• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gülmeyin ölüyorum

yok gitmedim bir yere acaba benim gibi yok yere herseyi kafasına takanlar varmı diye araştırma yapıyordum burada . bazıları sormuş nerede huriler diye cennetten bahsetmiştim yani evet benim taktığım konu erkeklerle aynı şekilde ibadet etmeliyiz ama orada bir erkeğin sekseninci hanımından birimi olacağız diyede düşünmeden edemiyorum önceden olsa güler geçerdim insanların önem verdiği şeyler taktığı şeyler değişiyor herhalde evet ayetler var mesela orada gözlerini eşlerinden ayırmayan dilberler vardır. biz hurileri yepyeni bir yaradılışla yarattık. onları bakire kıldık. onlara ne insan nede bir cin dokunmuştur . onlar toz< konmamış yumurta gibidirler daima gençtirler ALLAH ım sen affet acaba ALLAH cezamımı verdi yoksa okb mi yapıyo bunu bana ?

La havle de geç arkadaşım,hayat böyle geçer mi??

eşler bir birlerine sadık kalmışlarsa kavuşma ihtimalleri var.hem bence orda ki hurileri kafa takmak sağlıklı bir düşünce değil.orda tüm nefisten kurtulacağız.
tedavi şart,akıl bulandırmak yanlış.

gılman ne ya ingilizce bi kelimemi GIL-ERKEK:33: hesabı.
tamam kötü bir espriydi kabul ediyorum ama harbi kim bu gılman.bizim komşu vardı yıllar önce adı glımandı ama bulgar ismiydi :52::52:

olurmu öyle şey günahlarını ödedikten sonra her müslüman cennete gidecektir ve orada eğer eşlerinden memnun değillerse(kadınlar) kendi hizmetlerine her türlü hizmette buna o duyguda dahil :23:gidermeleri için gılmanlar verilecektir..bi yerden böle okudum netten aratırsanız çıkacaktır ama eminim şuanda bi çoğunuz bakıyorsunuzdur:1:

Çalışıyor musun rain30 ?

Bence kendine bir meşguliyet bulmalısın.
Bu tarz düşünceler,boşluktan olabiliyor.

Mesela bir kursa yazılabilirsin.İmkanın yoksa,evde dil eğitim seti filan alabilirsin.
Farklı konularda kitaplar okuyabilirsin.
Biraz daha dışarıya yönelik,daha sosyal yaşamaya çalışabilirsin.
Çocuğun küçük ve eve kapanmışsın diye tahmin ettim.

bi bakmışın bütün k.k bi köşede sinameki kaynatıo koca kazanlarda kepçelerde dağıtıyoruz kase kase:9::9::9:

biri başka yerde yağları karıştırıyo kafada streç filmler..tövbe yarabbi sen affet

konular da açarız orda .
''bir huri eşimle resimlerini koymuş facebooka ama ben yokum'' :18::9:
''bu huri ne yapmaya çalışıyor''
''eşimi huriyle chatleşirken yakaladım'' :9:
''turp suyu mu sürmeliyiz saçımıza yoksa kevser mi'' :9:

kızlar gılmanlar cennetteki erkeklere şarap hizmeti yapan oğlanlarmış.ama ordaki şarap kafa yapmıomuş yanlış anlamayın yani.bunlarda barmen hesabı

merhaba ben yıllardır okb hastasıyım bu hastalık senelerdir yakamı bırakmadı. hamileyken çocuğa bişey olacak korkusu mutlu olduğum zaman yakınklarım ölecek korkusu yani illaki herşeyi mahvedecek ya namaza ve kuran okumaya başladım iyi olayım diye bu sefer daha kötü oldum hurilere taktım kafayı ama öyle taktımki başım çatlayacak gibi oluyor. hayatım karardı imanım gidecek gibi oluyorum orda erkeklerin başka eşleri olacakmış . olmaz demeyin kuranla sabit hurilerle ilgili bir sürü ayet var. hadisler var. üstelik evli erkekler yada bekar diye değil erkeklere özel bir şeymiş. inkar edemeyiz. gece yatarken aklıma geliyor gündüz çıkmıyor beynimden yaşadığım anksiyete ve sıkıntıyı anlatmam mümkün değil lütfen birşeyler söyleyin çocuğum var sorumluluklarım var .

ya bi dur bacım cennette girdik kaldı huriler bende eşimde cennete gitsek bir değil on huri versinler gıkım çıkmaz :52:
bak bunu buldum

Cennetteki huriler ve dünyadan giden kadınların durumu

Cennette kıskançlık gibi duygular olmayacağı için böyle bir isteğiniz olmayacaktır Hem dünya imtihanını kazanıp cennete girmeye layık olan takvalı bir kadın hurilerden üstün olacaktır Bunlar bir nevi cariye veya hizmetçi gibi cennetlik olanlara hizmet edecektir Gılmanlarda böyledir Dünyadan giden kadınlar ise hizmetçi konumunda olmayacak erkeğin eşi ve kendisine hizmet edilen konumunda olacaktır Cennetteki ahvali ora şartlarına göre değerlendirmelidir

Peygamber (sas) de Cennet ehlini şu şekilde tasvîr etmektedir

"Cennet ehlinden her birinin iki kadını vardır ki, vücutlarının şeffaflığından baldır kemiklerinin ilikleri etinin üstünden görünür Ehl-i Cennet arasında ne ihtilaf vardır ne de düşmanlık; gönüller sanki bir gönül, sabah akşam Allah'ı tesbih ederler" (Buhârî, Bed'ül-Halk, 59, Sıfâtü'l-Cenne)

Şu kadar var ki, dünyada iken iman etmiş ve salih kullar sınıfına girmiş kadınlar "hûrîler"den de üstündürler Çünkü onlar bir taraftan şeytanlarıyla, diğer taraftan nefisleriyle mücadele etmek zorundadırlar Onlar, bu mücadelede galip gelerek, Hakk'ın rızasını kazanmış ve Cennete girmeyi hakketmişlerdir Hûrîler ise kendi amelleri dolayısıyla cennete girmiş değiller Allah onları, diğer nimetler gibi Cennet ehli için yaratmıştır Peygamber (sas)'in aşağıdaki hadisi bunu teyid etmektedir

Ümmü Seleme, Peygamber (sas)'e bir gün "Ya Rasûlüllah! dünyada ki kadınları mı, yoksa Cennetteki hûrîler mi daha iyidir?" diye sorar Rasûlüllah (sas); "Dünyadaki kadınların üstünlüğü, yüzün astara üstünlüğü gibidir" diye cevap verir Ümmü Seleme; "Niçin" deyince O, şöyle cevap verir; "Dünyadaki kadınlar namaz kıldıkları, oruç tuttukları ve birçok ibadetlerde bulundukları için" (Tabarânî'den naklen; Mevdûdî, Tefhîmü'l-Kur'ân Terc, VI 81)

konular da açarız orda .
''bir huri eşimle resimlerini koymuş facebooka ama ben yokum'' :18::9:
''bu huri ne yapmaya çalışıyor''
''eşimi huriyle chatleşirken yakaladım'' :9:
''turp suyu mu sürmeliyiz saçımıza yoksa kevser mi'' :9:

hayırlısıyla bi cennete girelimde bunlara gerek kalmaz saçlarımızı kısa istersek kısa uzun istersek uzun olur.şmdi boşuna uğraşıyoruz bunlarla bunlar fani şeyler

bende kendime bunlarla rahatlatmaya çalışıyorum dünyadaki tek kadın benmiyim yanmaktansa hurili koca iyidir cennete gittimde huri kaldı vs hatta bazen takmamış gibi yapıp en çok benim kocamın olsun diyorum ama yinede boş iyice oynatiyorum allahım affet kızma off off

merhaba ben yıllardır okb hastasıyım bu hastalık senelerdir yakamı bırakmadı. hamileyken çocuğa bişey olacak korkusu mutlu olduğum zaman yakınklarım ölecek korkusu yani illaki herşeyi mahvedecek ya namaza ve kuran okumaya başladım iyi olayım diye bu sefer daha kötü oldum hurilere taktım kafayı ama öyle taktımki başım çatlayacak gibi oluyor. hayatım karardı imanım gidecek gibi oluyorum orda erkeklerin başka eşleri olacakmış . olmaz demeyin kuranla sabit hurilerle ilgili bir sürü ayet var. hadisler var. üstelik evli erkekler yada bekar diye değil erkeklere özel bir şeymiş. inkar edemeyiz. gece yatarken aklıma geliyor gündüz çıkmıyor beynimden yaşadığım anksiyete ve sıkıntıyı anlatmam mümkün değil lütfen birşeyler söyleyin çocuğum var sorumluluklarım var .

Gulunecek birsey yok bunda. Doktora gideceksin. Yasadiklarini eksiksiz anlatacaksin. Ilac verecek belki , belki baska birsey daha iyi hissedeceksin. Korkma herkesin basina gelebilir.

Biz hep cenneti bu dünya ile kıyaslıyoruz
Öbür dünyadaki zaman kavramı ile bu dünyadaki zaman kavramı bile aynı olmayacak
O yüzden çokta sorgulamamak gerekir bazı şeyleri

psikiyatri tarafından okb tanısı koyulmadı bana çünkü gitmiyorum psikiyatriye:)
ama okb ye yatkınlığım var onu biliyorum.zaman zaman takıntılarımı kendim düzeltmeye çalışsam ve başarsam da bu her zaman olmuyor.
küçükken,yani ortaokul çağlarında,yolda yürürken 3-4 metrede bir dönüp arkama yere bakardım niyeyse birşey düşürmüşüm gibi gelirdi:)
yendim bunu sonra lisede başka bir takıntı başladı:2 kere yıkanmak.duş beni tatmin etmez ezelden beri,illa güzelce şampuanlanırım keselenirim yüzüm ayrı genital bölgem ayrı derken 5 farklı ürünle aklanıp paklanıp öyle çıkarım banyodan.neyse işte bütün bunları lisede 2şer kere yapıyordum ve dolayısıyla banyo da gerçek anlamıyla 1 saat sürüyordu her zaman.dinleneceğime yorgun çıkıyordum banyodan:)
sıradaki takıntı hepsinden komik:)günde en az 15 kere göğsümün ucuna yapışan miniminnacık mikroskobik kıyafet iplik tüyü parçacıklarını temizlerdim,onları göğsümden uzaklaştırmazsam kanser olacağımı sanırdım özellikle banyodan sonra havludan minicik tüyler kalır ya orda onları halledip de giyinicem derken de 1 saat harcardım banyo benim için bir keyif değil işkence olurdu böylece te allam ya:D
neyse bu da geçti tuvalet takıntım başladı. işimi gördükten sonra iki saat tuvaletin içine dışına sağına soluna altına üstüne yani tuvaleti kapsayan 4 metrekare alana iyice bakıyor inceliyordum birşey kaldı mı tuvalet kağıdı düşürdüm mü falan diye:D
neyse bunu da yendim çabamla.
sonra,iç çamaşırımı giyerken içine saç düştü mü saç kaldı mı bakar dururdum her seferinde.sağdan soldan çaprazdan bir güzel incelerdim.saç varsa ve onlar rahmime ulaşırsa ve orada kist yaparsa korkusuyla:))zamanla o da bitti..
hala bunlar en hafif şekilleriyle ara ara yoklar beni:)
aralardaki ufak ya da kısa süreli takıntıları saymıyorum bile.bunlar en ciddi boyutta olanlardı.ama ezelden beridir yenemediğim bişey varsa o da evden çıkarken ocağı,ütüyü,pencereyi,küllüğü,prizleri,doğalgaz-sobayı,elektrikli aletlerin durumunu,muslukları ve bilimum akla gelebilecek her türlü afet kaynağını incelemeden çıkamamam.sanırım pek çok türk kadınının hastalığıdır bu bahanesiyle de kendimi avutur dururum zira anneden kıza aktarılan genetik ve öğretisel bir durum olduğu zannındayım:))
neyse ki şu ara o da çok büyük boyutlarda değil sadece priz pencere ve doğalgazla yetiniyorum:))
şimdi bu başlığı okudum hurilere takıcam.kocamı başkasıyla paylaşma düşüncesi beni delirticek.aman ne güzel ben de ne olsa da uykum kaçsa diyordum.aman sabahlar olmasın:))
not:evet manyağım azcık:))

bende kendime bunlarla rahatlatmaya çalışıyorum dünyadaki tek kadın benmiyim yanmaktansa hurili koca iyidir cennete gittimde huri kaldı vs hatta bazen takmamış gibi yapıp en çok benim kocamın olsun diyorum ama yinede boş iyice oynatiyorum allahım affet kızma off off

bak herkes geyiğin dibine vuruyor,gülmekten ölüyor,sen hiç onlara bakmıyor hala kendine senaryolar yazıyorsun.
boşver...boşveremiyorsan da doktora görün.

Back
X