• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gül ve Arınç düğmeye bastı

oyle bir parti kurulsa bile. ikisi sonra birlesip tekrar iktidar olmak icin kurulur :KK70:

rahmetli Erbakan'ın çok şeyi açıklayamadan öldüğüne inanıyorum. Yaptıklarına müteşekkiriz. Erbakan sevenleri bizi kabul etmese de Erbakan ve Erdoğan aynı bizim için.

Nasıl aynı? Rahmetli Erbakan Erdoğan'a siyonist ve vatan haini dedi yahu.

Erbakan'ı seviyorsan o zaman Akpartiye oy vermen çelişki değil midir?

Bizim mahallede bi amca var hala daha hem Akparti diyor hem Fethullah. Bu da o hesap...

Çıkarlar değil yöntemler konusunda çıkmaz yola girdiklerini düşünüyorum. Sebebi de ihtiyar siyasilerin zamanı gelince kenara çekilmeyi bilmemeleri.
bakalım bir lider ortaya çıktığında Erdoğan ne yapacak?
Şu anda Erdoğan'ın halefi yok.

Eee bu adamlarda yöntemi beğenmeyip ayrı parti kurabilir bunun yanlış olma sebebi ne? RTE de geri çekilmeyi bilse o adamlar hala o partide olurdu. Erbakanla aynı hesaba gelmiyor mu???

Bu insanları rahatsız eden AKPli olmak değil, RTE.

Nasıl aynı? Rahmetli Erbakan Erdoğan'a siyonist ve vatan haini dedi yahu.

Erbakan'ı seviyorsan o zaman Akpartiye oy vermen çelişki değil midir?

Bizim mahallede bi amca var hala daha hem Akparti diyor hem Fethullah. Bu da o hesap...
Erbakan bize kızabilir, bizans torunları diyebilir. Bu yüzden ona olan sevgimiz bitecek değil.
Birini sevince diğerinden vazgeçip geçmemek kişiseldir. Siyaset için kanlı bıçaklı olmak gereksiz.

Erbakan bize kızabilir, bizans torunları diyebilir. Bu yüzden ona olan sevgimiz bitecek değil.
Birini sevince diğerinden vazgeçip geçmemek kişiseldir. Siyaset için kanlı bıçaklı olmak gereksiz.

Buradaki sorum sizin Erbakan sevginiz değil. Sevin sevmeyin, mantık aramayacağım.

Benim sorum zamanında Erdoğan yaptı ve partisini bırakıp başka parti kurdu bu normalde Gül ve Arınç başka parti kurunca neden vefasız ve "sadık olmayanlar" oluyorlar.

İnsanların görüş ayrılığı yaşaması ve başka parti kurması normal mi, değil mi????

Erdoğan'a normal, Gül'e değil mi yani????

Buradaki sorum sizin Erbakan sevginiz değil. Sevin sevmeyin, mantık aramayacağım.

Benim sorum zamanında Erdoğan yaptı ve partisini bırakıp başka parti kurdu bu normalde Gül ve Arınç başka parti kurunca neden vefasız ve "sadık olmayanlar" oluyorlar.

İnsanların görüş ayrılığı yaşaması ve başka parti kurması normal mi, değil mi????

Erdoğan'a normal, Gül'e değil mi yani????
Cevap verdim az önce.
Erdoğan lider olarak kabul gördü bizden, Erbakan bunu dikkate almama gafletinde bulundu. Yanlış yapan Erbakan oldu haliyle. Erdoğan ı kendi halefi olarak parti başına getirmeliydi.
Gül ve Arınç mv ve cb sadece. Lider değil onlar bizim için. 550 mv parti kurabilir. Ama herkes lider olamaz.

Ben diyorum gidelim, sen diyosun nane yeme otur :KK53:
İkimizin dili aynı değil,anlaşamıyoruz bari ayrılalım :KK11:

Sen nereye gidiyorsun ki peki? Amerikayı yeniden mi keşfedicez de hele ona göre geleyim...

Cevap verdim az önce.
Erdoğan lider olarak kabul gördü bizden, Erbakan bunu dikkate almama gafletinde bulundu. Yanlış yapan Erbakan oldu haliyle. Erdoğan ı kendi halefi olarak parti başına getirmeliydi.
Gül ve Arınç mv ve cb sadece. Lider değil onlar bizim için. 550 mv parti kurabilir. Ama herkes lider olamaz.

Siz kim?

%40 adına net cümleler kurma derim. Bi bakmışsın AKP ile gönül bağı olmayıp başka parti yok diyip mecburiyetten oy veren, çıkarları için oy verenler bu partiye kayar. Hatta MHPlisi de, CHP'ye oy vereni de kayar. Sizin bu adamları lider gözüyle görmemeniz başkalarının da görmeyeceği anlamına gelmiyor.

Bir de Arıncın arkasında cemaat var unutma derim. Ki o cemaat sizi 2002'de para gücü ve destekle başa geçirdi...

Siz kim?

%40 adına net cümleler kurma derim. Bi bakmışsın AKP ile gönül bağı olmayıp başka parti yok diyip mecburiyetten oy veren, çıkarları için oy verenler bu partiye kayar. Hatta MHPlisi de, CHP'ye oy vereni de kayar. Sizin bu adamları lider gözüyle görmemeniz başkalarının da görmeyeceği anlamına gelmiyor.

Bir de Arıncın arkasında cemaat var unutma derim. Ki o cemaat sizi 2002'de para gücü ve destekle başa geçirdi...
bizden kastım Erdoğan ı sevenler.
Erdoğan varsa Akp var bizim için.
Elbette alternatifi olursa Akp oyları azalır. Ama yok.
yorumlarım dikte etmek veya ikna etmek için değil ki, kendi düşüncelerimi ifade ediyorum sadece.
isteyen inanır inanmaz, kabul eder etmez.

Sadece parayla olmaz, davayı üstlenip götürecek lider lazım. Cemaat eski gücünü yitirdi, terkeden çok oldu.

bana pek inandırıcı gelmedi,artık zamanla göreceğiz bakalım.

ayy bende çok severdim rahmetliyii gelmez onun gibisi bir dahaaa ve evet akp ye verdim oyumu ama asla sevgim bitmez onaa..

yahu neden geriyo bu tür haberler sizi erdoğan baki bir adammıdırki hep yaşasın hep dursun arınç ve gül kursunlar parti ama bir zamanlar erbakandan nasıl bir tayyib doğduysa öyle bir erdoğan doğsun yoksa onlar bakan başkan olacaksa yaşş o işşş..

yahu neden geriyo bu tür haberler sizi erdoğan baki bir adammıdırki hep yaşasın hep dursun arınç ve gül kursunlar parti ama bir zamanlar erbakandan nasıl bir tayyib doğduysa öyle bir erdoğan doğsun yoksa onlar bakan başkan olacaksa yaşş o işşş..

İşte AKP'ye oy verip de bu cümleyi söylemek bu kadar zor olmamalı.

Yani bırakın kursunlar belki AKP'nin kaybettiği kanı bu parti alır ve size daha iyi alternatif olur. Sizin olumsuz olarak gördüğünüz hayrınıza olur. Belki Gül'ü daha çok seversiniz. Belki Gül diğer kesimi de kucaklar.

RTE de RTE demek yerine ülkem de ülkem diyebilseniz keşke.

Back