- 12 Ocak 2014
- 1.330
- 821
- 133
- Konu Sahibi frida_kahlo1
Merhaba, oncelikle cok gecmis olsun. Malesef ki cikt hastaliklari biraz inatci oluyor. Bende 9 yildir sedefle mucadele ediyorum. 4 ay once istanbulda Elif Guveloglu ismindr bir doktora basladim. Ankaradan kontrollere filan gelip gitmek biraz zor oluyor ancak kesinlikle cok memnunum. Kendisinin ozel muayenehanesi var ve tamamen bitkisel ve kendi urunu olan ilac ve kremlerle tedavi yapiyor. Kendisi uzman herbalist ve fitoterapist. Www.elifguveloglu.com sitesinden bi arastirin isterseniz. Ben kesinlikle cok memnunum lezyonlar tamamen gecti gibi birsey. Sedef gibi inatci kronik bir hastaligi bile 4 ay gibi kisa bir surede sonuca ulastirabiliyorsa siz de mutlaka en azindan telefonla arayip bir gorusun derim.Merhaba arkadaslar
Benim sorunum yuzumdeki gül hastalıgı... bir cok doktora gittim bir cok ilac kullandim ama iyi yonde bi ilerleme goremedim. Hergun gunes kremi surup disari cikiyorum. Ama o da nafile yuzum bildiginiz kipkirmizi oluyo insanlar noldu yuzune diyip duruyolar aranizda gul hastaligina care yada ne biliyim azalticak bi ilac yada formul bilen yada memnun kaldiginiz bi doktor var mi varsa yardimci olurmusunuz