- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.303
- 528
- Konu Sahibi Annesevgisi
Bir bilimsel açıklaması olabilir mi gerçekten? Hormonlar sizi sarsmış sanırım. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemiyorum sarsmışta olabilirBir bilimsel açıklaması olabilir mi gerçekten? Hormonlar sizi sarsmış sanırım.![]()
Yanlış genelleme tamamen. Boşverin. Batıl bile değilBilemiyorum sarsmışta olabilirhem evde olup hem hamile olmak zor virüs bizede vurdu araştırıyoruz vesselam vakit gecsin
![]()
Benimki surmemis , yerken elinden dusurmus bacagina , bu arada yaslandikca leke cok kuculdu , simdi gören kimse anlamaz bileAynen benim arkadaşım da kolunda çilek var bildigin benekli benekli sormuştum oda dedi annem cilek yiyp sürmüş diye
Öyledir insallah ama net net neden yazar bi insan annemin basina gelmis vs. Diye degisik şeyler cidden bi dogsa da kucağımıza alsak dört gözle bekliyorum vallaYanlış genelleme tamamen. Boşverin. Batıl bile değil![]()
Neye inanırsanız o olur diye bir şey var ya bence batılsa bile inanırsan olur. İnanmayın lütfen.Valla bende gülüyorum o kadar yazılar okudum ki şok oldum![]()
E yanlış genellemiş işte. Su içtikten sonra ayağım takılırsa mesela su içmek düşmeye yol açar demek gibi bi şeyÖyledir insallah ama net net neden yazar bi insan annemin basina gelmis vs. Diye degisik şeyler cidden bi dogsa da kucağımıza alsak dört gözle bekliyorum valla![]()
İnanmamaya çalışıyorum kuzum hamilelikte herşeyi kafaya takar oldumNeye inanırsanız o olur diye bir şey var ya bence batılsa bile inanırsan olur. İnanmayın lütfen.
Onu bilmiyordum bakE yanlış genellemiş işte. Su içtikten sonra ayağım takılırsa mesela su içmek düşmeye yol açar demek gibi bi şey![]()
Tesekkur ederim yorumun icin canım olcağı varsa zaten olur önüne gecemeyiz hakkımız da hayırlısı olsunKızıma hamile iken aşırı koku hassasiyetim vardı ve yemek yiyemiyordum gül görmedim bizde ciğer ete dokunmuşsun derler yemek yapamadım dolayisi ile olması imkansızdı ama kızımın baş ve işaret parmağı kırmızı gülü var bizim millet herşeyi bilirde haddini bilmez derler ya tam o iste boş sözler inanıp canınızı sikmayin
Cidden bütün inancımı korelttiniz teşekkürlerilk cocugumda ozellikle arastirip leke yapacak birşey yemedim, ikincide çilek ciğer aklina ne gelirse yedim..sonuc ilk kızımda ensede ve iki kasinin arasinda pembe doğum lekesi var(ağlayınca belirginleşio) 2.cide hic birsey yok maşallah
Cok değişikmiş canımİzinsiz birşey alırsanız olur derler helallik almadan bunu etrafımda yasiyanlar var benim kalcamda zeytin dudagimin üstünde kızılcık var kızılcık zamanı kızarıyor![]()
o dediğiniz sadece voodoo bebekleriyle olur. :)Hamilelikte gül koklayınca bebegin burnu kırmızı olurmuş, bunu bilmeden kokladm. Bugün de eşim gül almış dalgınlığıma denk geldi yine kokladm bu batıl mı? Bi sitede kadın yazmş "Annanem anneme hamileyken gül koklamış annemin burnu kırmızı diye" Aslinda bunu araştırma sonucu öğrendim ciğeri araştırırken şunlar çıktı karşıma.
"Zeytin yiyip bi yerine sürersen bebegin bi tarafi siyah leke olur" (ben sürmüşümdür bilmeden)
"Çilek ve ciğer yersen bi yerine sürersen yine aynı kırmızı leke olur" (ben cilekte yedim ciger de ama cigeri ben yıkamadm yıkayınca sanrım oluyormuş)
Bunlar batıl mı cidden yorumlarda husisi sürdüm gerçekten cıktı diyen var![]()
Değişik yani bilerek neden yapılır kiBizim yakın bir akraba inanmazmış , hakikaten saçma geliyor kulağa.
Karısı hamile iken denemek istemiş. kadın ciğer doğuyormuş kanını almış kadının yanağına sürmüş.
Kız şimdi 24 yaşlarında ve yüzünde ciğer lekesi var yanağı elmacık kemiğiné kadar. gelde inanma....