Gül hastalığı

Merhaba, oncelikle cok gecmis olsun. Malesef ki cikt hastaliklari biraz inatci oluyor. Bende 9 yildir sedefle mucadele ediyorum. 4 ay once istanbulda Elif Guveloglu ismindr bir doktora basladim. Ankaradan kontrollere filan gelip gitmek biraz zor oluyor ancak kesinlikle cok memnunum. Kendisinin ozel muayenehanesi var ve tamamen bitkisel ve kendi urunu olan ilac ve kremlerle tedavi yapiyor. Kendisi uzman herbalist ve fitoterapist. Www.elifguveloglu.com sitesinden bi arastirin isterseniz. Ben kesinlikle cok memnunum lezyonlar tamamen gecti gibi birsey. Sedef gibi inatci kronik bir hastaligi bile 4 ay gibi kisa bir surede sonuca ulastirabiliyorsa siz de mutlaka en azindan telefonla arayip bir gorusun derim.

Geçmiş olsun
Isterseniz yardımcı olmak isterim

Geçmiş olsun
Isterseniz bilgi verebilirim

rosacure fast cream ve dermalogica redness relief spf 20 birlikte parmagınızda karıştırıp yatmadan önce kullanın kızarıklık %94 geçmiş olucaktır..her hangibi nemlendiri yada yüz temizle kullanmanmayın çünkü nemlendiricilerin içince etil alcohl madde ve parfüm olabiliyor..temizlik içinde sabahları hep duş almanız gerek tabi yüzünüzü kızartmayan şampuanları terst edip birisini bulun hep onu kullanın.. benim kullandıgım şampuan clear yeşil çay limon özlü olan şampuan diger clearın şampuanları iyi gelmiyor yüz kızartıyor..birde prozinc in lila rengi yada yeşil olan iyi geliyor kahve rengini kullandım fena kızarttı aman dikkat ona

gül hastalıgında yüz kızarmasında şampuanında büyük rolü oldugunu unutmamak gerek..bazı şampuanlar işte bazı insanların önerilerine göre içerik degişimine gidiyor saglıklı olan insan istiyorki şampuanda bol yogun bir koku olsun istiyor çok köpürsün istiyor tabi yogun talep üzerine şampuan firmaları içerik degişimine geçiyorlar içerik degişirse şampuanın kabında degişiyor unutmayın zaten ozaman kullandıgınızda kızarıklıklar pul pul dökülmeler görülecektir hassas kişilerde..yogun koku çok köpüren şampuan içinde çok kimyasal vardır bırakın cildinizi kızartmayı kaşındırmayı gözlerinizin beyaz olan kısımlarında ince damarlar bile çıkarır kalıcı olur o damarlarda sonra göz kanlanmasına batmasına kadar gider onun için çok köpüren çok yogun kokan şampuanlardan uzak kalmanız en mantıklısıdır.. örnek verirsek çok köpüren cilde ilk kullanımdan sonra fena zarar veren şampuanları..özellikle bazı gratis gibi yerlerde eskiden litre litre satarlardı kuaförlerede galon galon gelir..bu marka " Schwarzkopf " GLİSS genelde
Schwarzkopf tanınmış bir marka oldugu için çok papüler görünebilir ama genelde %77 kuaförler ile çalısması vardır..bende reklamlarda orada burada kuaförümde gördüm aldım kullandım o ne kıptırmızı oldum alın kısımlarında kaşıntılar çenede kaşıntılar tamam saçları çok yumuşak güzel parfüm gibi kokuyor olabilir ama parapen dolu içinde gül hastası yada farklı egzama hastalarına önerilecek bir şampuan olarak görmüyorum açıkcası ! böyle tarhriş eden şampuanları sikayetvar sitesinden markayı bulup şikayetlerinizi yazın onlar size dönücektir yogun kokuyu ve parapen maddelerini azaltın diyin ne kadar çok talep olursa o kadar hassas ciltler rahat edicektir daha sonra içerik degişimine gittiklerinde

daha başka örnek verirsek nemlendiriciler hakkında İÇİNDEKİLER Kısmına hemen bakıcaksınız Gül Hastası iseniz yada cildiniz bizimki gibi hassas ise içindekiler kısmında PARFUM,PARAFFİNUM LİQİDUM,PETROLATUM,CETYL ALCOHOL,STEARYL ALCOHOL,LANOLİN ALCOHOL,bu maddelerinden birisi varsa içerik kısmında emin olun yüzünüze bu nemlendiri yada ne olursa olsun temizlici bile olabilir yaramayacaktır kızarıklık yapıcaktır..hiç alıp paranızı harcamayın..14 yıllık deneyim bunu kazandırdı ..bu maddelerden birisi olmayan bazı kremler bulunca alıyorum gayet güzel nemlendirme yapıyor ve hiç kızartmıyor..bu maddeleri neden koyarlar ? açıklayım diyelim bu maddeler kremin akışkanlıgı yada saglıklı insanların krem kokusundan memnun kalmayıp şirketi zorladıkları için koymaları için diyelim kokusu güzel olmayan kremi kimse yarasada kullanmak istemez biz mecburuz şikayet etmiyoruz ama bazı satış yapan yetkililer para kazanmak adına senin cildin hassas deyip rozalıların kullandıgı nemlendiriciyi veriyor..oda kullanıyor kokusu yada nemlendirmesini yeterli bulmuyor şirkete başlıyor şikayete işte satış elemanınız sattı bana param gitti işte kokusu berbat işte yok nemlendirmesi böyle diyip diyip şikayetler çogalıyor bunu gören ilaç bilim uzmanları ya diyor koku biz güzel yapalım zorumlu olarak basıyor parapen maddeyi al sana 1 kimyasal sonra ilaç firması bu maddelerden birisi kullanmaz ise ilaç kullanma tarihi kısa oluyor çabuk sulanıyor bozuluyor yani 2 senelik oluyor ilaç firmasına bu sefer elinde kalmış ürünleri iade etmek isteyen satış elemanları şikayet ediyor abi bunları tarihini uzatın 6 ay önce aldım neredeyse biticek son kullanma tarihleri yakınlaştıgı için satamıyorum diyor basıyor şikayeti ilaç firması istemeyerek abi şikayet çok napalım basalım zaten belli satış ve ciro yapıyoruz kimse anlamaz dio alcohol ve petrolatum maddesini basıyor gönderiyor satışa krem yeni aynı krem :) aynı kabında yeniden sürülüyor satışa bu sefer roza hastaları diyor aaa benim cildim alıştı sanırım kreme başka krem bulmam gerek hayır kardesim alışmadı senin cildin eski kullandıgın kremin aynı üretim tarihlisini bulup kullansan yine cildin iyi olucak ama içerik degişti ona böyle kızarıyor işte bu noktada gül hastası yada egzemalı kişiler görev düşüyor bu sırada yazıcaksınız içerikmi degiştiniz öncesi yıllardır kullanıyorum bu sefer nemlendiriniz çok alerjik sebepler veriyor die yogun talep gelirse hemen eski usule geçiyorlar ama ses gelmezse böyle devam ediyor..en basiti dermalogica redness relief öncesi spf oranı 15 di ben sürekli DERMALOGİCA şirketine ingilizce yazdım dedimki yeterli degil spf 15 bunu 20 yapın dedim belki 50 şikayet firma inanmazsınz bir sonraki sene dermalogica redness relief spf 20 çıkardı içindeki iki parapen maddeyide şikayet ettim onlarıda çıkarttım süper krem oldu şuan satış rekoru kırıyor bulmanız bile zor stok bitti yazıyor gelir gelmez yani demek istedigim kremin içerinide bizler yön verebiliyoruz..onun için böyle madeeler olan nemlendiricileri hassas cilt için satıyorlarsa yaramıyorsa varsa içinde çıkartılması yönünde hepimize görev düşüyor..

hani bilmeyen iseniz içerikler hakkında ne bilim kullandıgınız sabun olur şampuan olur kremler olur şüphede kalırsınız bana isimlerini özelden atın ben içeriginde ne gibi maddeler zararlı kızarıklıgını neden gidermez daha çok yapar o maddeleri yazabilirim yardımcı olabilirim buna benzer parfum,paraffinum,alcohol olsun petrolatum gibi maddeler ayrıştıgında farklı isimlerde alabiliyor çünkü toplumun %14 luk kısmı bu isimde gördükleri için almak istemiyor farklı isimlerde yazabiliyorlar buna benzer 100 lerce madde var bu konuda az çok uzmanlıgım var özelden yazın size söylerim..mutlu yaşamlar..geçmiş olsun herkese..özellikle gül hastaları yazsın gül hastalıgını kötü yapan o konudaki parapen maddeleri hakkında bilgim var..ha bir şey daha olur içerik kısmında bu maddeleri görürsünüz satıcıda size satmak istiyordur ısrarla yok filancı kullandı bana teşekkürle geldi yalanları :) yüzüne diyin bu bak şu maddeler cilte çok zararlı ondan dolayı almak istemiyorum diyinki oda satışını yaptıgı şirketi bilgilendirsin..bu maddeleri koymalarındaki 2 ci neden kremi ucuza getirmek için mesela 1 kg krem üreticegiz diyelim bu maddeler olursa aynı 1 kg yerine 5 kg krem üretirim piyasaya ucuza gönderim kremi diyor şirket ama 1 kg bu maddeler olmadan ilaç üretirse fiyatı kremin pahalı olur..ama saglıklı cildinizde olur kısaca 22 liraya 50 g krem alırsınız bu maddeler olursa zararlı egerki olmazsa 79 tl ye bu petrol içerikli kimyasal olmadan alırsınız seçim sizin kimyasallı ucuz ilaçmı yoksa kaliteli cildine zarar vermeyen 79 tl ilaçmı ben düşünmeden 79 tl ye bu kimyasallar olamayan krem derim..

Arkadaşlar 2 gündür çok kaşınıyodum hastaneye gittim gül hastalığı dedi ilaç yazdı eşim işten gelirken ilaçları alıcak acaba iyi gelirmi çok abartılı birkaşıntım yok ama her yerim kaşınıyo

Merhaba çok geçmiş olsun bu büyük oranda beslenmeyle ilgili uygun beslenip güneşten iyi korunmak şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…