- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.584
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
şehit anası neden cennete yollasın ?diyelim ki adamda içki kumar dolandırıcılık ,tecavüz yani her yol var .askerde tesadüfen bomba buna denk geldi diye neden cennete gitsin .Açıklayabilirmisiniz.
şehırlet ölmezin ayette açıklamsı var,lakın dını paylaşım yasak,azıcık açıp zahmet edip okusa göreceğiz ne demek şehitler olmez demek,haa bal gıbı oluyor dıyenler,Allah alıyor canı,emir verıyor azrail a.s.,sizde dalga gececeğinize madem bu kadar muhalefet edıyorsunuz,yaşatın o hald eonları,ölümsüzlüğe çare bulun,isteyen olursa kullansın,yaratan diyor zaten,ölümüme,kazaya,rızkına razı gelmeyen isteyen kendıne başka ilah bulsun,özgürlükçü bizi Yaradan,son derece özgür bırakıyor kulunu,atesit diyorsunuz,ben bılmıyorum,ee başka türlü söyleyecek değil ki normal bence adam
şehitler ölmez ise şehit analarının göbek atıp kutlama yapması gerekirdi .şehırlet ölmezin ayette açıklamsı var,lakın dını paylaşım yasak,azıcık açıp zahmet edip okusa göreceğiz ne demek şehitler olmez demek,haa bal gıbı oluyor dıyenler,Allah alıyor canı,emir verıyor azrail a.s.,sizde dalga gececeğinize madem bu kadar muhalefet edıyorsunuz,yaşatın o hald eonları,ölümsüzlüğe çare bulun,isteyen olursa kullansın,yaratan diyor zaten,ölümüme,kazaya,rızkına razı gelmeyen isteyen kendıne başka ilah bulsun,özgürlükçü bizi Yaradan,son derece özgür bırakıyor kulunu,atesit diyorsunuz,ben bılmıyorum,ee başka türlü söyleyecek değil ki normal bence adam