- 12 Ocak 2014
- 1.330
- 821
- 133
- Konu Sahibi frida_kahlo1
-
Merhaba, oncelikle cok gecmis olsun. Malesef ki cikt hastaliklari biraz inatci oluyor. Bende 9 yildir sedefle mucadele ediyorum. 4 ay once istanbulda Elif Guveloglu ismindr bir doktora basladim. Ankaradan kontrollere filan gelip gitmek biraz zor oluyor ancak kesinlikle cok memnunum. Kendisinin ozel muayenehanesi var ve tamamen bitkisel ve kendi urunu olan ilac ve kremlerle tedavi yapiyor. Kendisi uzman herbalist ve fitoterapist. Www.elifguveloglu.com sitesinden bi arastirin isterseniz. Ben kesinlikle cok memnunum lezyonlar tamamen gecti gibi birsey. Sedef gibi inatci kronik bir hastaligi bile 4 ay gibi kisa bir surede sonuca ulastirabiliyorsa siz de mutlaka en azindan telefonla arayip bir gorusun derim.Merhaba arkadaslar
Benim sorunum yuzumdeki gül hastalıgı... bir cok doktora gittim bir cok ilac kullandim ama iyi yonde bi ilerleme goremedim. Hergun gunes kremi surup disari cikiyorum. Ama o da nafile yuzum bildiginiz kipkirmizi oluyo insanlar noldu yuzune diyip duruyolar aranizda gul hastaligina care yada ne biliyim azalticak bi ilac yada formul bilen yada memnun kaldiginiz bi doktor var mi varsa yardimci olurmusunuz
Geçmiş olsunMerhaba arkadaslar
Benim sorunum yuzumdeki gül hastalıgı... bir cok doktora gittim bir cok ilac kullandim ama iyi yonde bi ilerleme goremedim. Hergun gunes kremi surup disari cikiyorum. Ama o da nafile yuzum bildiginiz kipkirmizi oluyo insanlar noldu yuzune diyip duruyolar aranizda gul hastaligina care yada ne biliyim azalticak bi ilac yada formul bilen yada memnun kaldiginiz bi doktor var mi varsa yardimci olurmusunuz
Geçmiş olsunZor , bir hastalık . Annemde de var. Ara ara daha çoğalıyor sanki.
Baharatlı, salçalı yemekler annemdekini artırıyor ve güneş en büyük düşmanıdiğer arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır inşallah. Tamamen geçmesi mümkün değil mi acaba?
Bende takipteyim konuyu
Geçmiş olsun üzüldümben de gül hastasıyım kremler haplar hiç fayda etmiyor.çok kaşınıyor
sadece çeken bilir rabbim hepimize şifa versin.AMİN
Sizin rozaniz nasil gectimiÇok çeşidi var. Vücutta çıkan stresten çıkıyor ve tedavisi çok kolay.
Yüzde çıkan hastalığın tam teşhisi yok. Gül hastalığı deyip geçiyorlar.
Maalesef dönem dönem atak hep oluyor.
Roza yi yenebildiniz miben de gül hastasıyım kremler haplar hiç fayda etmiyor.çok kaşınıyor
sadece çeken bilir rabbim hepimize şifa versin.AMİN
Yuzunuzde mi vucudda miArkadaşlar 2 gündür çok kaşınıyodum hastaneye gittim gül hastalığı dedi ilaç yazdı eşim işten gelirken ilaçları alıcak acaba iyi gelirmi çok abartılı birkaşıntım yok ama her yerim kaşınıyo
Tan olarak çok belli değil yüzümde gibiYuzunuzde mi vucudda mi
Nasıl şikâyetleriniz kasinma yanms kızarıklık kilcal damar catlamasimi hangi ilaçları verdi doktor kortizonlu krem varmi ben atlattim bu hastaligi detay verirseniz yardımcı olabilirimTan olarak çok belli değil yüzümde gibi
Merhaba çok geçmiş olsun bu büyük oranda beslenmeyle ilgili uygun beslenip güneşten iyi korunmak şartMerhaba arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?