Güllüşen ve Saz arkadaşları

selenayyyyyyyyyyy canım aşkım bidenemmm nerelerdesinn seni kötü yerlerde gördüm kuzummm gel hele daha nie gelmiyosun

nie gitti acaaa nidah geldii :) olsun biri gider biri gelirrrrr dünya böle biliyosun dimii biri ölür biri doğarrr gibi :)

hiç bişi kaçmıyo gözünüzden hee:icecream:

hayırlı cumalar herkese bugün şirketin iftarı var kocişte arkadaşlarıyla yapcakk-tatlicadiarzu-

KIZLAR akşam süperdi biliyomusunuzz yemekten sora akçaabatta rıhtım varya oraya gittikk denizkenarında çekirdek çay içtik sohbet okadar güseldikii hep askerlik anısı dinledim ama çokgüldümm

nilüüüü ne güsel bende severim dinlemeyi

saten senin kocanla o şirkettekiler bi araya geldimi çok gülüyom onlara:roflol:

nilüüüü ne güsel bende severim dinlemeyi

saten senin kocanla o şirkettekiler bi araya geldimi çok gülüyom onlara:roflol:

AKŞAM yine kudurdu milleti kırdı resmen deli yaa :) diyolar banaki sen hiç yaşlanmazsın bunun yanında
herkes askerlik anısı annatıyo bu tabi anlatacak bişesi yok :roflol::roflol:

nerdesiniz lenn delikafadulden

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir) güllüşen

ben geldüm

ufff çok yoğunum bugün ve canımda sıkkın
eşimi özledim akşam amcasının eşi düşüp ayağını kırmış benim ki götürdü
geliyim dedim istemedi aradım ettim sabah karşı uyumuşum o da onların yanında kalmış
göremedim yani doğru dürüst

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Kömür Prenses+

misafir sana a ayıp oluyo bişey ikram edemiyok ama malum Ramazandayız cicim
bayramdan sonra yine gel

ayy açılmışmı geri topikcimiz. biz de dün ablamalr kardeşim biz eyüpe gittik dışarda iftar yaptık sonra hopp lunaparka ablamla ahtapota bindik. varya öyle sıkmışımki kendimi hala agrıo heryanım. yaşlandım sanırsam öyle çok begırmışızki. cok fenadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…