Gülen’in tv’si şehidlik ayeti ile alay etti!

Egemen bunun montaj olduğunu söylüyor.. Aslı kanıtlanana kadar her suçlu masumdur.
Kaldı ki montaj değilse bile neden bu ileri sunuluyor. Herkes kendinden sorumludur. Parti sürü psikolojisiyle mi yönetiliyor? Herkesin kendi düşüncesi, inancı vardır. Bunun partiyle ilgisi ne ?

şehit anası neden cennete yollasın ?diyelim ki adamda içki kumar dolandırıcılık ,tecavüz yani her yol var .askerde tesadüfen bomba buna denk geldi diye neden cennete gitsin .Açıklayabilirmisiniz.

Allah şehitlik mertebesini herkese vermez merak etme canım

Hanımefendi ben inançlı bir insanım. Ayetleri de açıklamaları da defa kez okumuş biriyim üstelik.
Şehitliği de dindeki yerini de, gönüllerdeki yerini de çok iyi bilirim buna saygım sonsuz. Ki keza çok sevdiğim bir dostumu yıllar önce şehit vermiş biri olarak hala burnumun direği sızlar.
Lakin benim söylemek istediğim çok daha başka birşey di doğru telafuz edip, doğru aktaramamışım kusura bakmayın. Tarafınızdan yanlış anlaşılmak istemezdim. O yüzden bir kez daha açıklama ihtiyacı hissettim.
Ülkede günlerdir yaşananların tek sebebi meclisteki siyasiler bana göre.
Sırf onların yanlış kararları yüzünden şehit olan binlerce insan. Savaşmak sa vatan için millet için bende şehit olmaya hazırım ama siyasi çıkarlar uğruna kimsenin ölmesine katlanamıyorum ve ne yazık ki şu durumda vatan sağ olsun diyemiyorum.

şehitler ölmez ise şehit analarının göbek atıp kutlama yapması gerekirdi .

Hanımlar,
kusura bakmayın bu konu burda kapanır.
Şehitler ve ayetler aynı içerikteyse burda kıyamet kopar, zaten diğer topiklerde yeterince kavga var, birde burada olmasın, ki dini konu zaten olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…