Güllüşen ve Saz arkadaşları

Kızlar benim de yoğun biraz alta aldım arada açıp bakıyom yaprak menun güzelmiş ya nasıl canım istedii . ama iyisin sen ya ben eve gidince ölü gibi oluyorum hafta sonu haricinde misafir almayı gözmüm yemiyo vala:sm_confused:

selamlar, konumuz açıldıktan sonra ilk defa geliyorum :))
iyisiniz hepiniz umarım..
nidah bende aynen senin gibi hissediyorum haftasonu harici yemekli misafir ağırlamak çok zor oluyor bana.. cmt kayınvalidemleri çeğırdım (daha tam toparlayamadım bile evi düşünün, üstüne koca pazar geçti ben elimi sürmedim.. bu akşam düzeltmek lazım)

menümde iftariyelikler, analı kızlı çorbası, dana strogonof, pilav, nohut, yoğurtlu patlıcan salatası, haydari ve profiterol vardı.. güzel oldu yedik içtik Allah başımızdan eksik etmesin, olmayanlara da versin inşallah..
bu sabah bir arkadaşımın eşin,in hamile olduğunu öğrendim, sevindim, nasıl da kasılıyor.. birazcık da üzüldüm, kocam hala çocuk istemiyor 2 sene, sabah içimden birden Eyüp sultan'a gidip dua etmek geçti, Allah yardım eder de fikrini değiştirir belki diye... nasip olursa gideceğim, nilücüğüme de dua edeceğim hayırlı sağlıklı bir evlat için..
başka pek bi attraksiyon yok, açım tabi, sahura kalkmıyoruz... :))
bu aralar birşey var evde sanki yatağımda gözüme uyku girmiyor, birileri gırtlağıma basıyor gibi kalkıp oturma odasında uyuyorum her gece, büyü myü diyeceğim yani ama evime giren çıkan da yok ki... kayınvaldem okudular beni bi güzel, yastığıma da Ayetel Kürsi yazdılar 7 tane onu koydum böyleyim şimdilik...

sizler nasılsınız, taze ve eski gelinler; özledim vallahi, bugün ve yarın müdür yok biraz sakin olur herhalde buralar.. :))

Geçmiş olsun certur yatmadan önce ayetel kürsi,felak,nas surelerini oku canım iyi gelir inş.

menu güzelmişş bu arada bebiş olayında bizim evde tam tersi ben bekleyelim diyorum bizimki çocuk manyağı:bbo: bende 2 sene falan diyorum ama hayırlısı hepimiz için..

sahura niye kalkmıyonus bu arada? zor olmaz mı yaflaelaelaelaelae

su içip yatıyoruz, uyku tatlı geliyor galiba, akşam erken yatıyoruz, az da yiyiyoruz, kilo vermeye başladık..
hayırlısı hakkımızda :)

iyi vala certur dayanabiliyosunuz. :1no2:

ben galba kilo bile aldım daha 1.haftadann:çok üzgünüm::mymeka:

hafta sonu özetimi geçeyim nihayet

c.tesi kayınvalidemdeydik annemleri iftara aldı
bende 12.30 gibi ona gittim
yardıma
temizlik yaptım üstünden
evde kurabiye poğaça falan yapmıştım bi kaç çeşit çayın yanına onları götürdüm
benim çok sevdiğim yoğurtlu hamurlu bi çorba var onu yapmış
sulu köfte patatesli
fırında tavuk
palıcan ve kabak kızartma
pilav
yaprak sarma (annem getirdi)
salata
tatlı olarak anneciğimin yaptığı baklava
kayınvalidemin yaptığı lokma vardı

çayın yanına da benimkiler çıktı
Allahım herkesin evine bereket versin huzur versin
şükürler olsun bu günlerimize

kolay kurabiye tarifi biliyor musunuz kızlar ama içinde hindistan cevizi olmasın...
hem bir tabak var boş göndermemek lazım hem de içimden geldi çoyle tatlı kıyır kıyır bişey olsa mmmmmm :))

pazar günümü anlatıyım
sabah kalktım 11 gibi
14 gibi eşim çarşıya gitti işleri vardı azıcık sildim süpürdüm
banyomu yaptım giyindim süslendim fönümü çektim eşim geldi surat 5 karış
büroda biriyle tartışmış
benim tek başıma olan bi resmim var tlf ekranında tlf masasında buda wcdeymiş
tlf şirket hattı var orda bi şöfor bakmış tlf konuşmuş kapatmış
resmimi görünce iç çekip bişeyler demiş
benimki de dalmış tabi adam özür dilemiş katalogtan çektin zannettim falan demiş morali bozuktu eve geldiğinde :çok üzgünüm:ama düzeldi sonra
akşamada anneme :asigim:gittik iftara
harika şeyler vardı
tavuklu sebze çorbası
islim kebabı
fırında incik
zeytinyağlı yaprak sarması ve biber dolması
paçanga böreği
mısırlı pirinç pilavı
revani
çikolata soslu tavuk göğsü de tatlılarımızda

kolay kurabiye tarifi biliyor musunuz kızlar ama içinde hindistan cevizi olmasın...
hem bir tabak var boş göndermemek lazım hem de içimden geldi çoyle tatlı kıyır kıyır bişey olsa mmmmmm :))

250 gr margarin
1 su bardağı pudra şekeri
3 su bardağı un
1 paket vanilya
3 kaşık nişasta

en basiti un kurabiyesi bence canım dene istersen

gece gözümü kırpmadan oturdum, esnemekten çenem ağrıdı ya :)) eve gitsem de uyusam, yemeğim de var az az dolapta bitiririz, uğraşmadan..

certur kömür hoşgeldiniz canım bugün ay sonuya hesapları yapıyom kızlar gelerim gözüm de sizde yane

benimde işler yoğun
yarın patron şehir dışına gidecek
o gitmeden diye imzaya yetiştirmem gereken evraklar var
amaaaaaaaaaaa gözüm üzerinizde lmaz:

selam kızlar Şeniz

tariflere başlamışız kaydirigubbakcemile2

cuma hastaydım hala hastayım..bu sefer de midemle sorunum var üf ya -tatlicadiarzu-

certur anam niçi uyumadın sen ya -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…