- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
- Konu Sahibi gunesli gunler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla direk bayrama bile bağlanabiliriz bay-dımmmSen ne zaman gelsin istersin
Ev işlerini hiç demeBenim de bugün eve gidince çok işim olacaaakk, pazara misafirim var dün 2 makine çamaşır yıkadım bugün de 2 daha yıkıycaamm temizlikçiliqueeee
Pazar gunu misafir mi, tenk yu no tenk yu deseydin yaaa. Kolay gelsin gullerin guluBenim de bugün eve gidince çok işim olacaaakk, pazara misafirim var dün 2 makine çamaşır yıkadım bugün de 2 daha yıkıycaamm temizlikçiliqueeee
Umut var gibi, biraz yemene içmene dikkat et gelir inşallah.Üstada bağlıyorum sorunuz için kardelen_08
Misafir gidince bir daha temizlik isteyeceği için sadece süpür kuzum, gerisini salla.Benim de bugün eve gidince çok işim olacaaakk, pazara misafirim var dün 2 makine çamaşır yıkadım bugün de 2 daha yıkıycaamm temizlikçiliqueeee
Nedenn sana haftasonu gelmiyor, herkese var da sana yok muUmut var gibi, biraz yemene içmene dikkat et gelir inşallah.
Hem ben ne yapayım bana hiç gelmiyor haftasonu, benim durumum daha vahim tamam mııııı
Bana yoh yoh benim durum vahimNedenn sana haftasonu gelmiyor, herkese var da sana yok mu
Teşekkürlerrr güloo yurtdışından amcamlar geldi ilk defa gelecekler avime kahvaltıya davet ettim bendeePazar gunu misafir mi, tenk yu no tenk yu deseydin yaaa. Kolay gelsin gullerin gulu
Aa o zaman iyi yapmissin yaa neler doktureceksin bakalimmmTeşekkürlerrr güloo yurtdışından amcamlar geldi ilk defa gelecekler avime kahvaltıya davet ettim bendee
Zeytin peynir domatesAa o zaman iyi yapmissin yaa neler doktureceksin bakalimmm
Çok yormasın canım seniZeytin peynir domates
Hadi canımız cekmesin diye yiyosun bizi anlamadık sanmaZeytin peynir domates
İnşallah hocam maşallah hocam çok derin seviyorum hocam aşkla bağlıyım size miyaavvBeguscum canım seni de bekliyoruz inş
Biraz doğraması yoracak ama eh olsun o kadarÇok yormasın canım seni
Hadi canımız cekmesin diye yiyosun bizi anlamadık sanma
Kedicik gülo canını seninİnşallah hocam maşallah hocam çok derin seviyorum hocam aşkla bağlıyım size miyaavv
Burdayım güllerin gülüsüüüğğğNerdeee bu alageyikleerrrr