Güllüşen ve Saz arkadaşları

şeker benim yaptım çok basit bitane var
yoğurt
sıvıyağ
tuz
k.tozu
alabildince un

ister peynir patates kırmızı biber koy isteğe göre çok güsel oluyo

anam kayınvalidemi alıcak yemeğe

haftaya da kayınvalidem annemleri alıcak sonra eltim annemleri alıcak

aha ramazan bitti bile (

la ben eyi değilim bi tarafta hesap yapar bi araftan laf yetiştirirsen lülü hanımna üle olur yasakkelime

son kez düzeltiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 19:14

bıraz uzun olcak ama
alıntı etmın lutfen

öncelikle yaprakım ben olsam şu yardım etme olayını hiç takmam bidahanında bidahası olur sende gidersin aynı şekilde oturursun ozaman görürler yarım etmemeyi düşüncesiz şeylerrrr.
eski sevgili olayına gelince ben olsam azımı asla tutamaz sölerdim nedmek bu şimdi die birdaha bu şekilde bir konuşma duymak istemiyorum die söler ve surat yapardımm onlara soradan eşine söleseydin barii aynı şeyi benim ablalarım veya akrdeşlerim yapsa eski sevgilimden bahsetse senin tepkin ne olurdu die bi soraydın?

güllü tutturamadın yine
ve dikkat ettimde sizin iftar saatlerinde 19,14 yok
19,15 ve 19,13 var :roflol:

nilücüm teşkür hayatım tarif için
biliyom çok zahmetliyim emme bunların ölçüsü yokmu be kuzum

yaprakçım duymamışsın lafını yerleştiremedin diye içinde kalmış
sonuçta eşin ağzının payını vermiş bi daha olduğunda sende dersin diyeceğini çekilirsin
yardım konusuna gelince onlar sana geldiğinde nasılsalar sende onlara öle davran ne eksik ne fazla
eşinle de huzurunu 3. kişiler için sakın bozma

nilücüm teşkür hayatım tarif için
biliyom çok zahmetliyim emme bunların ölçüsü yokmu be kuzum

1 su bardağı yoğurt,
1 çay bardağı sıvı yağ
bir tutam tuz
1 tanekabartma tozu
alabildincede un koy

bunları karıştır birbirine ama unun üzerine koy kabartma tozunu biliyosundur onu kulak memesi olana kada yoğurr güzelce oldu bitti ister boş yap ister peynirli ama peynirli yap sıcak sıcak yersiniz gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…