- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
ne oldu canın neden sıkıldı:1ninca:
sevmiyorum ptesi günlerini
adapte olamıyorum işlere
birde işler yoğun bugün akşam olsada gitsek :sinifsinif:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne oldu canın neden sıkıldı:1ninca:
selamlar, konumuz açıldıktan sonra ilk defa geliyorum :))
iyisiniz hepiniz umarım..
nidah bende aynen senin gibi hissediyorum haftasonu harici yemekli misafir ağırlamak çok zor oluyor bana.. cmt kayınvalidemleri çeğırdım (daha tam toparlayamadım bile evi düşünün, üstüne koca pazar geçti ben elimi sürmedim.. bu akşam düzeltmek lazım)
menümde iftariyelikler, analı kızlı çorbası, dana strogonof, pilav, nohut, yoğurtlu patlıcan salatası, haydari ve profiterol vardı.. güzel oldu yedik içtik Allah başımızdan eksik etmesin, olmayanlara da versin inşallah..
bu sabah bir arkadaşımın eşin,in hamile olduğunu öğrendim, sevindim, nasıl da kasılıyor.. birazcık da üzüldüm, kocam hala çocuk istemiyor 2 sene, sabah içimden birden Eyüp sultan'a gidip dua etmek geçti, Allah yardım eder de fikrini değiştirir belki diye... nasip olursa gideceğim, nilücüğüme de dua edeceğim hayırlı sağlıklı bir evlat için..
başka pek bi attraksiyon yok, açım tabi, sahura kalkmıyoruz... :))
bu aralar birşey var evde sanki yatağımda gözüme uyku girmiyor, birileri gırtlağıma basıyor gibi kalkıp oturma odasında uyuyorum her gece, büyü myü diyeceğim yani ama evime giren çıkan da yok ki... kayınvaldem okudular beni bi güzel, yastığıma da Ayetel Kürsi yazdılar 7 tane onu koydum böyleyim şimdilik...
sizler nasılsınız, taze ve eski gelinler; özledim vallahi, bugün ve yarın müdür yok biraz sakin olur herhalde buralar.. :))
kolay kurabiye tarifi biliyor musunuz kızlar ama içinde hindistan cevizi olmasın...
hem bir tabak var boş göndermemek lazım hem de içimden geldi çoyle tatlı kıyır kıyır bişey olsa mmmmmm :))