Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar gördüğüm kadarıyla burada gül abbasoğluna iğneli epilasyon yaptırıpta memnun kalan çok kişi var bende bu konuyu burda gül abbasoğluna epilasyon yaptıran kişilerin yorumlarınızı paylaşalım istediğim için açtımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Merhabalar, Papkiran. Ben de Gül Hn.da iğneli epilasyona başladım. Üstelik de öncesinde lazere gitmiştim (3 defa). Lazer kalın tüyleri inceltti ama ince tüyleri de uyandırdı çok moralimi bozdu. Bakalım işte yaklaşık 4 gün önce Gül Hn.la çalıştık. Şu anda tek problemim iritasyon ve de tüy diplerinin belirginliği. Bu durumları Gül Hn.la paylaşacağım, kendisi çok güzel yönlendiriyor. Bu arada canım lazere oranla çok daha az yandı :)) Yaklaşık 2 hafta içinde durumum netleşir diye tahmin ediyorum (kılların durumu vs.) Umarım ki bana iyi gelir :)) Gelişmeleri paylaşırım ...
paprikan, Taksim'deki Şenay Hanım'ı bildiğini filan söylemiştin bu arada ben arkadaşımın deneyimini yazınca sonra cevap vermedin. Sen nerden biliyorsun, ne biliyorsun tam olarak?
society evet bencede bu durumu gül hanıma iletmen gerek ne yapman gerektiğini söyliyecektir sana eminim işinin uzmanı olduğu için bu konuda yardımcı olucaktır henüz yeni çalışman bendede tüy dipleri belirgindi ben gül hanımın verdiği solüsyonu kızarıklık gidene kadar kullandım ve sonrasında beklazon sürdüm tamamen düzeldi benimkiler şimdi hiç bir şey yok epilasyona devam edicem seninkillerde düzelir eminim sonuçlar çok güzel oalacaktır.
Merhabalar, Papkiran. Ben de Gül Hn.da iğneli epilasyona başladım. Üstelik de öncesinde lazere gitmiştim (3 defa). Lazer kalın tüyleri inceltti ama ince tüyleri de uyandırdı çok moralimi bozdu. Bakalım işte yaklaşık 4 gün önce Gül Hn.la çalıştık. Şu anda tek problemim iritasyon ve de tüy diplerinin belirginliği. Bu durumları Gül Hn.la paylaşacağım, kendisi çok güzel yönlendiriyor. Bu arada canım lazere oranla çok daha az yandı :)) Yaklaşık 2 hafta içinde durumum netleşir diye tahmin ediyorum (kılların durumu vs.) Umarım ki bana iyi gelir :)) Gelişmeleri paylaşırım ...
selam society ben bu forumda Gül hn a iğneli epilasyon yaptıranların içinde sanırım en kıdemli üyeyim, tam 8 seans oldu çünkü. Ama her seansta değişik bölgelere çalışılıyor tabi zaman elverdiği kadar. Kollarıma 2. tur dönülüyor şu an, göbek de yine öyle, çenealtı sanırım 3, koltukaltı yine 3. tur ve alt bacaklar sağ bacak 1.tur yapıldı. toplamda 8 seans oldu ve herseferinde memnuniyetle sonuçlandı benim için bu zamana kadar. iritasyon ve tüy diplerindeki belirginlikler bende de oluyo hatta toplardamar varsa bölgede ufak morluklarda oluşuyor ister istemez ama sonuçta o bölgeye bir işlem yapıldığını ve cildin böyle reaksiyonlar vermesini ben normal karşılıyorum. Benim için zaten önemli olan uygulama sonrası duşumu alabiliyor muyum? kabuk oluşumu oluyor mu? -Biliyoruz ki kabukalrın altından ne çıkacağı belli olmuyor çünkü, iz-leke veya minik çukurluklar kalabiliyor kimi başarısız uygulamalarda- Temizlik- hijyen kurallarına ne kadar dikkat ediliyor, uzmanım ne kadar bilinçli ve hastasını cevaplamayı ne kadar önemsiyor? bunlar hep benim için bir kriterdi. Fiyatının uygunluğu hoşsohbetliği de bunlara dahil olunca benim için başka seçenek pek kalmadı tam 3 vesait yaparak koşa koşa gidiyorum her seferinde. Eminim en az Gül Hanım kadar iyi uzmanlar da vardır ama ben kumar oynamayı pek sevmediğim için tavsiye üzerine buldum Gül hanımı. Burada uygulamaya yeni başlayacak arkadaşlarımız için yapılabilecek en doğru şey de sanırım vücudun ufak bir bölgesinde deneme seansı yaptırıp durumu gözlemlemek.. Gül hn ücretsiz yapıyorum deneme seanslarını diyor sanırım bu diğer uzmanlar için de geçerlidir, bundan sonra da karar vermek çok daha kolay ve sağlıklı olur zaten diye düşünüyorum..
merhaba
bende iğneli yaptırıyordum ama hiç beklazon kullanmadım ihtiyaç da duymadım.benim gittiğim yerde hematenden başka bir şey tavsiye ettiklerini duymadım
beklazon kullandıktan sonra ciltte hiç bir şey kalmıyor gül hanım beklazon tavsiye ediyor hem solüsyonu hemde beklazon ikisi gerçekten çok etkili oluyor bir bildiği olmasa tavsiye etmez epilasyondan sonra cilde çok iyi geliyor.
Beklazon'u iyi araştırsın kullananlar, içinde kortizon varsa sakıncalı..
sadece iki defa kulanılmasını söylüyor gül hanım bir defa kendi kullanıyor bir defada evde kendimiz kullanıyoruz zaten sonrasında gerek kalmıyor kızarıklık geçiyor 2 defa kullanılmasının hiç zararı yokmuş doktora sordum ben diğer kullandığımız ürünlerdede farklı şeyler var.
İşte herkes iyice araştırmalı diye düşünüyorum bu işler şakaya gelmez. Ama az kullanımdan bir zararı olmaz heralde...
çene altı yapan arkadaşlar ne kadar para veriyorsunuz ortalama gül hanıma