- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
-
- Konu Sahibi karmakarisik56
Kardes sen niye her konunun basina 'hem okuyorum,hem calisiyorum' diye yaziyorsun?
Kitap okiyun yürüyüş yapın ve iş yerinize sadece bir vazifeyi yerine getirmeye gider gibi gidin.kimseyle fazla samimi olmaya gerek yok.Arkadaslar hem okuyup hem çalışıyorum sınav dönemim geride kaldı çok şükür ama maalesef aynı dönemde is yerinde inanılmaz sorunlar yaşadım, müdürün yalakasi olan erkek herkesin arkasından yalanlar uyurupdate duruyordu kulağımla tesadüfen duydum . Maskesini dusurduk ama mudur onu tuttu bize ceza verdi ve su an mudurumden nefret ediyorum . Konuşsam da asla anlamayacak bir insan. .
haksızlığa uğradım şikayet ettim ama sonuç çıkmadı
kendimi kötü hissediyorum .
Negatif yüklü durumda yim sanki
nasıl atabilirIm
tatile gitme şansımız da yok
siz çok bunaldiginizda naparsinuz
bi de acizane tavsiye istiyorum is yerinde olanları görüp duymamam gerkiyo artık nasıl basarabilriim nasıl susabilirim içime atabilirim
çünkü herkes konuyu kapattı
benim de hayrima olacak artık kapatmak
Arkadaslar hem okuyup hem çalışıyorum sınav dönemim geride kaldı çok şükür ama maalesef aynı dönemde is yerinde inanılmaz sorunlar yaşadım, müdürün yalakasi olan erkek herkesin arkasından yalanlar uyurupdate duruyordu kulağımla tesadüfen duydum . Maskesini dusurduk ama mudur onu tuttu bize ceza verdi ve su an mudurumden nefret ediyorum . Konuşsam da asla anlamayacak bir insan. .
nasıl atabilirIm
bi de acizane tavsiye istiyorum is yerinde olanları görüp duymamam gerkiyo artık nasıl basarabilriim nasıl susabilirim içime atabilirim
Ya 3 maymunu oynayacaksın bunu yapamazsan da köprüyü geçene dek dayıya hacı diyeceksin kankaArkadaslar hem okuyup hem çalışıyorum sınav dönemim geride kaldı çok şükür ama maalesef aynı dönemde is yerinde inanılmaz sorunlar yaşadım, müdürün yalakasi olan erkek herkesin arkasından yalanlar uyurupdate duruyordu kulağımla tesadüfen duydum . Maskesini dusurduk ama mudur onu tuttu bize ceza verdi ve su an mudurumden nefret ediyorum . Konuşsam da asla anlamayacak bir insan. .
nasıl atabilirIm
Ben de yazıcam heveslendimhem çalışıyorum -hem okuyorum- hem ev geçindiriyorum
-hem çocuğum var onu yetiştiriyorum
hem anayım- hem baba -hem erkek- hem kadın
ben de hem laik hem dindarım .aynı zamanda da tinerciyim .:)Ben de yazıcam heveslendimhem çalışıyorum -hem okuyorum- hem ev geçindiriyorum
-hem çocuğum var onu yetiştiriyorum
hem anayım- hem baba -hem erkek- hem kadın