- Konu Sahibi nnilxuxfern
doğru anlattım dimi bağın altından kumaş geçiyor hem modelli hem de çok şık canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdayım canım şimdi geldim teşekkür ederim.Arkada çarpraz bağlar var ama altından saten kumaş geçiyor dimi.Mesela bazılarında bağ var altı saten değil rahat edemem ben onda biraz etliyim.Ama senin arka model de süper
canım ya çok yordum seni ama boynundan geçen tül çok hoşuma gitti anlatr mısın kenarlarındakiler ne?Duvakta da var aynısı ve gelinliğin ne kadara mal oldu canım aldın mı kira mı üstüne dikim mi.Çok sordum dimi ama çok hoşuma gitti gerçekten
gelinliğimi alırken hep seni hatırlıycam böyle bir model tarif edip alıcam gelinliğmi
kanca ile bağlanan kısımları anlamadım canım ya arkadan duvağa mı bağlanmış
Ay çok güzelsiniz eşinle,çok yakışıyosunuz Güllüşenim.
Allah sizi bir yastıkta kocatsın,beraber nice güzel seneler görüp geçirirsiniz inşallah canım.
Allahım bir ömür mesut etsin gülümsemen bir ömür sürsün herşey bir ömür böyle güzel olsun senin için güllüşüm muhteşemsin yaaaa
Sitede kişiliğinle prensesimizsin, düğününde de gerçek bi prenses olmuşsun yaaa bayıldım çok güzelsiiiiin a.s. a.s.
Allahım nazarlardan saklasın hep mutlu ol inşalllah tatlım benim
canım benimm
Allah mesut bahtiyar etsin ,
daima mutlu yıllara inşallah
bir ömür boyu mutluluklar herşey gönlünüzce olsun
bir ömür boyu mutluluklarrr bir yastıkda kocayın inşşş rabbim sizi hiç ayırmasın DARISI BEKARLARIN BAŞINAAAA