Gülşah & Arda nın Nikah Fotoğrafları 27.02.2011

arabanıza bayıldım canım ayrıca çok tatlı bi gelin olmuşsun Allah mesut etsin düğün fotolarınıda bekliyoruz

ayyy maşallah, nişan resimlerine de bakmıştım, onlar da çok güzeldi, nikah resimleriniz de harika allah hiç bozmasın bu mutluluğunuzu rabbim güzel güzel çocuklar da nasip etsin size, onların da resimlerine bakalım

arabanıza bayıldım canım ayrıca çok tatlı bi gelin olmuşsun Allah mesut etsin düğün fotolarınıda bekliyoruz

o güleryüzün hiç solmasın..hayırlı olsun canımm

süper cnm mutlu günler geçir inş :)

cok tesekkur ediyorummm. Birazdan kina gecesi ve dugun fotograflarimizi da koyucam. Hepinize cok tesekkurler Allahim herkeze sevdigine kavusmayi nasip etsinnn.

ay ay ay bayıldım canım ya oncelıkle cok yakısmıssınız mevlam ayırmasın sızı,arabanız da cok hos gelınlıgınız de sız de

nışan resimlerinizdende biliyorum cok guzel bır cıftsınız.maşallah
Allah bır yastıkta kocatsın..
sankı kısa zaman nısanlı kaldınız gıbı geldı? bırde arabanız ıcın hazırlık yapmıstın ben goremedım resımdekı arabanın uzerınde
çok sekerdı..
çok zevklısın

Çok ama çok yakışan bir çift olmuşsunuz hep böyle mutlu huzuurlu günleriniz olsun:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…