011

çok güzel olmuşsun.çok da yakışıyorsunuz maşallah.Allah mutlululuğunuzu daim etsin.
yaşın kaç bu arada? resimlerde bıcır bıcır görünüyorsun da

canim butun resimlerine baktim.hepsindede harikasin.yuzunden gulucukler hic eksik olmasin.bir omur boyu mutluluklar dilerim.bu arada dugundeki gelinligin nikahtakinden farkli.ayri ayri gelinlikler mi giydin.

çok güzel olmuşsun.çok da yakışıyorsunuz maşallah.Allah mutlululuğunuzu daim etsin.
yaşın kaç bu arada? resimlerde bıcır bıcır görünüyorsun da

canim butun resimlerine baktim.hepsindede harikasin.yuzunden gulucukler hic eksik olmasin.bir omur boyu mutluluklar dilerim.bu arada dugundeki gelinligin nikahtakinden farkli.ayri ayri gelinlikler mi giydin.

21 yasindayim canim.. cok sagolun yorumlariniz icin. Gelinligimi diktirdigimde straplez istemistim.. ama nikahta cok zorlandim birde kilo vermisim nikaha kadar neredeyse ustumden dusucekti nikahta gelinligim.. bizim nikah ile dugun arasinda 1 hafta vardi canim o arada hemen gelinlikcime gidip dantel aski yaptirdim.. heheh dugundede rahat rahat gobek attim

Oh ne guzel.iyi yapmissin.bu arada bende 21 yasindayim canim.

bi çift bu kadarmı yakışır birbirine ikinizde bebek yüzlüsünüz çok güzel çok beğendim allah daima mutlu etsin sizleri nazarlar değmesin

bi çift bu kadarmı yakışır birbirine ikinizde bebek yüzlüsünüz çok güzel çok beğendim allah daima mutlu etsin sizleri nazarlar değmesin

çok güzelsin çok yakışmışsınız.. mutluluğunuz daim olsun inşallahh..

Çok güzel olmuşsunuz, eşinizle birbirinize de çok yakışmışsınız.

araba çok güzel olmuş

ayyy cok tesekkur ederim kizlar.. cok sagolun. Allahim hepimizin mutlulugunu daim etsin insallahhhhhh

ooooyyyy ooyyy wala ben karar veremedim nikahta da düğünde de o kadar şık o kadar güzel olmuşsun ki su gibi duru sade ama çok güzel maşallah cidden şimdiye kadar herşeyiyle beğendiğim tek gelinsin Allah tüm şerlerden nazarlardan korusun aminnnn...

çok yakışmışsınız birbirinize ayrıca arabanızda harika Allah hep böyle gülmenizi nasip etsin mutluluklar

Fotoğraflar çok güzellll,maşallah ikinize de ama daha eklersin de bizm de gözümüz gönlümüz açılır diye de bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…