- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
-
- Konu Sahibi matmazeldepresif
İhtiyaç sahiplerine verse anlıycam da iftar sonrası hayranlarına giymediği kıyafetleri dağıtması bence de pek mantıklı değil.. Gülben Ergen çok değişti son zamanlar da beni çok şaşırtıyor hayran kalırdım fikirlerine görüşlerine halbu ki.. Şimdi gittikçe sevmediğim karakterler listesine giriyor..
Belki giymediği değildir , öyle olsa ulu orta yapacak kadarda aptal değildir. en aızndan öyle umuyorum..
belkı fanları arasından öyle bır talep gelmıstır. var öyle salak sacması ıstekler sonucta..
oda kıyafetlerınden getırmıstır kendıne aıt olan bısey ıstedılerse..
ay neden avukatlıga soyundum bılemedım
bu kadına çok önyargılıyım nedense, belki bu yaptığı iyi bişi, belki hayranları istedi ama çok yapmacık yahu!tv de programı vardı orda ne kadar farklıydı.aynen son zamanlar da hem siyasi sözleri hem genel davranışları değişti.
elbiseleri vermek var kapanın elinde kalsın tarzı hareketi var bide bunu gizli yapmak var.etrafa gülücükler saçarak atmak ne kadar doğrudur bilemiyorum
evet konduramadım demekkiavukatlık değil de galiba insan bazen yakıştamıyor yok yok öyle olmamıştır diyesi geliyor.
baya zayıfladı ya... bol gelen kıyafetleridir onlar
bol dar öyle eline alıp fırlatması hoş değil bir usulü olur yolu yortamı olur hayrın vb...böyle olmaz