• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guerlain - Idylle

Arina

İzmir 🌴
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
4.235
0
356
Karşıyaka
Kızlar bu parfümü kardeşim bana yurtdışından getirdi. harika, tek kelimeyle süperopuyorumnanaktan

Body Lotion'ı bile ipek gibi yapıyor cildi. Kokusuna zaten diyeceğim yok. Çok kalıcı.buyrunnnnnnnnn

Guerlain%20Idylle.jpg

Canim bende bu parfümü gecen kis sabiha gökcenden almistim..cok begenerek aldim..cokta pahaliydi..ama ne yazikki bende hic kalici olmadibilmiyorumkismile

Canim bende bu parfümü gecen kis sabiha gökcenden almistim..cok begenerek aldim..cokta pahaliydi..ama ne yazikki bende hic kalici olmadibilmiyorumkismile

ya birincisi şişesine bayıldım ayrıca kokusunuda çok merak ettim ama çok pahalıymış baktım netten ve alıpta kullanmazsam diye korkuyorum dolumu varsa denerdim bi tenime gidecekmi hoş kalacakmı diye

ya birincisi şişesine bayıldım ayrıca kokusunuda çok merak ettim ama çok pahalıymış baktım netten ve alıpta kullanmazsam diye korkuyorum dolumu varsa denerdim bi tenime gidecekmi hoş kalacakmı diye

koku mükemmel..ama bence kalici degil..ama sende kalici olabilir,bende öylece duruyor kiyamiyorumda kimseye vermeye,ara sira kullaniyorum..bayanssulusmile

Bende çok kalıcı duruyor bu parfüm. Ben esmerim, ondan olabilir mi acaba?

Kim kullandıysa da hepsi çok memnun. Dolumu bildiğim kadarıyla yok.

Herhalde tek bana ağır geliyor bu koku.Ne zaman koklasam baş ağrısı tutuyor.:25:

bende kullanıyorum çok kalıcı bir parfüm, dikkat edin belki edt denemişsinizdir, edp si çok kalıcı çünkü:34:

Back