- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
-
- Konu Sahibi Fitbirbusra
nasil bir liste veriyor paylasabilirmisinizBen gittim canım
Çok anlayışlı ve tatlı bi kadın bana da annemin arkadaşı önermisti
2-3 ay içinde 16 kg yağ yaktım
Diyetleri tam anlamıyla yapmadığım halde :/
Yalnız gülcan karpuz hakkında bi söylenti var
Verdiği listeyi yapmayınca çok kızıyor diye duydum
Ekimde randevum vardı şehir dışında olduğum için gidemedim
Şimdi de gitmeye korkuyorum bir iki kilo vereyim öyle gidicem
Bi sorun olursa bana ulaşabilirsin
nasil bir liste veriyor paylasabilirmisiniz
Kızlar ben randevu aldım haftaya gidiyorum
Sonuçları burada paylaşırım artık
Ama bana kızmaz umarım kilo aldım çünkü :/
neden kızsınki, kızdırmayın kendinize
Tahlil falan yapıyormu? öncelikle belkide hormon porbleminiz vs vardır. ona göre program uygulanması gerekir.
Gülcan Karpuz'a arkadaşım ve arkadaşımın ablası gitmiş. Çok memnundular. Ark. ablası 30-35 kg vermiş. 6-7 ay gibi bir sürede sanırım. Kilosu demek ki fazlaydı. Sizler kaç kilosunuz?Hedef kilonuz kaç?
Bu arada arkadaşım da Gülcan K.'un sert tavrını doğruladı. Kilo vermeyen danışanlarına "Sizinle artık çalışamayacağım." diyormuş. Danışana pek ihtiyacı yokmuş.Zaten çok fazla danışanı varmış.
bakalım bu p.tesi bi ara böööyle gidip kapısında beklemeyi düşündüm G.Karpuzun ama gel gör ki şehir dışlına çıkıyoruz. bende şiştikçe şişiyorumMutlaka bir diyetisyene gidecekseniz bence de G.K'a gidin. FSM'de Rabia Yıldız adlı diyetisyen varmış.Birisi iyi old. söylemişti.Adını duyan var mı?
Merhaba gec mi kaldim cevap vermekte bilmiyorum ama gorunce icim rahat etmedi yazmak istedim:) dun 2. Randevuma gittim gulcan karpuz a. 15 gunde 3 kilo 700 gram verdim. Ustelik guatr hastasiyim ilk verdigi liste;
Sabah bir dilim peynir, 3 zeytin, 3 kuru kayisi, maydanoz, 2 dilim bugday ekmegi, sekersiz cay.
Oglen yagsiz kasarli tost, ayran
Ara ogun 1 paket form biskuvi, sut
Aksam balik, 3 kofte yada 1 but, salata, 1 kepce corba
2 saat sonra meyve
1 saat sonra yarim kase yogurt
Bu listeyle 4 kiloya yakin verdim. Ve hergun 11 bin adim attim. Minimum 5 bin adim adim atmanizi istiyor. Herkese tavsiye ediyorum gulcan hanimi yok olmuyo kesin veremedim dedigim halde 4 kiloya yakin vermisim
İyi gunler