• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülşah & Arda nın Nikah Fotoğrafları 27.02.2011

papatyam2011

.:AŞIK:.
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
1.782
3
116
Eskişehir
2m6v3g0.jpg

2h3r1w2.jpg

e7mes9.jpg

p9dm8.jpg

e8uzus.jpg

Son düzenleme:
arabanıza bayıldım canım ayrıca çok tatlı bi gelin olmuşsun Allah mesut etsin düğün fotolarınıda bekliyoruz:34:

ayyy maşallah, nişan resimlerine de bakmıştım, onlar da çok güzeldi, nikah resimleriniz de harika:46: allah hiç bozmasın bu mutluluğunuzu :21: rabbim güzel güzel çocuklar da nasip etsin size, onların da resimlerine bakalım :3:

arabanıza bayıldım canım ayrıca çok tatlı bi gelin olmuşsun Allah mesut etsin düğün fotolarınıda bekliyoruz:34:

ayyy maşallah, nişan resimlerine de bakmıştım, onlar da çok güzeldi, nikah resimleriniz de harika:46: allah hiç bozmasın bu mutluluğunuzu :21: rabbim güzel güzel çocuklar da nasip etsin size, onların da resimlerine bakalım :3:

o güleryüzün hiç solmasın..hayırlı olsun canımm :nazar:

süper cnm mutlu günler geçir inş :)

cok tesekkur ediyorummm. Birazdan kina gecesi ve dugun fotograflarimizi da koyucam. Hepinize cok tesekkurler Allahim herkeze sevdigine kavusmayi nasip etsinnn. :69:

ay ay ay bayıldım canım ya oncelıkle cok yakısmıssınız mevlam ayırmasın sızı,arabanız da cok hos gelınlıgınız de sız de:69:

nışan resimlerinizdende biliyorum cok guzel bır cıftsınız.maşallah
Allah bır yastıkta kocatsın..
sankı kısa zaman nısanlı kaldınız gıbı geldı? bırde arabanız ıcın hazırlık yapmıstın ben goremedım resımdekı arabanın uzerınde
çok sekerdı..
çok zevklısın

Çok ama çok yakışan bir çift olmuşsunuz hep böyle mutlu huzuurlu günleriniz olsun::46:

Back