Sivilceli Ciltler gül suyu çok iyi geliyor kızlarrr...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ozlem_umutum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2010
28
0
günde iki kez pamuğa gül suyu damlatarak yüzümü temizliyorum.sabah önce limon ve soda karıştırıp yıkıorumm...azalmaya başladı...tam sonucu sizlerle paylaşıcammm

bende gül suyu ile yüzümü siliyorum.duştan sonra ama.inanılmaz cildi güzelleştirio,parlaklık veriyor.ama gerçek gül suyu ile.bu arada sivilcelere iyi gelirmi bilmiorum.Allaha şükür öyle bi sorunum yok ama cilde iyi gelio onu biliorum..

eğer sivilceyse sarmısak iyi gelio yaa...bi kere çıkmıştı bende,hemen geçirio.. bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
arkadaşlar orjinal derken mesela hangi markanınkini önerirsiniz ben mesela otacınınkini kullanıyorum

gül suyu yağlı cilde iyi gelmez (genelde)
sivilce yapabilir

kuru ciltlere öneririm
canlılık veriyor temizlik sağlıyor cildin tonunu dengeliyor
buzdolabında saklamak gerekiyor
her sabah soğuk soğuk sürüyorum iyi geliyor
ama öyle tonik gibi yok siyah noktayı geçirir sivilceyi geçirir diyemem
kuru ciltler kullansın bi şey kaybetmezsiniz
cildi pamuk gibi yapıyor
rosense kullanıyorum başka marka da önermiyorum 7 tl olması lazım

bendde czanede saf aldım gülsuyunu gayet güzel sivilce izlerim için sürüyorum ama bi gelişme yok

benim kuzenimin de yüzü sivilceliydi ve otacı nın gülsuyunu kullandı,şimdi eser yok sivilceden...eczanelerde,kozmetikçilerde satılıyor...

yağlı cildede iyi geliyor ben memnunum.t bölgesinde yağ birikmiyor.araştırdım zaten gül suyunu.sabunuda sivilcelere ii geliormuş

sarımsağı öğrendim sivilcelerin üzerine sürceksinz.sarımsğın dişini soyup 2 ye bölüm sivilcenin üzerine sürün.ama kokusu zor geçiyor....

mrb kızlar ben yeni katıldım aranıza ve de çoook mutlu oldum....:lepi:
ben pcosluym haliyle akneliyim de ben de önce yüzümü gül suyuyla siliyorum arkasından ozon yağı kullanıyrm iki gün oldu başlayalı memnunum umarım bir sonuç alırım.herşey gönlünüzce olması dileğiyle
opuyorumnanaktan

Ben oksijen suyula siliyorum cildimi..
Sivilcelerim vardı ama sönük yara gibi hepsini kuruttu iyi bişeymidir bilmiyorum ama öyle siliyorum oksijensuyuyla ve kurudular..

kuru olması rahatsız etmiyormu seni? tekrar çıkmıyorlarsa güzel yani

yoo kuruyolar sürdüğümden 2-3 saat sonra.. sonra kayboluyolar yüzümü yıkadıkca bi kaç gündür siliyorum hemde yüzümde olan tüyleri sararttı

Bepanthen kullanmıştım tüylenme yapmıştı..boshayallersmile

Hem tüylerim sarardı hiç belli olmuyor hemde sivilcilerim kurudu ilginç bende anlamadım kuruyup dökülüyorlar iz felanda kalmıyor..

gül suyu mükemmel bişey..bende kulanıyorum sabah ve gece yatmadan önce yüzümü silerim iyce gül suyuyla.çok şükür cildim çok duru..gül suyunu kestiğim anda pörtlüyor lekeler sivilceler..hamile olmama ragmen cildim bozulmadı gül suyu sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…