• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gül koklamak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim dizimde üzüm yaprağı var annem hatırlamıyor Ama ya canı çekti yapan olmadı yada yedi kaşıdı bilmiyorum kızımın kolunda oğlumunda bacağında aynı leke var kalıtsal bi şeydir belki ama çok tatlı duruyorlar hemde bayağı belirgin

Kızıma hamile iken aşırı koku hassasiyetim vardı ve yemek yiyemiyordum gül görmedim bizde ciğer ete dokunmuşsun derler yemek yapamadım dolayisi ile olması imkansızdı ama kızımın baş ve işaret parmağı kırmızı gülü var bizim millet herşeyi bilirde haddini bilmez derler ya tam o iste boş sözler inanıp canınızı sikmayin

Öyledir insallah ama net net neden yazar bi insan annemin basina gelmis vs. Diye degisik şeyler cidden bi dogsa da kucağımıza alsak dört gözle bekliyorum valla😍
E yanlış genellemiş işte. Su içtikten sonra ayağım takılırsa mesela su içmek düşmeye yol açar demek gibi bi şey 😬😬

Kızıma hamile iken aşırı koku hassasiyetim vardı ve yemek yiyemiyordum gül görmedim bizde ciğer ete dokunmuşsun derler yemek yapamadım dolayisi ile olması imkansızdı ama kızımın baş ve işaret parmağı kırmızı gülü var bizim millet herşeyi bilirde haddini bilmez derler ya tam o iste boş sözler inanıp canınızı sikmayin
Tesekkur ederim yorumun icin canım olcağı varsa zaten olur önüne gecemeyiz hakkımız da hayırlısı olsun🌹

ilk cocugumda ozellikle arastirip leke yapacak birşey yemedim, ikincide çilek ciğer aklina ne gelirse yedim..sonuc ilk kızımda ensede ve iki kasinin arasinda pembe doğum lekesi var(ağlayınca belirginleşio) 2.cide hic birsey yok maşallah

ilk cocugumda ozellikle arastirip leke yapacak birşey yemedim, ikincide çilek ciğer aklina ne gelirse yedim..sonuc ilk kızımda ensede ve iki kasinin arasinda pembe doğum lekesi var(ağlayınca belirginleşio) 2.cide hic birsey yok maşallah
Cidden bütün inancımı korelttiniz teşekkürler 🤗

İzinsiz birşey alırsanız olur derler helallik almadan bunu etrafımda yasiyanlar var benim kalcamda zeytin dudagimin üstünde kızılcık var kızılcık zamanı kızarıyor 😀

Hamilelikte gül koklayınca bebegin burnu kırmızı olurmuş, bunu bilmeden kokladm. Bugün de eşim gül almış dalgınlığıma denk geldi yine kokladm bu batıl mı? Bi sitede kadın yazmş "Annanem anneme hamileyken gül koklamış annemin burnu kırmızı diye" Aslinda bunu araştırma sonucu öğrendim ciğeri araştırırken şunlar çıktı karşıma.
"Zeytin yiyip bi yerine sürersen bebegin bi tarafi siyah leke olur" (ben sürmüşümdür bilmeden)
"Çilek ve ciğer yersen bi yerine sürersen yine aynı kırmızı leke olur" (ben cilekte yedim ciger de ama cigeri ben yıkamadm yıkayınca sanrım oluyormuş)

Bunlar batıl mı cidden yorumlarda husisi sürdüm gerçekten cıktı diyen var🤦‍♀️
o dediğiniz sadece voodoo bebekleriyle olur. :)

Bizim yakın bir akraba inanmazmış , hakikaten saçma geliyor kulağa.
Karısı hamile iken denemek istemiş. kadın ciğer doğuyormuş kanını almış kadının yanağına sürmüş.
Kız şimdi 24 yaşlarında ve yüzünde ciğer lekesi var yanağı elmacık kemiğiné kadar. gelde inanma....

Bizim yakın bir akraba inanmazmış , hakikaten saçma geliyor kulağa.
Karısı hamile iken denemek istemiş. kadın ciğer doğuyormuş kanını almış kadının yanağına sürmüş.
Kız şimdi 24 yaşlarında ve yüzünde ciğer lekesi var yanağı elmacık kemiğiné kadar. gelde inanma....
Değişik yani bilerek neden yapılır ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X