Tayyip erdoğan desin ki ztp ye oy verin...bütün sülalem verir...akp arınç gül papatya beni bağlamaz
Görücezzzz yalnızca fragman izlediğinizSeni bağlamıyorsa hemen Gül'ü ve Arınç'ı arayıp parti kurmamalarını, bunun boşa kürek çekmek olduğunu söylemek gerek.apranxx ın iplemediği parti çok tutmaz....
Görücezzzz yalnızca fragman izlediğiniz
film süresi çookk uzun olunca tabi fragman 13 yıla sığmıyor haklısın :)13 yıldır fragman izlediğimiz için alışığız demek ki, icraat göremedik henüz...
film süresi çookk uzun olunca tabi fragman 13 yıla sığmıyor haklısın :)
Ah ah hayaller hayaller
Hayaller hayatlar...
yani çok beklersiniz ellerini ovuşturanlar
doğru.Tayyip erdoğan desin ki ztp ye oy verin...bütün sülalem verir...akp arınç gül papatya beni bağlamaz
Hep aynı basamakta hoplayıp zıplayıp üst kata çıkabileceğini düşünmüyorsundur umarım
doğru.
Akp de gözde olup da parti kurmak için ayrılanların isimleri unutuldu bile.
Gül umarım böyle bir hata yapmaz.
yaparlarsa vefalı, sadık kişilerdi diye değil mış miş diye hatırlanırlar ya da unutulup giderler diğerleri gibi
rahmetli Erbakan'ın çok şeyi açıklayamadan öldüğüne inanıyorum. Yaptıklarına müteşekkiriz. Erbakan sevenleri bizi kabul etmese de Erbakan ve Erdoğan aynı bizim için.Sizin tuttuğunuz patilerin zihniyetinde varolduğu partiyi satıp başka parti kurmak çokça var halbuki, bknz Refah Partisi Erdoğan.
Nesine inanamıyorsunuz?????
Çıkarlar değil yöntemler konusunda çıkmaz yola girdiklerini düşünüyorum. Sebebi de ihtiyar siyasilerin zamanı gelince kenara çekilmeyi bilmemeleri.RTE de mi sadık değildi de, içinden çıkıp yetiştiği Refah Partisini, Erbakanı silip başka parti kurdu???
Davalar ve çıkarlar değişebilir demek ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?