İğneli Epilasyon gül abbasoğluna iğneli epilasyon yaptıranlar

benim merak ettiğim bi husus var.. iğneli seyrekleşmiş incelmiş çokta siyah olmayan kıllarda mı yoksa sık yoğun ve siyah kıllarda mı daha etkili? hangisi avantajlı iğneli için bu durumda?

iğnelinin tüm kıllarda etkili olduğunu düşünüyorum lazer yokken herkes iğneli yaptırıyormuş o zaman kalın kıl ince kıl ayrımımı vardıki. eskilerden çok duydum iğneliyle kıllarının bittiğini söyleyenleri .

gül abbasoğlu burda reklam yaparak müşteri kapıyor ben de buradaki yorumları okuyarak gittim bırakın bitmesini azalmadı bile çünkü kılın çekildiğini hissediyorsun başka birine başlayınca anladım yanlış yoldayım üstelik lekeler kaldı seçim sizin iyi bir uzman bulun ama bu kişi gül abbbasoğlu olmasın

merhaba
, kabuk bağlama oldu mu acaba?

merhaba, gül hanım bitirebildi mi sizde, ben de yüzüm için gidiyorum.

merhaba bana da iletişim bilgilerini verebilir misiniz? şuan devam ettiğim yer leke bırakıyor çok fazla. siz memnun kaldınız mı? hangi bölgelere yaptırdınız? leke oluştu mu? lütfen yardım edin

merhaba memnun kaldınız mı? devam ediyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…