Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar;
Lütfen yardım edin, bir arkadaşımın düğününde giyeceğim çok sade, yakasız, kolsuz, eteği dizlerde, hafif dantel görünüşlü pastel gül kurusu bir elbise aldım.
Altına pembemsi vizon ve ya gri önü ve arkası açık, süet bir ayakkabı düşünüyorum.
Sizler de fikirlerinizi yazarmısınız lütfen, dore ve ya gümüş almayacağıma göre başka ne renkler olabilir?
Cevap ve fotolar için çok teşekkürler sevgili princess7.
Çok aradım ama istediğim gibi bir ayakkabı çanta bulamadım, ayakkabım pembeye çalan mat gümüş rengi oldu.
Çantam ise bej pembe, açma klipsi sarı metal
Ne dersiniz, vakit varken başka çanta ayakkabı mı baksam?Eki Görüntüle 375219 Eki Görüntüle 375220 Eki Görüntüle 375221
Elbise için gül kurusu demiştim ama daha çok eflatun tonu gibi, ayakkabı ile hemen hemen aynı renk.
Çok teşekkürler Princess7, yeni kombinasyonları çok beğendim.
Aslında elbisenin rengi tam belli olmamış, gül kurusu demiştim ama, koyu pudra rengi daha uygun gibi.
Çanta konusunda benim de canım sıkıldı, bir dünya da para verdim o çantaya, farklı bir yerde kullanabilirim
geri vermem imkansız artık, bir ay oldu alalı.
Düğüne var daha, clutch çanta daha iyi olur tabii, ama uygun bir şey bulamamıştım.
Ayakkabılara gelince, foto da belli değil ama neredeyse elbise ile aynı renk ve çok rahat.
Uzun süre ayakta olursam rahat ederim diye düşünüyorum.
Evet yaşlı işi, bana uyar :))
Alt sağdaki saç çok hoş, saçlarım kumral, o tarz bir tarama yakışır diye düşünüyorum.
Tekrar teşekkürler.
çok pardon ya ben profilinize bakmadan yorum yapmıştım..o ayakkabıyı kullanacaksanız elbiseyle aynı renk bir clutch bence çok hoş olacak,eğer oyle bulamazsanız ayakkabıyla aynı renk alın derim. gerçi ayakkabı ve elbise hemen hemen aynı renk demişsiniz ama fotoda renkler değişiklik göstermiş heralde..gri bir gözfarı ile sedefli pembe bir ruj çok hoş olur die düşünüyorum :)