Gülen’in tv’si şehidlik ayeti ile alay etti!

Bu adamlar 1,5 yıl önceye kadar bi taraf yalayıcıydı, o zamanlar aman yandaşım canım yandaşım diyordunuz. Ne oldu da şimdi bu derece düşman oldunuz :KK70: :KK70:

Görün görün ülkeyi kime peşkeş çekip, 14 yıldır kimlere göz yumduğunuzu görün ne diyim. Yiyin birbirinizi yiyiiin, ben izlerken çok eğleniyorum, 1,5 yıl önce yanyana kolkola mutluluk pozları verirken ne kadar iğrendiysem şimdi de zamanında hocammm, göz yaşına gurbannn Fetooom, dinimizi yayıyor, yurt dışında okullar yapıyor, Türkçe öğretiyor bebişimmiz o bizim dediğiniz adamı böyle paralelci gangster ilan edip yerin dibine sokmanıza o kadar gülüyorum :KK70: :KK70:

Dökülün pislikleri dökülüüüün, bekliyoruk yeni kasetler. Hadi inşAllah

Kusura bakmayın fiziksel acı manevi acıdan üstündür. İnancın olsa da evladını kaybetmişsen o kalbindeki acı senin öteki dünyayı düşünmeni engeller. Ama ölmeni de engeller. Çünkü umut verir.

Şahsen kalbim çok kırılmışsa ağda yaparım ben örneğin. o acıyı bir süreliğine unutayım diye. pek yerinde örnek olmasa bile gerçek bu.

Evladını kaybetmiş bir aileye oğlun yaşıyor demek çok komik ve vicdansız bir yaklaşım.

Tam haberi okumaya başlayacağım bir gülme geliyor.
Haber dediğin yansız olur, bu kadar basit ifadeler kullanan bir yayın organını kale alıp okumak bile gereksiz.

ama öyle dime bu haberin haber değeri var bi kere bunlar ataissssss bunlaaaaaar.......

şehırlet ölmezin ayette açıklamsı var,lakın dını paylaşım yasak,azıcık açıp zahmet edip okusa göreceğiz ne demek şehitler olmez demek,haa bal gıbı oluyor dıyenler,Allah alıyor canı,emir verıyor azrail a.s.,sizde dalga gececeğinize madem bu kadar muhalefet edıyorsunuz,yaşatın o hald eonları,ölümsüzlüğe çare bulun,isteyen olursa kullansın,yaratan diyor zaten,ölümüme,kazaya,rızkına razı gelmeyen isteyen kendıne başka ilah bulsun,özgürlükçü bizi Yaradan,son derece özgür bırakıyor kulunu,atesit diyorsunuz,ben bılmıyorum,ee başka türlü söyleyecek değil ki normal bence adam

Değil mi? Ateist olunca vur gitsin yamalıya. :KK58:
Bunların haberlerini bir de televizyonda izle nolursun. Tarih belgeselinde bile akp propagandası yapıyorlar. Çok ciddiyim. :KK69:

Hadii yaaa :) benim bu kanaldan haberim bile yok çok cahil hissettim kendimi :KK70:
en kısa zamanda izleyeceğim. Daha dün yedikleri ayrı gitmezdi bunlara ne oldu kesin nazar.

Kusura bakmayın fiziksel acı manevi acıdan üstündür. İnancın olsa da evladını kaybetmişsen o kalbindeki acı senin öteki dünyayı düşünmeni engeller. Ama ölmeni de engeller. Çünkü umut verir.

Şahsen kalbim çok kırılmışsa ağda yaparım ben örneğin. o acıyı bir süreliğine unutayım diye. pek yerinde örnek olmasa bile gerçek bu.

Evladını kaybetmiş bir aileye oğlun yaşıyor demek çok komik ve vicdansız bir yaklaşım.

Şu yorumuna alıntı yaptım yine kusura bakma, yani senden alıntı yapmak ne haddime de.

Evladını kaybetmiş bir anneye oğlun yaşıyor (aslında ayet böyle değil de abartılmış hani bende ona istinaden diyorum) demek vicdansızlık, bunu diyen yani ayetleri dile getiren de Allah CC. Tövbe haşa yani Allah vicdansız? Bu mu senin mantığın?

Seni duyan da biri gidip şehit ailesine oğlun yaşıyor diyip sonra şaka şaka, ruhen yaşıyor haha falan demiş sanacak. Komik olan yaklaşım hangisi acaba?

Allah şehitlere ve şehit ailelerine müjde veriyor, azıcık aklı çalışan insan bu ayetin derin manada ne kadar anlamlı, şehit mertebesini ne derece yücelten, şehitleri Cennetle müjdeleyen bir ayet olduğunu anlar. PKKlı anası oğlunu b.k yolune yollarken, şehit anası Cennete yolluyor naaaber.

Sen de topla ekip gidip PKKlı analarına ağda yap, onlara ilaç olacak ayet de yok var da çok iç açıcı değil...

Şu yorumuna alıntı yaptım yine kusura bakma, yani senden alıntı yapmak ne haddime de.

Evladını kaybetmiş bir anneye oğlun yaşıyor (aslında ayet böyle değil de abartılmış hani bende ona istinaden diyorum) demek vicdansızlık, bunu diyen yani ayetleri dile getiren de Allah CC. Tövbe haşa yani Allah vicdansız? Bu mu senin mantığın?

Seni duyan da biri gidip şehit ailesine oğlun yaşıyor diyip sonra şaka şaka, ruhen yaşıyor haha falan demiş sanacak. Komik olan yaklaşım hangisi acaba?

Allah şehitlere ve şehit ailelerine müjde veriyor, azıcık aklı çalışan insan bu ayetin derin manada ne kadar anlamlı, şehit mertebesini ne derece yücelten, şehitleri Cennetle müjdeleyen bir ayet olduğunu anlar. PKKlı anası oğlunu b.k yolune yollarken, şehit anası Cennete yolluyor naaaber.

Sen de topla ekip gidip PKKlı analarına ağda yap, onlara ilaç olacak ayet de yok var da çok iç açıcı değil...

Çok zekisin, zeka yarıştıramam seninle. :)

şehit anası neden cennete yollasın ?diyelim ki adamda içki kumar dolandırıcılık ,tecavüz yani her yol var .askerde tesadüfen bomba buna denk geldi diye neden cennete gitsin .Açıklayabilirmisiniz.

X