Gülme komsuna gelir basina...

Antepligelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
196
1
38
Arkadaslar bunu cogunuz ezbere biliyorsunuzdur cok anlattim....kisa süre önce esimle büyük bir kavga ettigimizde esim siddet uygulandigi icin polis gelmisti bosanmanin esigine gelmistik.

O siralar, kendisi bosanmak üzere oldugunda ona yardim ettigimiz eltim benimle dalga gecmis kocasiyla polis cagiririm ha diye sakalar yapmis. Gecen haberi geldi kocasindan dayak yemis ve polis cagirmislar onlarin evinede polis gelmis. Onlarda bosanmanin esigine gelmis kocasinin hayatinda baska biri oldugu icin. hayatimda ilk defa Ilahi adaletin bukadar cabuk yerine geldigine tanik oluyorum.

Icim rahatladi dersem cokmu kötü düsünmüs olurum?

o dalga geçerken iyiydi amaaKötü Kazen
canım Allah artık bu dünyada gösteriyor iyi olmuş demiyorum ama etme bulma dünyası bencee :1closedeyes:

İlahi adalete bende inanırım. Acı bir olayla dalga geçebilecek kadar vicdansızmış eltiniz. Eh ne demişler gülme komşuna gelir başına

etme bulma dünyasi ne denirki, canini o kadar acitmasalardi böyle düsünmezdin sanirim.yerimseniben

Başkasının acısıyla dalga geçen insan bana göre herşeyi haketmiş demektir.İlahi adalet tecelli etmiş.Sana destek vereceği yerde hiç yapılacak şeymi...İçinin rahatlaması normaldir.

yok canım hıçde kotu dusunmus olmazsın dememk kı hiç bır zaman dalga geçmemek lazımmıs eltınde bu sekılde anlamıs oldu sanırım

Arkadaslar bunu cogunuz ezbere biliyorsunuzdur cok anlattim....kisa süre önce esimle büyük bir kavga ettigimizde esim siddet uygulandigi icin polis gelmisti bosanmanin esigine gelmistik.

O siralar, kendisi bosanmak üzere oldugunda ona yardim ettigimiz eltim benimle dalga gecmis kocasiyla polis cagiririm ha diye sakalar yapmis. Gecen haberi geldi kocasindan dayak yemis ve polis cagirmislar onlarin evinede polis gelmis. Onlarda bosanmanin esigine gelmis kocasinin hayatinda baska biri oldugu icin. hayatimda ilk defa Ilahi adaletin bukadar cabuk yerine geldigine tanik oluyorum.

Icim rahatladi dersem cokmu kötü düsünmüs olurum?

niye kötü düşünmüş olcanki mevlam ne yapacagını bilir canım
gülünecek durum vardır gülünmeyecek durum
sen her zaman allaha havale et böyle insanları
kimseninde ahı yerde kalmaz canım
ben,imde eşimle aram kötüyken yüzüme vah vah üzülmüş olduklarını simgeleyenler
arkamdan güldüklerini sesiyordum ne
oldu başlarına geldi işte onun için hiç üzülme kimsenin ahı yerde kalmıyor:1hug:
sevgiyle kal canım

X