- 17 Aralık 2013
- 353
- 140
-
- Konu Sahibi karmakarisik56
bende aynı dertten muzdarıbım bızdede yan gelıp yatan, mudur yalakası olaniarkasını sendıkaya partıye dayanan adam demeye dılım varmayan tıpler el ustunde tutuluyor, calısan-çabalayan-ortaya emek dokenler haksızlıga ugruyor. susmak cozum mu degıl ama nato kaf anato mermer yonetıcılere soz dınletemezsın cunku onlara gore herseyın dogrusunu onlar bılır.Arkadaslar hem okuyup hem çalışıyorum sınav dönemim geride kaldı çok şükür ama maalesef aynı dönemde is yerinde inanılmaz sorunlar yaşadım, müdürün yalakasi olan erkek herkesin arkasından yalanlar uyurupdate duruyordu kulağımla tesadüfen duydum . Maskesini dusurduk ama mudur onu tuttu bize ceza verdi ve su an mudurumden nefret ediyorum . Konuşsam da asla anlamayacak bir insan. .
haksızlığa uğradım şikayet ettim ama sonuç çıkmadı
kendimi kötü hissediyorum .
Negatif yüklü durumda yim sanki
nasıl atabilirIm
tatile gitme şansımız da yok
siz çok bunaldiginizda naparsinuz
bi de acizane tavsiye istiyorum is yerinde olanları görüp duymamam gerkiyo artık nasıl basarabilriim nasıl susabilirim içime atabilirim
çünkü herkes konuyu kapattı
benim de hayrima olacak artık kapatmak
Kenidiniz koyvermeyin bişe olmamış gıbı davranın onlara onlar gıbı olun ve üzüntünzü belli etmeyin suskun kalmayın ki onlar yuuznden huzursuz oldugnz bılınmesın bılınırse daha cok üstünüze geleceklerdirArkadaslar hem okuyup hem çalışıyorum sınav dönemim geride kaldı çok şükür ama maalesef aynı dönemde is yerinde inanılmaz sorunlar yaşadım, müdürün yalakasi olan erkek herkesin arkasından yalanlar uyurupdate duruyordu kulağımla tesadüfen duydum . Maskesini dusurduk ama mudur onu tuttu bize ceza verdi ve su an mudurumden nefret ediyorum . Konuşsam da asla anlamayacak bir insan. .
nasıl atabilirIm
bi de acizane tavsiye istiyorum is yerinde olanları görüp duymamam gerkiyo artık nasıl basarabilriim nasıl susabilirim içime atabilirim
Arkadaslar hem okuyup hem çalışıyorum sınav dönemim geride kaldı çok şükür ama maalesef aynı dönemde is yerinde inanılmaz sorunlar yaşadım, müdürün yalakasi olan erkek herkesin arkasından yalanlar uyurupdate duruyordu kulağımla tesadüfen duydum . Maskesini dusurduk ama mudur onu tuttu bize ceza verdi ve su an mudurumden nefret ediyorum . Konuşsam da asla anlamayacak bir insan. .
nasıl atabilirIm
Bizde de vardı böyle bir tane ve patronun göz bebeğiydi. Bizi ikinci plana atmıştı sevgili patronumuz sonra mı ne oldu? O çok sevdiği elemanı burayı soyup soğana çevirmiş resmen. Patron anladı ama bunu anlaması ona yaklaşık olarak 100 bin liraya mal oldu. Adam depodan alıp alıp satmış kendi cebine atmış (depo sorumlusuydu arkadaş). Depoya sadece o gidip mal getiriyordu yanında kimseyi istemiyordu ben hallederim deyip duruyordu bizim saf patronda çok çalışkan her işi kendi başına yapıyor diye bize %5 zam verirken ona %25 zam veriyordu. Çaldığı duyulunca işten çıkardı ama iş işten geçti deponun yarısının yerinde yeller esiyormuş gidip baktı patron bir elemanla depoya. Geçenlerde konusu açıldı patronun yüzüne karşı size müstehaktır dürüst elemanları tek tek gönderdiniz hırsızı baş köşeye oturttunuz dedim. Haklısın baştan seni dinlemeliydim dedi (ben ilk iş görüşmesine geldiğinde o kişi işe aldınız mı dedim evet dedi, dikkat edin bu adamın kaşı ayrı gözü ayrı oynuyor benden söylemesi demiştim). O gün bugündür eleman alıncağı zaman adayları benimle görüştüyor, bu arada işim azmış gibi bir de bu iş çıktı başıma dertsiz başımı da derde sokmuş oldum böylelikle :)))
Zam iste o zamantam zamanıdır..
Arkadaslar hem okuyup hem çalışıyorum sınav dönemim geride kaldı çok şükür ama maalesef aynı dönemde is yerinde inanılmaz sorunlar yaşadım, müdürün yalakasi olan erkek herkesin arkasından yalanlar uyurupdate duruyordu kulağımla tesadüfen duydum . Maskesini dusurduk ama mudur onu tuttu bize ceza verdi ve su an mudurumden nefret ediyorum . Konuşsam da asla anlamayacak bir insan. .
nasıl atabilirIm
Dikkatini isine ver derm kulaklrni kapa kendini nee görüp uzuysn bosaArkadaslar hem okuyup hem çalışıyorum sınav dönemim geride kaldı çok şükür ama maalesef aynı dönemde is yerinde inanılmaz sorunlar yaşadım, müdürün yalakasi olan erkek herkesin arkasından yalanlar uyurupdate duruyordu kulağımla tesadüfen duydum . Maskesini dusurduk ama mudur onu tuttu bize ceza verdi ve su an mudurumden nefret ediyorum . Konuşsam da asla anlamayacak bir insan. .
nasıl atabilirIm
Resmen benim hikayemi yazmışsin aynı durumu bende yaşadim istifa etrim geri cagirdilar . İstifami duyunca herkes sasirdi safim ya onlar çakal müdür yardımcıligi teklif ettiler bende geri gitrim yaomadilar ve ben üste sikayet ettim ama yine müdüru korudu haksizliklara tahammül edemem mutsuz yerde calisamamam bastim istifayiArkadaslar hem okuyup hem çalışıyorum sınav dönemim geride kaldı çok şükür ama maalesef aynı dönemde is yerinde inanılmaz sorunlar yaşadım, müdürün yalakasi olan erkek herkesin arkasından yalanlar uyurupdate duruyordu kulağımla tesadüfen duydum . Maskesini dusurduk ama mudur onu tuttu bize ceza verdi ve su an mudurumden nefret ediyorum . Konuşsam da asla anlamayacak bir insan. .
nasıl atabilirIm