Gül yetistirmek için toprak olmak gerek Unutmayın..

Çok güzel bir paylaşım gerçekten ellerine sağlık..Ama sende sanki bir kırgınlık sezdim evladına karşı daha doğrusu sözlerinden öyle anlaşılıyor doğrumu?

teşekkkür ederim duygu ege .

çocuğuma karşı kırgın değilim,sadece kendimi tam anlatmamışım.yada yanlış anlaşılacak şekilde yazmışım :)

bazı ifadeleri sadece kendi çocuğum için yazmadım.
çevremde gördüğüm kişilerin çocukları için de ifade ettim

mesela anne tam bir toprak ama çocuk gül değil,yabani bir bitki (

mesela şu yazıya da tamamen evet diyemem vb..
--------------------------------------------------------------------------------

Unutmayın siz daima çocuğunuzun hayatındaki
en önemli kişi olacaksınız..

evet hayatındaki en önemli kişi şuan için biz olabiliriz.ama bu hayatımızın sonuna kadar böyle olmayacak.
mesleği olacak,evlenecek eşi olacak,çocukları olacak.o zamanlar tabiki hayatının en önemli kişisi ben olmayacağım.

yani olmasını isterdim ama hayatın gerçekleri bunlar.
evladım bana karşı saygılı olsun,sevgisini göstersin,ama hayatındaki en önemli kişi her zaman ben olmıyayım.(ki zaten her zaman ben olamam)

o mutlu olsun bu bana yeter.(klasik anne sözü :))

cümledeki DAıMA kelimesi aslında kızdığım.bilmiyorum tam olarak anlatabildim mi??

Anladım canım..Haklısın malesef öncelik her zaman ebeveynler olamaz..Allah mutluluklarını göstersin zaten bizim bütün duamız bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…