• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gül kurusu bir elbise aldım ama?

CHETAN

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
273
75
623
kendime güL kursu bir elbise aldım ama altına ne renk ayakkabı almalıyım bana yardımcı olurmusunuz?

dore yada aynı renk ayakkabı olur onun altına

Merhaba kızlar;

Lütfen yardım edin, bir arkadaşımın düğününde giyeceğim çok sade, yakasız, kolsuz, eteği dizlerde, hafif dantel görünüşlü pastel gül kurusu bir elbise aldım.
Altına pembemsi vizon ve ya gri önü ve arkası açık, süet bir ayakkabı düşünüyorum.
Sizler de fikirlerinizi yazarmısınız lütfen, dore ve ya gümüş almayacağıma göre başka ne renkler olabilir?

Merhaba kızlar;

Lütfen yardım edin, bir arkadaşımın düğününde giyeceğim çok sade, yakasız, kolsuz, eteği dizlerde, hafif dantel görünüşlü pastel gül kurusu bir elbise aldım.
Altına pembemsi vizon ve ya gri önü ve arkası açık, süet bir ayakkabı düşünüyorum.
Sizler de fikirlerinizi yazarmısınız lütfen, dore ve ya gümüş almayacağıma göre başka ne renkler olabilir?

elbisenin resmini koysan daha cok yardımcı olabilirmişiz gibi geliyor çünkü ben hafif dantel görünüşlü derken neyi kastettiğini anlamadım..canta elbisenin renginde ayakkabı ise farklı bir renkte olsa çok hoş olur..eger o iki ayakkabıdan bi seçim yapıcaksan elbisen zaten donuk bir renk olduğu için gri yerine pembemsi vizonu tercih et derim..saçlarını ise toplat cünkü yakan zaten kapalı olacak.takılarınla hareketlendirebilirsin elbiseni..güzel bi resim bulsam koyucam ama bulamadım..bunları buldum

spl85488_002.jpg
spl85488_008.jpg

Cevap ve fotolar için çok teşekkürler sevgili princess7.
Çok aradım ama istediğim gibi bir ayakkabı çanta bulamadım, ayakkabım pembeye çalan mat gümüş rengi oldu.
Çantam ise bej pembe, açma klipsi sarı metal :(

Ne dersiniz, vakit varken başka çanta ayakkabı mı baksam?$çanta.webp$hepsi.webp$üçlü.webp

Elbise için gül kurusu demiştim ama daha çok eflatun tonu gibi, ayakkabı ile hemen hemen aynı renk.

Cevap ve fotolar için çok teşekkürler sevgili princess7.
Çok aradım ama istediğim gibi bir ayakkabı çanta bulamadım, ayakkabım pembeye çalan mat gümüş rengi oldu.
Çantam ise bej pembe, açma klipsi sarı metal :(

Ne dersiniz, vakit varken başka çanta ayakkabı mı baksam?Eki Görüntüle 375219 Eki Görüntüle 375220 Eki Görüntüle 375221

Elbise için gül kurusu demiştim ama daha çok eflatun tonu gibi, ayakkabı ile hemen hemen aynı renk.

canım bu kdr önemsediğine göre yakın bi arkadaşının düğününe gideceksin..naçizane kendi fikirlerimi söyleyeyim..elbisen füme-gri duruyor..dediğin gibi dantelli ama sade...eğer alma sansın varsa siyah düz sade bi elbise ile siyah ayakkabı ve clutch al derim..ama bu elbiseyle kombin yapıcaksan; o ayakkabı ve çanta bence olmaz..ayakkabı çok yaşlı işi sanki ve çanta cok spor..değişttime imkanın varsa onları değiştir..renk olarak fikir vermesi için bikaç foto ekliyorum..
$Adsızkk.webp$llll.webp

saçlarını ise şöyle yapabilirsin
$Adsız.webp

makyajını ise canlı yapmalısın cünkü elbise zaten gri..aksi takdirde çok sönük yorgun durursun..dudağını nude tonda yapıcaksan gözünde yeşil veya mavi far kullan, ya da dudağında kırmızı veya pembe kullanıp gözünü sade yap..saçlarını topla..küpelerin aksesuarların taşlı olmalı..ayakkabıyı süet elbiseyle aynı renk füme-gri alsan hoş olur aslında..cantanı clutchlardan seç ve fazla detayı olmasın derim ben :54:

Çok teşekkürler Princess7, yeni kombinasyonları çok beğendim.
Aslında elbisenin rengi tam belli olmamış, gül kurusu demiştim ama, koyu pudra rengi daha uygun gibi.

Çanta konusunda benim de canım sıkıldı, bir dünya da para verdim o çantaya, farklı bir yerde kullanabilirim
geri vermem imkansız artık, bir ay oldu alalı.

Düğüne var daha, clutch çanta daha iyi olur tabii, ama uygun bir şey bulamamıştım.
Ayakkabılara gelince, foto da belli değil ama neredeyse elbise ile aynı renk ve çok rahat.
Uzun süre ayakta olursam rahat ederim diye düşünüyorum.
Evet yaşlı işi, bana uyar :))

Alt sağdaki saç çok hoş, saçlarım kumral, o tarz bir tarama yakışır diye düşünüyorum.
Tekrar teşekkürler.

Çok teşekkürler Princess7, yeni kombinasyonları çok beğendim.
Aslında elbisenin rengi tam belli olmamış, gül kurusu demiştim ama, koyu pudra rengi daha uygun gibi.

Çanta konusunda benim de canım sıkıldı, bir dünya da para verdim o çantaya, farklı bir yerde kullanabilirim
geri vermem imkansız artık, bir ay oldu alalı.

Düğüne var daha, clutch çanta daha iyi olur tabii, ama uygun bir şey bulamamıştım.
Ayakkabılara gelince, foto da belli değil ama neredeyse elbise ile aynı renk ve çok rahat.
Uzun süre ayakta olursam rahat ederim diye düşünüyorum.
Evet yaşlı işi, bana uyar :))

Alt sağdaki saç çok hoş, saçlarım kumral, o tarz bir tarama yakışır diye düşünüyorum.
Tekrar teşekkürler.

çok pardon ya ben profilinize bakmadan yorum yapmıştım..o ayakkabıyı kullanacaksanız elbiseyle aynı renk bir clutch bence çok hoş olacak,eğer oyle bulamazsanız ayakkabıyla aynı renk alın derim. gerçi ayakkabı ve elbise hemen hemen aynı renk demişsiniz ama fotoda renkler değişiklik göstermiş heralde..gri bir gözfarı ile sedefli pembe bir ruj çok hoş olur die düşünüyorum :)

çok pardon ya ben profilinize bakmadan yorum yapmıştım..o ayakkabıyı kullanacaksanız elbiseyle aynı renk bir clutch bence çok hoş olacak,eğer oyle bulamazsanız ayakkabıyla aynı renk alın derim. gerçi ayakkabı ve elbise hemen hemen aynı renk demişsiniz ama fotoda renkler değişiklik göstermiş heralde..gri bir gözfarı ile sedefli pembe bir ruj çok hoş olur die düşünüyorum :)

Sevgili princess, 'pardon'a hiç gerek yok, seçtiklerime bakarsanız pek kafaya takmış değilim :)
Evet çanta için başka seçenekler araştıracağım.

Şu tv. programı 'Bu gün ne giysem' i izlemeden bu kadar ince detayları düşünmezdim, şimdi bir türlü mutlu olamıyorum
"bunun altına bu gider mi, opak çorap mı olsun, bu yaşta bu kıyafet olur mu" vs. vs. vs. işte.

Back
X