Gülşah & Arda nın Nikah Fotoğrafları 27.02.2011

gülümsemen çok hoş çokta begenilesi bi gelin olmuşsun maşAllahdamat bey sizden gözlerini alamamış gelin hanım Allah daim etsin.. Mutluluğunuz katlanarak bi ömür devam etsin inşAllah

Maşallah cok cok begendim
umarım ömür boyu mutlu olursunuz yüzünüz hep güler mutlu olursunuz

maşallah allah nazarlardan korusun, utandırmasın gurur duyun hep kararınızla. muhteşem görünüyosunuz.

Ne güzel bir gelin olmuşsun , çok beğendim..
Çokta güzel bir çiftsiniz , eşiniz çok yakışıklı sizde çok güzelsiniz (nazar değmesin aman :)) )
Gelinliğiniz ise ayrı bir güzel..

Nikahta da düğünde de çok güzel olmuşsun. Mutluluklar dilerim

gelinliğine tek kelimeyle ba-yıl-dım harika
Allah mutluluğunuzu daim etsin

resimler harika canim yaaa

allah mesut etsin

mutluluklar...cok guzel bir cift olmussunuz..

çok yakışmıssınız ömür boyu böyle gülmen dileğiyle

gülümsemen çok hoş çokta begenilesi bi gelin olmuşsun maşAllahdamat bey sizden gözlerini alamamış gelin hanım Allah daim etsin.. Mutluluğunuz katlanarak bi ömür devam etsin inşAllah

Maşallah cok cok begendim
umarım ömür boyu mutlu olursunuz yüzünüz hep güler mutlu olursunuz

çok güsel olmussunuz çok yakışmıssınız bir ömür boyun mutlulukkar diliorum

maşallah allah nazarlardan korusun, utandırmasın gurur duyun hep kararınızla. muhteşem görünüyosunuz.

Ne güzel bir gelin olmuşsun , çok beğendim..
Çokta güzel bir çiftsiniz , eşiniz çok yakışıklı sizde çok güzelsiniz (nazar değmesin aman :)) )
Gelinliğiniz ise ayrı bir güzel..

Allah hepinizden razi olsun canlarim benim yaaa. gercekten cok mutlu oldum yorumlari okuyunca.. cok tesekkur ederim.. Allahim hepimize nasip etsin insallahhhh o mutluluguu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…