Gülermisin, Ağlarmısın?

yani kulaga garip geliyor gerçekten çok üzerinde durdugumdan değil de yavrum demek için beni beklemesine gerek yoktu
aman seboş boş ver. benim kpeder de saçmalar. şey dmeişti kızımı ilk gördüğünde "ben senin babayn babasıyım"

Biz tek değiliz ki benim bir sürü iş arkadaşım babasıyla hamama gidiyor, sonra çorbacıya falan gidiyorlar.
Bu da evli olan baba oğlun bir yaştan sonra zaman geçirme şekli olabilir.

yok yanlış anladın baba ile sıcak ilişki nedir bilmeyiz demek istedim.eşim de öyle ama güzel ilişkileri olan insanlar vardır elbet.onlar şanslı zümre.

yok yanlış anladın baba ile sıcak ilişki nedir bilmeyiz demek istedim.eşim de öyle ama güzel ilişkileri olan insanlar vardır elbet.onlar şanslı zümre.
yok yok aynen böyle anladım canım. başka örneklerle destekledim kendimi. Konuda tek kaldım ya

Her sey bir yana da kayinvalidenin yaninda keseye devam etme isi gercekten cok enteresan.
ayni durumu yasasam kusaklardan kusaklara aktarilacak bir efsane olurdu sanirim. :)
iyi cesaret

ben bayılıyorum böyle gelinlere.iyi ki varlar

sizinki ne ki banyo yapıcaz kayınvalidemle kayınpederim suya gidicekti. biz çıplağız kapı çalıoy

evet bizim ilk karşılaşmaları da anlatsam şaşarsın.kızım 5 yaşındaydı.
aaa 5 yaşında mı.
bu nasıl baba allah aşkına. Millet torunu doğacak diye kapılarda bekliyor hiç mi merak etmemiş.
benimki de aynı 2 yaşında biz ayağına götürdük. Götürmeseydik evlnene kadar gelmezdi kesin.

Kv leri anlamak ve kv sorunlarına çözüm getirmek için (sadece kayınvalide diyorum) uzmanlık gerektiren bir meslek dalı oluşturulmalı bence :) toplum için en faydalı şeyin bu olacağına inanıyorum :) Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı nın harekete geçsin :)

anlatsana.. Kendi kpederim aklıma geliyor sen anlatınca.

konuyu saptırıyoruz ama belki anlatmışımdır.eşimin bir bozguncu teyzesi var yaa biz konuşmuyoruz.eve geldik.kızı odasına çağırdı.beni biliyormusun ben senin xx dedenim dedi.sonra eşime döndü bana hoş geldin felan yok.hemen o kadını aramasını ve gönlünü almasını söyledi.oysa eşim oraya tam tamına 6 yıldır gitmiyordu.torununu daha yeni görmüşsün çocuk 5 yaşına gelmiş.en azından 1 saat bekleseydin içindekileri söylemek için.oğlunla torununla hasret giderseydin.

biz gelmeden konuşulmuş bu konu dayanamamıştı yani

aynen bizde öyle ayagına götürdü eşim ölmeden görsün diye
adamın öyle bir kaygısı yok eşim ölmeden görsün diyor.anlatamıyorsun işte neyse diyorsun Allaha havale..........

Böyle saçma bisey okumadım.Anne eve geldikten sonra keseye devam edilmesi ayri bi saçmalık,benim eşim neden babasına kese yapıyormuş diye düşünmek ayrı bi saçmalık.Hey Allahım ne günlere kaldık.

be
bendeki modelle çok benziyor birbirine.
Elti olmayak?
ama benim eltiler evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…