• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülben Ergen Erken DoĞum Yaptı

minel axsxk

HİSLERİMİN TALEBESİYİM
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
1.200
15
116
Diğer
Kızlar bildiğiniz üzere Gülben Ergen ikiz bebek bekliyordu 7 aylık hamile olan sanatçı bugün Acıbadem hastanesinde hamileliğinin 30. haftasında erken doğum yapmış. ıki erkek bebeğin de erken doğum olmasına rağmen sağlık durumu iyiymişş
Tebrik ediyorum Allah Analı bablı büyütsünnn bakalım isimleri ne olacakhihoyyyt

Allah analı babalı büyütsün :nazar:
Bebişlerin adlarını merak ediyorum açıkcası hihoyyyt
Harita, izohips falan olur herhalde :delphin:

Allah analı babalı büyütsün :nazar:
Bebişlerin adlarını merak ediyorum açıkcası hihoyyyt
Harita, izohips falan olur herhalde :delphin:

allahım çok güldüm söylediğine valla bende merak ediyorummmkaydirigubbakcemile3
Azeri kızı aanacım onlar mı bakıyo sanki tutar birini ama zor tabiCADIARZU
Gurbet gelini öyle valla maşallah:))))

hem bukadar erken hemde ikiz gebelik olmasına rağmen sağlıklı olmalrı beni çok mutlu etti..sağlıla ve huzurla buyurler inşş :)

biri paris biri hektor olcak diye duymuştum tvde umarım vazgeçmişlerdir en azından paristen vazgeçsinler :delphin:

hadi ya ilginç bişey olacagı kesin ama kaydirigubbakcemile2
mumudihaba RABBİM hayırlı evlatlar etsin ne güzel darısı bizlere olsun
amin canım tüm isteyenlere inşallah

biri paris biri hektor olcak diye duymuştum tvde umarım vazgeçmişlerdir en azından paristen vazgeçsinler :delphin:

Erkeğe Paris ismi mi konulur be :1shok:
Resmen gel benimle dalga geç der gibi kafamçokkarıştı
Bu da değişik olması uğruna her ismi koyuyor mirmirmirmir
Ay valla bi kelime dicem şimdi ayıp olcek ha kaydirigubbakcemile3

Ağustos ayında ikiz annesi olmaya hazırlanan Gülben Ergen erken doğum yaptı. Ergen ve eşi Mustafa Erdoğan oğullarına savaş tanrısı anlamına gelen ‘Ares’ ve ‘Güney’ isimlerini koydu

Yedi buçuk aydır hamile olduğu ikiz bebeklerini ağustos başında dünyaya getirmeye hazırlanan Gülben Ergen, erken doğum yaptı. Bebeklerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Ergen, dün sabah erken saatlerde aniden sancılanmaya başladı. Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan Ergen, hemen doğuma alındı.
Ergen’in sezaryenle dünyaya gelen 1.5 kilogram ağırlığındaki oğulları kuvöze alındı.
Ergen’in eşi Mustafa Erdoğan ise doğum haberini Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bir organizasyonu için bulunduğu Hakkãri’nin Bercalan Yaylası’nda aldı ve hemen ıstanbul’a geldi.
Sağlık durumunun oldukça iyi olduğu belirtilen Ergen, hastanede eşiyle mutluluğunu paylaştı. Sanat dünyasının ünlü isimleri de hastaneye akın ederek Ergen’i tebrik etti.

‘Savaş tanrıları’
Bir süredir ikizlerine isim arayan Ergen ve eşi, oğullarına savaş tanrısı anlamına gelen “Ares” ve “Güney” isimlerini koydu. Çift, 2.5 yaşındaki ilk oğullarına Atlas ismini vermişti.
Öte yandan ikizlerin sağlık durumunun iyi olmadığı, birinin akciğer yetmezliği yaşadığı yönünde çıkan söylentiyi Erdoğan çifti yalanladı ve bebeklerin sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

alıntı.milliyetten.

bu ünlülerin abuk isim takıntısı niyeyse.. okan bayülgeninki de İstanbul olacakmış :)
allah analı babalı büyütsün.. ay çıkar şimdi heryere yeni doğum yaptı ama incecik diye süzülür. Pınar Altuğ boyuna göre gayet yapılı o bile zayıfım diye dolanmıştı.

Arzucom ne var yani bende çocuğumun adını Isparta yada Antalya koycam :umursamaz: naniknanik

İyi bari Harita ile İzohips koymamışlar adlarını mirmirmirmir
Yalnız Ares biraz acayip Türk ismi gibi deil sositososito
Eeee önemli olan farklı olmak deişik olmak Türk ismi olmasında farklı olsun dimi -tatlicadiarzu-

Bi arkadaşta oğlum olursa adını Aras koycam diyordu.Benim hoşuma gitti(nehir adı); fakat sevgilisinin esprisi çok hoştu. Aras ismini koyup napcan yurtiçi koyalım yada mng dedi. :roflol:
(Espriyi anlamayan olursa aras kargo varya o misal bişi -tatlicadiarzu-)

Arzucom ne var yani bende çocuğumun adını Isparta yada Antalya koycam :umursamaz: naniknanik

İyi bari Harita ile İzohips koymamışlar adlarını mirmirmirmir
Yalnız Ares biraz acayip Türk ismi gibi deil sositososito
Eeee önemli olan farklı olmak deişik olmak Türk ismi olmasında farklı olsun dimi -tatlicadiarzu-

Bi arkadaşta oğlum olursa adını Aras koycam diyordu.Benim hoşuma gitti(nehir adı); fakat sevgilisinin esprisi çok hoştu. Aras ismini koyup napcan yurtiçi koyalım yada mng dedi. :roflol:
(Espriyi anlamayan olursa aras kargo varya o misal bişi -tatlicadiarzu-)

ay süpersin :roflol::roflol::roflol::roflol:
antalya ispartada fena isimler degilmis :delphin:
bende eskisehir mi koysam yoksa sanliurfami ?:delphin:

Erken doğum yapmış önce gebelik sürecini tamamlayamamış olmasına üzüldüm ancak bebeklerin sağlık durumları iyi olunca sevindim..
Vatana,millete hayırlı evlat olurlar inşallah.
Sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin Rabbim
Darısı tüm bebek sahibi olmak isteyen herkezin başına inşallaha.s.

haberi şimdi burda gördüm çok şaşırdım:1shok:ama sevindimkaydirigubbakcemile2allah analı babalı sağlıkla büyümelerini nasip etsin :Saruboceq:ama ares isminden hoşlanmadım:olmaz: inş değiştirirlerbenneyaptımki

sevındım saglıklı olduklarınaa allah analı babalı buyutsun kızı olsaydı keske bı tane :)

Back