Güllüşen ve Saz arkadaşları

evet nilü aynen bende öle

geçmiş olsn nazom inş geçer bebem :)

he mavişim baktıkin kimse konişmiy msn de bize takılmaya karar verdi:lepi:

aynen kömür aynı duyguları paylaşıyoruzzz :KK43:
akşam apo dediki gece bana sadece su ver kalkıp vermessen mahfolurum neyse gece telefon çaldı kapattım alarmıı kalkıcam güya uyumuşum baktım bizimki kalkmış su istermisin dedi yok dedim içmiş bi bardakta yedek getirmiş içicek onuda ben kalktım içtim :))
hiçbişi yemedim yani ama şuan fenayım

güle güle nidah yine gel bebem

kızlar ben işleri buraya bakarak yapıyom zevkli oluyo valla :KK70: ama sonra 2 kere kontrol ediyom yanlışmı doğrumu aradadabeynim sulanıyo ama olsun :roflol:

benim çocukluktan çok yakın bi arkadaşım vardı ünide iç yüzünü öğrendim kızdan uzaklaşıtım
o gün bugündür de merhabadan öte bi lafımız yoktur kendisiyle dün nerden cesaret aldıysa aradı
neyse yarım ağız konuştum sonra bir mail
Ünide bana takılan bi çocuk vardı evlenmek için annemlerle falan konuştu hatta neyse
dün bana diyo ki mailde aaaa bak X'in bebekleri olmuş hemde ikiz resim atıyo falan
yazdım bende Allah analı babalı büyütsün sağlıklı olsunlar diye
sonra bi mail daha aaaaa bana mesaj attı
diye dedim ki bak canım beni hiç ilgilendirmiyo bu kişi ilgilenseydim çıkardım da evlenirdim de sen buna neden taktın anlamadım
Allah huzurlarını bozmasın senin gibi 3.kişileri de karıştırmasın yazdım gönderdim neyse dün o saatten beri sesi çıkmadı şimdi yine msjlar atıyo
ayyy facete oğullarım diye yazmış bilmem ne

yani bi insan zamanında bu kadar yakın olup daha sonra kıskançlığıyla bu kadar küçülebilir mi anlamıyorum

Son düzenleme:
benim çocukluktan çok yakın bi arkadaşım vardı ünide iç yüzünü öğrendim kızdan uzaklaşıtım
o gün bugündür de merhabadan öte bi lafımız yoktur kendisiyle dün nerden cesaret aldıysa aradı
neyse yarım ağız konuştum sonra bir mail
Ünide bana takılan bi çocuk vardı evlenmek için annemlerle falan konuştu hatta neyse
dün bana diyo ki mailde aaaa bak X'in bebekleri olmuş hemde ikiz resim atıyo falan
yazdım bende Allah analı babalı büyütsün sağlıklı olsunlar diye
sonra bi mail daha aaaaa bana mesaj attı
diye dedim ki bak canım beni hiç ilgilendirmiyo bu kişi ilgilenseydim çıkardım da evlenirdim de sen buna neden taktın anlamadım
Allah huzurlarını bozmasın senin gibi 3.kişileri de karıştırmasın yazdım gönderdim neyse dün o saatten beri sesi çıkmadı şimdi yine msjlar atıyo
ayyy facete oğullarım diye yazmış bilmem ne

yani bi insan zamanında bu kadar yakın olup daha sonra kıskançlığıyla bu kadar küçülebilir mi anlamıyorum

bu bayan bekar heralde canım
sıkma canını yaa böle insanlar çok vardır kıskançlığın verdiği bi davranış biçimimirmirmirmir

dayanamadım geldim yinekaydirigubbakcemile3

kömür iyiki erken anlamış da kurtulmuşsun o kızdankötükedihüso

bu bayan bekar heralde canım
sıkma canını yaa böle insanlar çok vardır kıskançlığın verdiği bi davranış biçimimirmirmirmir

evet canıım bekar gerçekten dediğin gibi kıskançlıkla yaptığını düşünüyorum

eline ne geçmiş seni haberdar etmekle

bi bilsem şekerim

nedemek şimdi buu kömür salakmıdır o ne yapmaya çalışıyo yada o çocukmu acaba mail at felan diyo

bilmiyorum ki lülüm ama sinir oldum ya
sonuçta ben o çocuğu sevseydim evlenirdim kabul etmemişim bile
ne yapmaya çlışıyo salak kız

X