Güllüşen ve Saz arkadaşları

favorim bu herzaman
muhallebili_kadayif_tatlisi.jpg

yarın c.tesi neyseki haftasonu geldi oh yaaa haftasonu mutlaka davet etmem gerekiyo ya kayınvademleri yada annemlerii p.teside işe gelmesek annemler felan alırım yavaş yavaşş öle ezik hissediyorumki kendimii

eevettt:KK43: hep gidiyorus kayananama anneme 1kere gittik biliyosun çalışıyo die yormak istemiyorum onu
feride apoya diyo abi bizi yeme çarcanız dimi hasanlaaa
sanki ben bilmiyorum çarmayıı böle diyoya sinir oluyorum

çalışıyosun sonuçta sadece pazar günü müsaitsin
onlarda bunu biliyor hayatım dert etme bence kendine

eevettt:KK43: hep gidiyorus kayananama anneme 1kere gittik biliyosun çalışıyo die yormak istemiyorum onu

senin görümceninde uyuzluğu çıkmaya başladı haa
sinir oldum garıya kötükedihüso

sen sölemesen bilmeyecek sanki

hey allamkaydirigubbakcemile

apoda diyeydi ona bana değil nilüye sorcaksın:dilcikar:

laf oturmuş olurdu Çok üzgünüm çoook

senin görümceninde uyuzluğu çıkmaya başladı haa
sinir oldum garıya kötükedihüso

sen sölemesen bilmeyecek sanki

ben satenn çarıcam yanii sen nie diyosun bide apoya diyo bana deill
abi c.tesi akşamı kimseye söz vermeyinn hasan gelcekk bize gelceksiniz laf böle hiç bişidemedimm..

bu nişanlandıı kayınvaldesi onları çaya aldım akşamdan hemde çalıştım halde düşünn
ama kayınvaldesi bunları sabah kahvaltılara gün içersinde oturmalara çarıyo 1kere demediki abinle gelin çalışıyo bi akşam iş çıkışı yeme gelsinlerr yani okadar bilmişler kokoşlar ama bunu akılları kesmedii
daha asla çarmam

bazenn sanki onu tembihlemişim gibi diyoo eşime sormam lasımmm o ne derse o diye ama orda hemen tabi çarcazzzz dedii uyuzzz :eek:klava:

ha o evlenmiyimi yav artık :1ninca: yeter da amma nişanlılıkmış haa :roflol::roflol: kömürrr tez mez bişi demişin bebem yüksek mi yaptın sen yaa yanlışmı anladım:1ninca:

amaç bilmişlikk işteeee tek hayatta çarmam kaynanamları çardımda gelirse gelsin hasan gelmesse kendi bilir

bazenn sanki onu tembihlemişim gibi diyoo eşime sormam lasımmm o ne derse o diye ama orda hemen tabi çarcazzzz dedii uyuzzz :eek:klava:

demek boş bulundu :roflol:

neyse takma yaaaa salla

bak ne dicem görümcemler geldiya tatilden

kaynanma felan hep bodrum hatırası bişiyler getirmişler hep hediyeler felan

neyse ben beklemiyom onladan saten ama çünkü bende bişiy alamadım onlara param

kalmamıştı görümcem o gün dio bana sana bişiyler alcaktım zamanım yoktu alamadım

dedim önemli değil ,ertesi günü baktım kaynanama bisürü bişe almış biblolar vs...benneyaptımki
ben asla evimde öle şeleri saten sevmiyom istemem de yani zaten ben senden beklemiyom nie lafını ediyonki sinir oldumkaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
ha o evlenmiyimi yav artık :1ninca: yeter da amma nişanlılıkmış haa :roflol::roflol: kömürrr tez mez bişi demişin bebem yüksek mi yaptın sen yaa yanlışmı anladım:1ninca:

yanlış anlamışsın tubi kömür yok avukatı olaraktan ben cvp vereyim kaydirigubbakcemile3
kömür dedi ki insanlarla uğraşmak ne kadar zor
nilüde dedi ki bunu yeni mi anladın
kömürde hayır biliyordum da tezimi tamamlamış oldum dedi...

okişş yerimseniben

yanlış anlamışsın tubi kömür yok avukatı olaraktan ben cvp vereyim kaydirigubbakcemile3
kömür dedi ki insanlarla uğraşmak ne kadar zor
nilüde dedi ki bunu yeni mi anladın
kömürde hayır biliyordum da tezimi tamamlamış oldum dedi...

okişş yerimseniben

:roflol::roflol::roflol::roflol:

aynen üle dedüüüüalkisalkisalkis

favorim bu herzaman
muhallebili_kadayif_tatlisi.jpg

oyyyy en sevdiğim

iyi ki söledi feride yoksa sen akıl edemezdin onları çağırmayı :mymeka:

demek boş bulundu :roflol:

neyse takma yaaaa salla

bak ne dicem görümcemler geldiya tatilden

kaynanma felan hep bodrum hatırası bişiyler getirmişler hep hediyeler felan

neyse ben beklemiyom onladan saten ama çünkü bende bişiy alamadım onlara param

kalmamıştı görümcem o gün dio bana sana bişiyler alcaktım zamanım yoktu alamadım

dedim önemli değil ,ertesi günü baktım kaynanama bisürü bişe almış biblolar vs...benneyaptımki

ben asla evimde öle şeleri saten sevmiyom istemem de yani zaten ben senden beklemiyom nie lafını ediyonki sinir oldumkaydirigubbakcemile

ne kadar saçma bir bahane
insanlar kendilerini küçük düşürüyorlar bence

X