- 28 Temmuz 2016
- 4.036
- 6.670
- 158
- Konu Sahibi gunesli gunler
Oldu ii günlerPeçeteye bulaşan miniş kanamacık görseli paylaşabiliyor muyuz ? TŞK.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldu ii günlerPeçeteye bulaşan miniş kanamacık görseli paylaşabiliyor muyuz ? TŞK.
Böyle her konuya atlayan üyeler için özel düşündüm, tüm konularda gezmesinler yazık ALL IN ONEG gunesli gunler Konu başlıklarınızı çok beğendim elinize sağlık.
bu yaratıcılık nerden geliyor acaba
Çok güzel, çok başarılı buluyorum sizi. Yüreğinizin güzelliği konularınıza taşmış mübarek maşallah maşalllaaaaaahBöyle her konuya atlayan üyeler için özel düşündüm, tüm konularda gezmesinler yazık ALL IN ONE
Biliyorsun ben kimseyi kırmak istemem :üzgünemoji:Çok güzel, çok başarılı buluyorum sizi. Yüreğinizin güzelliği konularınıza taşmış mübarek maşallah maşalllaaaaaah
Ciğerini bilirimBiliyorsun ben kimseyi kırmak istemem :üzgünemoji:
Kamonnn görllgeldimm geldimm neler oluyor burda
Ne ima ediyorsunuz hanımefendi sizkapaklarım şangırdıyor bi dk
kırmızı kart mı sence de biraz hızlı ilerlemiyor muyuz?Ne ima ediyorsunuz hanımefendi siz
Kavga çıkcaksa gidiyom benkırmızı kart mı sence de biraz hızlı ilerlemiyor muyuz?
Gayet makul hızımız, oyna devamkırmızı kart mı sence de biraz hızlı ilerlemiyor muyuz?
Biri admini etiketlesinKavga çıkcaksa gidiyom ben
Ama haniii herşeyimiziii paylaşacadukkkKanlı gülo yapma etme
Bugün dayak yicem belli olduBiri admini etiketlesin
Paylaş karşiim benden günah gitti :SAma haniii herşeyimiziii paylaşacadukkk
Sen ne zaman gelsin istersinBugun cok isim var, haftasonu tahmini ne zaman gelir TŞK